Plánujete na příští rok svatbu a státnice? Není to moc?

Profilova fotka
Má někdo jako já příští rok státnice a v ten samý rok plánuje i svatbu? Nevím, jestli to není v jeden rok moc a abych si to taky užila ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@misulka88 jj, my taky :-) Přesněji můj přítel má příští rok státnice a svatba by měla být v říjnu ;-) Ale stejně většina zařizování, nakupování a podobných radostí a starostí bude na mě, takže přítel bude mít dostatek času a klidu na školu a náš den si snad krásně oba užijeme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulkaha No právě, u chlapa to je jiné, většinou všechno zařizuje ženská. Ale když to je u nás naopak? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 Taky záleží na tom, kdy plánujete svatbu :-) Pokud ještě před státnicemi nebo měsíc, dva po nich, potom to bude pro tebe asi hodně uspěchané, učení, do toho přípravy a zařizování... Já osobně bych si to moc neužila, už teď se moooc těším na to všechno nakupování, vyrábění výzdoby... Ale třeba ty čtyři měsíce po škole je na všechno tohle ještě docela dost času na to, aby sis to všechno užila 8-)
Odpovědět
@misulka88 Ahojky, my máme svatbu v květnu 2012 a hned potom v červnu státnice, a to oba dva. :) Nebojíme se že by toho bylo moc, je to docela dost před státnicemi, takže si to krásně užijeme, pak teda bude stres se státnicemi a po promoci pojedeme na svatební cestu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak před určitě neee, ale ten září, říjen to už by bylo reálnější :-) , tak asi jako vy. Taky už se těším na všechno to nakupování a přípravy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina Ahoj, tak to bude teda asi náročný rok co :). Ale jako zvládnout se dá všechno, to je pravda
Odpovědět
@misulka88 mám to stejně ;-) v polovině srpna by měla být svatba a v květnu / červnu zkoušky a ing. státnice, pokud se vše povede... Takže jsem na to vcelku zvědavá. :-) proto už zařizuju ty hlavní věci teď, abych pak měla klid na učení a dodělávat jen ty "maličkosti" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Taky se mi líbí termín srpna, září. Asi to doma ještě nadhodím 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 Tak před bych to taky rozhodně nechtěla :-o Zvládnout by se to dalo, ale docela ve stresu, učení, a jak to dopadne, a ještě zařizovat svatbu... Ideál je tak září, říjen :-) A taky krááásné podzimní fotečky :-D
Odpovědět
@misulka88 jj,já jsem chtěla až po těch státnicích a tom všem, páč ještě vyřizovat ve škole změnu jména, to by bylo něco.. už to vidim, akorát další obíhání navíc. A navíc se nám strašně líbilo datum 18. 8., takže to byla taková jasná volba :-)
Odpovědět
@misulka88 Tak ta svatba, si myslím, pro nás moc náročná nebude. :) Oba se na ní moc těšíme, nevidíme v tom nějaký velký skok, nebo tak něco. Je to důležitý krok, ale pro nás je to přirozený posun, myslím, že kdybychom nebyli tak mladí, tak už jsme svoji dávno. :) Navíc svatbu plánujeme malinkou, jen raut v místě obřadu, celé na tři hodiny a pak chceme utéct do hotýlku, pro nás je to hlavně oslava našeho vztahu, což si nejlépe užijeme jen sami ve dvou. Takže ani toho zařizování tolik nebude, navíc chceme všechno podstatně zařídit teď v létě. Hlavní důvod, proč chceme svatbu v tomhle termínu je ten, že je na naše výročí a toho my se prostě nevzdáme, protože jsme to tak vždycky chtěli. :) Navíc si říkám, že se aspoň budu moct po svatbě opravdu soustředit na státnice, protože je mi úplně jasné, že kdyby nás svatba teprve čekala, tak kromě učení budu dělat milion blbostí. :)
Odpovědět
@hannnahs Hi, na tu změnu jména ve škole já se právě těším. ˇProtože na promoci už mě budou volat novým jménem. :) Naši jsou totiž rozvedení, s otcem se nestýkám a svoje nynější jméno opravdu moc ráda nemám, nehledě na to, že je úplně pitomé, protože ho furt všichni pomotávají. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kaarina Jj to já se znám, místo učení bych brouzdala po netu, zařizovala atd :-D Mě by se líbil ten srpen už proto, že bysme završily náš 5-tiletý vztah, protože v srpnu jsme se daly dohromady.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina Jj už i díky promoci to bude znít pěkně, nové příjmení :)
Odpovědět
@misulka88 Právě, myslím že na promoci velmi ráda uslyším jak mě volají přítelovým jménem. :) My právě chceme 6. května ze stejného důvodu jako Tobě se líbí srpen, v den svatby budeme mít sedmé výročí. :) Po státnicích už taky budu řešit práci a to bude stresů mnohem víc než termín skoro dva měsíce před státnicemi. :) Jo a ještě jedna pro mě dost nezanedbatelná věc, v červenci i v srpnu kvetou trávy a na ty já mám alergii, takže tu momentálně už od včera běhám s totálně rudýma očima a kapesníkem v ruce. :/ Prostě nám na tom květnu vyhovuje úplně všechno a to je hlavní a měl by to tak mít každý se svým termínem. :) Jinak myslím, že svatba s srpnu je určitě proveditelná, to už budeš od státnic odpočatá až až :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina Jo tak když Vám dvoum to vychází přesně na den výročí, tak to bych taky neváhala a za termín bojovala. A se státnicema se to nějak zmákne že ;-)
Odpovědět
@misulka88 My se toho termínu nehodláme vzdát. :-D A to i přes nesouhlas přítelova otce, jenže tam je to složitější, on by byl asi nejradši, kdyby svatba ještě nebyla vůbec. A po zjištění že žádný ústupek mu stejně není dost dobrý, jsme si řekli že to nemá cenu, protože je to náš den. :) Už máme zamluveného oddávajícího, tak se to trošku začíná rýsovat. :) A co vlastně Vy, už jste zasnoubení? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina Tak prstýnek ještě nebyl, ale to pro nás není zas tak podstatné. Plánujeme a to je pro mě důležitější než prstýnek. Třeba to někomu může přijít divné, ale tak to pro nás je :-)
Odpovědět
@misulka88 Hlavní je vědět, co chcete a když se v tom shodujete, proč by v tom měl být problém. :) My jsme na tohle zase naopak takový "staromódní", přítel mě o ruku požádal a svatba bude přesně za rok od zásnub. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina Tak každý je jiný :-) .Stejně záleží jen na těch dvou jak si to zařídí. Nás už se zase všichni ptají, kdy bude svatba :-D
Odpovědět
@kaarina tak na to bych se těšila taky :-D i když je mi tak trošku líto, že vlastně tím, že se teď vzdám svého jména, tak zanikne "rod" :-) U nás jsou sice na studijním milé ženské (asi výjimka vcelku :-D ), ale nejsou tam dlouho, a jsou tam hodně zmatky, takže vím, že ta změna by nebyla jednoduchá.. A fakt to oběhávat.. ne děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a do jaké barvy malé sladěnou svatbu?
Odpovědět
@misulka88 hlavní oranžová, střední zelená a na doladění jen trošku červené
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci buď světle zelenou nebo fialkovou
Odpovědět
@misulka88 a co to zkombinovat? :-)
Odpovědět
@misulka88 Tak to víš že jo, každý to máme jinak a taky je to dobře, protože být všichni stejní by byla docela nuda. :D @hannnahs My máme na studijním pro náš obor chlapa, je hrozně milý a ochotný, takže bych to snad neměla mít moc složité. :) Jinak my barvu svatby nemáme vůbec. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky to Vám zavidím, že na studijních máte příjemné lidi. To my tam máme tak neochotné ženské, že když člověk něco potřebuje, má pocit, že je obtěžuje - děs
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs To mě nenapadlo, zkombinované jsem to asi ještě neviděla, tak nevím, zda by se mi to líbilo ;-)
Odpovědět
Holky dá se to. Já to prožila letos, v červnu státnice a za dva týdny mám svatbu. ;-)
Odpovědět
@misulka88 jo to znám. U nás právě takové taky byly.. po několika stížnostech je vyměnili. Jenže teď je tam binčus, než se nové dámy zorientují :-) No na zahraničních webech je spousta barevných kombinací. Já nejdřív měla vybranou jen jednu barvu, ale když jsem viděla ty kombinace.. :-D Jinak zrovna tvoje kombinace stačí zadat na googlu a můžeš jukat http://www.google.cz/search?hl=cs&q=g...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?