Primark v Paříži

Ahoj holky, chystáme se na konci srpna s přítelem do Paříže a napadlo mě, že bychom skočili do Primarku na nákupy. Jenže jde o to, že tam nechci nikde půl dne bloudit, protože to bude přece jenom poznávací zájezd a nee nakupovací :-N Tak jsem se chtěla zeptat, jestli tam z vás některá náhodou nebyla a popř. jestli se tam dá dostat třeba metrem. Na internetu jsem toho moc nenašla a vím, že tam jsou asi 2, ale přijde mi, že jsou docela daleko od centra. :-| Máte zkušenost? :-)
Odpovědět
@merllin Já jsem v Primarku byla akorát v Anglii, takže s Paříží zkušenost nemám, ale pokud je to poznávací zájezd s průvodkyní, zjisti si, kolik budete mít volna a pokud bude v pohodě, klidně bych se zeptala :-) Jinak ještě předem můžeš normálně zkusit Google mapy nebo Google Earth a street view, aby si věděla, kde to je, mělo by to normálně najít :-)
Odpovědět
Všechny jsou dál od centra, no :-| Záleží na domluvě s průvokyní :-)
Odpovědět
Na zájezdech je většinou možnost chodit buď s průvodkyní nebo sami a jen respektovat domluvené srazy s ní. Na druhou stranu si nejsem jistá, jestli není škoda zrovna v Paříži ztrácet čas Primarkem. Je to celkem levný, nekvalitní a tuctový obchod, když v Paříži narazíš na stovky mnohem zajímavějších obchodů, ze kterých si odneseš zajímavější a kvalitnější věci a ještě budou v centru.
Odpovědět
Děkuju moc, holky :) @kacenkakaca @aknel1000 Jojo, nakonec jsem si taky říkala, že spíš nebudeme ztrácet čas. Konec konců přítelův bratr je teď v Anglii a chodí tam často, takže jednu takovou věc, co bych chtěla, mi pravděpodobně doveze. :-) Takže uvidíme no. Mapku si pro jistotu vezmeme. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?