Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
pandama...jj,už jsem se smířila.... :-D .....ted jsem celý víkend poslouchala nářky...co ta svtaba bude stát peněz :-N ..že za to mohl bát pěkný kotel na chalupu... 8-) ....ti muži jsou hrozní....!!!!!!!!!člověk se vdává párkrát za život... :-o a oni to ještě kazí.... :-D :-D :-D
koch: tak to moooc gratuluji ;-) koukala jsem do albíčka... super fotečka.. a hooodně kočárkůůůů... uz ses pro nějaký rozhodla? To je ale výběr co? Ne jak za totáče... to byly 2 druhy a než jsi přišla na řadu, byl jen jeden a bylas ráda, že něco máš.. a proto vsude tolik stejných kočárků :-D :-D :-D
daniela: jsem po svatbě necelý rok.. ted v so to bylo 9měs. (no já na to uplně zapoměla abych se přiznala... ale dostala jsem růžičku za so a ne - to bylo zas MDŽ :-N ) a děti ještě nemáme ani zvíře :-D
holky jde vám tu kopírovat text a dávat do bloku? at nemusím to vždy odpinknout?
ahoj holky... teda vy jste se rozepsaly... :-N
daniela: to je super, jak se bud. tvůj muž zapojuje :-) je to od něj milé :-) a super cena ;-)
oplakala? toho 13.6. je moc krásný termín... jedni naši známí se taky berou a určo pršet nebude ;-) a kdyz kapku sprchne tak vám přeci bude pršet štěstí no ne? ;-)
aaa: nová fotečka :-) a dost dobrá !!!
tak,to vám závidím!!!já musim být v 22.00 v postýlce,jinak jsem polomrtvá..... :-N :-N a to většinou i o víkendu....vubec nevím,jak to udělám večer na svatbě... 8-) ..asi pujdu spát... :-o