Od kdy ste spolu? 16/17/18 let?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, v červnu se s přítelem budeme po více než 11ti letech brát. Jsme spolu už od mých 17ti (jeho 16ti) a, pokud se to dá takhle rozlišovat, řekla bych, že jsme partneři i přátelé zároveň. I když jsem byla šťastná, dlouho jsem si připadala tak nějak divná ;-) , protože jsem neznala ve svém okolí prakticky nikoho, kdo by byl ve stejné situaci. Pak jsem si ale uvědomila, že je to to nejlepší, co mě mohlo v životě potkat :-) Bude nás takových asi relativně málo, ale i tak jsem si říkala, že zkusím založit nové téma, moc mě zajímá, jaké máte zkušenosti a jak to cítíte... :-) Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
@krevetaci Je neuveritelny, jak internet dokaze zaznamenat cokoli a k cloveku se to vrati v dobe, kdy uz je vsechno uplne ale uplne jinak :) napsala jsem to hezky a v te dobe jsem to tak opravdu myslela a kdyby se vse nezvrtlo uplne jinym smerem, napsala bych to znova a to jako vdana pani. Vsechno je ale jinak, tenhle "super" chlap se rozhodl utyct (a to doslova) tri mesice pred svatbou :-N jeden si opravdu mysli, ze ten druhy to ma v hlave srovnany uplne stejne a vi, ze i kdyz nezazil skoro nic jinyho, tak ma to nejlepsi... A ono je to pritom treba uplne naopak :) Ted se tomu opravdu smeju a jsem neskutecne rada, ze to takhle dopadlo, za rok jsem se posunula uplne jinam, zmenila zivotni hodnoty a poznala spoustu uzasnejch lidi, ale do smichu mi v dobe rozchodu moc nebylo. Ted zpetne jsem ale rada, ze to takhle dopadlo a nedopadla jsem jako znami, kterym zacalo manzelstvi skripat par mesicu po svatbe a rozvod je asi nevyhnutelny :-/ Ani nevim, proc to sem pisu. Snad jako priklad toho, ze vztah od tak utlyho veku opravdu muze prave kvuli tomu nakonec i ztroskotat. A hlavne, ze to neni nic spatnyho a cloveku to casto spis otevre oci a pozna treba, ze vlastne chce od zivota neco (a nekoho ;-) ) uplne jinyho :) A nemyslete si, na vztahy od 16/17 jsem absolutne nezanevrela, porad mi prijde neuveritelny a strasne krasny, kdyz nekdo se svou prvni laskou stravi celej zivot :)
Odpovědět
Njn stane se a podle mě může ztroskotat jakýkoliv vztah a nezáleží na tom jak dlouho jsou spolu a už vůbec nerozumím tomu klišé, že když jsou dva dlouho spolu a vezmou se tak to začne skřípat. My jsme se na manželství hrozně těšili a chtěli jsme být už konečně manželé. Já vůbec nezávidím kámoškám, které už mají třeba pátého chlapa a pokaždé, když s tím dalším začínají chodit tak mi nad kávou tvrdí, že ON je ten pravý, že takhle jim ještě s jinýma nebylo a stačí pár měsíců....... Já bych jim to přála, aby byli šťastné ve vztahu tak jako já a už se musím smát, když po rozchodu tvrdí jak už chlapy nechtějí ani vidět apod.... Pokaždé si uvědomuji jaké mám štěstí. Snad se takto poštěstí všem, držím palce......:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
My jsme spolu od 15 let, 8 let a z toho 4 společně bydlíme :)
Odpovědět
my jsme spolu od 16.
Odpovědět
My jsem spolu od dvaceti, ale známe se od patnácti, tj. celou střední školu jsem spolu chodili do jedné třídy a seděli přes uličku vedle sebe :-D ...ale holt až na výšce, když jsme každý studoval jinde nám došlo, že bez sebe nemůžem být :-D :-D :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
My sme spolu od mojich 15-tich a jeho 18-tich :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my jsme spolu od mých 14 let a jeho 15 let.Příští rok v březnu to bude 9 let co jsme spolu.A svatbu plánuji na rok 2014 tak to bude 10 let a budeme se brát. :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?