Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
fsvojap-a ty jsi na Příbrami??.....stalo se to,že moje kámoška,takovej šašek,co neskazí žádnou srandu,tak ta,na silvestra vyhrála týdenní zájezd zdarma do Itálie.. :-D a to zrovna v tom termínu...nelze to někomu darovat,jen nechat propadnout a to jsem jí nemohla udělat....a snoubenci v práci mohli dát jen týden dovolené právě jen od 12.6...chcem to v sobotu......ále,už jsem se s tím smířila.....toho 20.6. se mi líbylo...že mám svtbu po dvaceti letech..... :-D :-D :-D :-D
aaa - jů, nová fotečka, jsi tam úplně jiná :-)
daniala - u nás teda ještě jaro není, u nás je ještě souvislá vrstva sněhu :-D a proč to nešlo 20.6.? to bylo pro tebe nějak významné datum?
jéééžžííš!!! nepřivolávejte žádnej deštík!!!mějte se mnou slitování!!!ono už stačí,že jsem měla mít svatbu 20.6. a musela to změnit na toho 13.6...jsem to i oplakala.... |-| |-| |-|
aaa-ale ,vedle je domov duchodcu...tak jsem říkala snoubenci,že to má aspon hned vedle a muž se hned poptat... :-p ..on je totiž ještě starší než já... :-D :-D :-D
čau bazarko!!!.....pršet nebude!!! :-N :-N ...to bych byla pěkně v ....!!!..vrátili by mi prý 1000Kč poplatek, za místečko u rybníka....a bylo by to na radnici... 8-)
čau kozičky :-D
ty jo, svatba u rybníka.... to je romantika. ale co když bude pršet? =-)
fsv-souhlas, to fotka vypadá úžasně... tipla bych to na thajsko.
loony-zvědavce v plavkách bych teda na videu taky nechtěla :-D :-D :-D
fsvojap-..no,to si piš ]-( ]-( ...kor..když nám přes zimu praskolo čerpadlo....nefuguje bojler... praskla nádrž na wc ....a mám trochu plísen u okna v kuchyni!!!!!!!!!!!!! :-N :-N ....to budou svatebčani čubrnit.... :-N 8-)
daniela - ale na té fotce v albu, jak u toho máš info o svatebce, to vypadá určitě líp než u vás na chalupě ;-) tím nechci vaší chalupu samozřejmě nijak podceňovat 8-)
fsvojap-mno....snoubenec se vyjádřil...že mužu být ráda,že máme chalupu.... :-S ..a že toho hodně zbude...tak prý máme celou dovolenou i hotové jídlo.... :-D :-D ....mám si dát lehátko k bazenu...a mám to jak u moře... :-D
Si jí vezmeš sebou k moři a tam se vezmete, jo? Já jen že jsi chtěla všechno co máš v albu. :-D
Já byla v září na Kypru a v hotelové zahradě se tam jeden pár bral. Tedy tolik čumilů v plavkách. =-) :-D :-D Nás tam hoteloví manažeři vyháněli, že nás ženich s nevěstou nechtějí mít na videu. :-D :-D
pandama-..jj ..romantika.....snoubenec si klepe po 11 letech našeho soužití na čelo!!! :-D :-D :-D ....ale trochu ho to taky chytá....koupil mi tu bránu,co mám v albu .. ;-) ..v Lídlu.....za 200Kč ..tolik do mě investoval... :-D :-D ...ten den je určitě krásnej pro každého........a pak za týden... :-N :-N ..jako by nic..
daniela: ahojky... ne nepřeskočilo... vzdyt to je krááásné, taková romantika :-) ja bych to tak chtěla znovu... ale jen ten den :-D to mě taky nenapadla spojistost s tím autobazarem... to je fakt vtipné a trefné ;-)
aaa-o pár let víc,než vám...v práci ví,kolik mi je jen muj nadřízený..... :-D ..ostatní si myslí,že mi je o pět méně.. ;-) ..a já je při tom nechala.... :-D tak dobře vypadám.. :-N :-N ......ted už to přečteš.. |-|
aaa-o pár let víc,než vám.....u nás v práci,v,kolik mi je,jenom muj nadřízený.... :-D :-D ostaní si myslí,že mi je o pšt méně... ;-) a já je při tom nechala... :-D :-D ....tak dobře vypadám... :-N :-N
autobazar nevlastním, bohužel :-D :-D
a co tu probíráme? no.... mužský.... sex... papáníčko.... sex.... počasí.... sex... :-D :-D :-D
kolik ti teda je vlastně let?
fsvojap.--na chalupě!!!pojedem kočárem vedle do městečka...obřad bude u rybníka....vedle v resturaci bude oběd a dort....pak se přemístíme na chalupu,tam budem grilovat... :-D :-D .a ohnosroj ....a balonky..... :-N :-N ...prostě mi přeskočilo..!!! :-D :-D :-p
aaa-ahojík...nevlastníš ten autobazar??? :-D / to byl forek... :-D /.....občas je se mnou i sranda.... :-N .....a co tu tak probíráte,když už máte po......? ;-) ;-)