Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
daniela: nic si z toho nedělej... ti chlapi co? :-| ale ty si to užiješ... ani o tom nepochybuji ;)
Odpovědět
pandama...jj,už jsem se smířila.... :-D .....ted jsem celý víkend poslouchala nářky...co ta svtaba bude stát peněz :-N ..že za to mohl bát pěkný kotel na chalupu... 8-) ....ti muži jsou hrozní....!!!!!!!!!člověk se vdává párkrát za život... :-o a oni to ještě kazí.... :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
koch: tak to moooc gratuluji ;-) koukala jsem do albíčka... super fotečka.. a hooodně kočárkůůůů... uz ses pro nějaký rozhodla? To je ale výběr co? Ne jak za totáče... to byly 2 druhy a než jsi přišla na řadu, byl jen jeden a bylas ráda, že něco máš.. a proto vsude tolik stejných kočárků :-D :-D :-D daniela: jsem po svatbě necelý rok.. ted v so to bylo 9měs. (no já na to uplně zapoměla abych se přiznala... ale dostala jsem růžičku za so a ne - to bylo zas MDŽ :-N ) a děti ještě nemáme ani zvíře :-D holky jde vám tu kopírovat text a dávat do bloku? at nemusím to vždy odpinknout?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky... teda vy jste se rozepsaly... :-N daniela: to je super, jak se bud. tvůj muž zapojuje :-) je to od něj milé :-) a super cena ;-) oplakala? toho 13.6. je moc krásný termín... jedni naši známí se taky berou a určo pršet nebude ;-) a kdyz kapku sprchne tak vám přeci bude pršet štěstí no ne? ;-) aaa: nová fotečka :-) a dost dobrá !!!
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: jojo je stejne zvire :-D :-D :-D za posledni pulrok se tu neukazala a ted behem par dnu lame rekordy :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jojo :-D :-D :-D
Odpovědět
teda všechny tři, jak vás tu vidím, alou dom, to se dělá? x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, mejdan byl náročný :-D danielo, měla bys na svatbu trénovat, přece nevyženeš hosty v deset, protože nevěsta chce jít spát :-D
Odpovědět
tak,to vám závidím!!!já musim být v 22.00 v postýlce,jinak jsem polomrtvá..... :-N :-N a to většinou i o víkendu....vubec nevím,jak to udělám večer na svatbě... 8-) ..asi pujdu spát... :-o
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: haf haf haf :-D :-D :-D
Odpovědět
Odpočíváme po mejdanu. ;-) :-D
Odpovědět
teda holky!!!!!!tohle je teda docházka!!!!! 8-) 8-)
Odpovědět
aaa- jčaučík!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
žádnýho psa nevidím :-D :-D
Odpovědět
8-) 8-) ...koukám,že tu chcíp pes............ :-p
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem teda úplně mimo 8-) :-. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
:-D :-D :-D jojo :-D :-D :-D
Odpovědět
to já jenom kvůli pomi a už zas peláším :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jojo: nekecej, ze ses tu objevila i ty?? :-D
Odpovědět
a hele, nováček :-) ahoj pomidorko ;-) větve, kdo vás má dočítat? alou domů :-D "doma" jsem zatím v půlce x-)
Odpovědět
musim jít vydávat menáž...mějte se !!! :-D
Odpovědět
aaa-synovi je 18let a psovi 10let....mám to jak dvě děti...vlastně ještě spolubydlící.. :-N tak to jsou děti tři.... :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
koch: paaa, a pozdravuj vlastu :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
adisek_no,to mě nenapadlo...ale vzhledem,že to mám vždy po 0 letech..se toho nikdo z nás nedožije... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
kozenky...běžím pryč, snad později papapa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.modrykonik.cz/album/view.p... voalá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: pockej, musim spocitat, jestli se muzem rozdelit, aby mi aspon 2 zbyly :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já zatím děti nemám jak starý je syn? ;-) koch-my tě omluvíme, neboj :-D adis-na těch koulích trvám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
koch: dej nam odkaz na kone, at to nemusim hledat, pls
Odpovědět
Profilova fotka
loony: to si dokazu predstavit, bych vyprskla, i to pivo :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?