Plesová sezóna 👗

Profilova fotka
Dobrý večer holky. Poradíte mi prosím ohledně vhodných plesovych šatů? ☺ Hodí se, nebo je to "moc"? Děkuji za názory a klidně se podělte o vaše fotografie z plesů 😊
Odpovědět
Moc? A kam jinam nez na ples? Jsou to plesove takze na ples akorat.
Odpovědět
Profilova fotka
@alyss2 jsem z menšího města a tam ma 90% žen malé černé, tak jsem se jen chtěla zeptat, děkuji za odpověď 😊
Odpovědět
Byla jswm na plesech i v mensich mestech a ja bych si je tam vzala. Pokud je to PLES. pokud je to tanecni zabava v hospode tak mozna ne. Ale na ples do kulturaku jo.
Odpovědět
Profilova fotka
@alyss2 Ano je to ples v krásném moderním kulturním domě. Hned jsem klidnější, děkuji ještě jednou za odpověď ☺
Odpovědět
A jinak tedy male cerne.....v tom pripade jsou ony nevhodne obleceny. Male cerne neni obleceni na ples. Maji byt dlouhe saty.:) ale samozrejme chapu ze se to tak striktne nebere:)
Odpovědět
Tvé šaty jsou jednoznačně na ples vhodné. Ale hodně záleží na tom, o jaký ples jde. Ze zkušenosti vím, že třeba na plese v hospodě v malé vesnici si dámy dají záležet a tu velkou večerní si vezmou, oproti tomu ve velkém městě v kulturáku to bývají dost často modely stylu "osuška" (rozuměj šaty bez ramínek začínající nad prsy končící pod zadkem). To, že se akce jmenuje "ples", neznamená nutně, že skutečně plesem je. Takže já bych šaty na tvém místě přizpůsobila situaci, tak, aby ses s ohledem na okolí cítila dobře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?