Odpověď na příspěvek od fiolinka:
že vám to za to riziko stojí, vždyť zdraví máme j… @fiolinka Ne každá to dělá pro peníze. Když vám dítě řekne "mami", zažíváte úžasný pocit. To prostě nejde nemít soucit s těmi, kdo to nemohou zažít bez pomoci ostatních.Odpověď na příspěvek od elininkam:
Holky, já jsem byla darovat vajíčka před rokem a … @elininkam Hele a dá se v tom Zlíně domluvit nějaká schůzka? Abych si tak nějak udělal představu, jestli do toho jít nebo ne.Odpověď na příspěvek od lucievk:
@elininkam Hele a dá se v tom Zlíně domluvit něja… @lucievk Joo jasně. Taky jsem byla na IVF klinice ve Zlíně a jde tam naplánovat takovej ten vstupní pohovor. Prostě jim brnkneš nebo jim napíšeš přes formulář na webu a je to. My jsme tam šli nejdřív jen „na kukandu“ a hned od první konzultace byli strašně v pohodě, žádnej tlak, všechno vysvětlili lidsky a krok po kroku. Člověk si fakt udělá jasno, jestli do toho chce jít, nebo ne.Odpověď na příspěvek od monik34:
@lucievk Joo jasně. Taky jsem byla na IVF klinice… @monik34 No a je to darování nějak bolestivý?Odpověď na příspěvek od lucievk:
@monik34 No a je to darování nějak bolestivý? @lucievk Hele, při samotným odběru to nebolí vůbec. Je to rychlej zákrok v lehký narkóze, takže o tom ani nevíš. Pak si jen chvilku odpočineš. Předtím jsou teda vyšetření a asi necelý dva týdny hormonální stimulace + kontroly, aby viděli, jak reagujou vaječníky. Po zákroku může bejt trochu pobolívání v podbřišku, něco jako slabší menzes, ale nic hroznýho a dá se to zvládnout práškama. Fakt žádný drama.