Poraďte prosím nějaký hotel v Řecku nebo Španělsku

Profilova fotka
Holky prosím o radu, na internetu hledám dovolenou na srpen ale nějak nevím co zvolit. Potřebovala bych poradit v jakém hotelu jste byli spokojeni, je jedno jestli v Řecku nebo Španělsku. Děkuji za rady.
Odpovědět
My byli ve Spanelsku a hrozne jsme byli spokojeni v hotelu Corona.. bezva pristup nadherne pokoje ;-) primo u plaze akorat rozdeleno aleji, kterou prejdete a jste u more.. na druhe strane obchudky a restaurace.. i ceska s ceskou obsluhou ;-)
Odpovědět
marti, zkus to Řecko trochu specifikovat - nějaký ostrov nebo spíš pevninu? něco spíš víc turistického nebo míň? jak moc luxusní hotel to má být? má to být s jídlem?
Odpovědět
Profilova fotka
chaarleene ono ani na tom nezalezi,jen jsem chtela vedet konkretni hotel, s kterym jste byli spokojeni, je jedno kde to bude.
Odpovědět
takže my jsme byli nadmíru spokojeni s těmito hotely a penziony: Kantouni Beach Hotel - ostrov Kalymnos Elli Studios - Votsalakia, ostrov Samos Sunflower Studios - Amoopi, ostrov Karpathos - ten ale není v nabídce českých cestovek... Kantouni Beach a Elli jsou v nabídce CK Aeolus na Karpathu, kousek od našich studií byly ještě Nina´s Studios, ty nabízí CK Alex jinak vše, co jsem tu napsala, je bez jídla, s vlastním kuchyňským koutem :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
MY JSME byli na líbánkách v Řecku a doporučila bych hotel ACHILION.Najdeš ho myslím na stránce http://www.etravel.cz/hotel-achilion
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?