Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
1
313
314
Profilova fotka
zkus si někde najít Lord of the Dance, díky nim jsem se na to dala... byla jsem na jejich brněnském vystoupení a před Rondem rozdávala letáčky skupinka, která to učí :-) je to super, náročný na fyzičku, ale super... je mi jen líto, že už nemůžu hrát fotbal... 2x 45min by mě zabilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem propadla spinningu. Irské taknce???? To zní lákavě. Ještě nikdy jsem o tom ani neslyšela. Akorát tak břišní tanečnice, ty jsou také dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
to já taky... v říjnu začnu chodit do irských tanců, šíííleně se těším... jen doufám, že to udýchám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) , no jo, jestli to není tím, že už se blíží "třicítka", alespoň u mě to tak je :-o . Každopádně se na ten věk vůbec necítíííííím :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
nevím, jestli je to tím ročníkem, ale jsem už skoro měsíc nemocná :-( asi vadnej ročník, jak by řekl kámoš :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Sabča, no právě proto jsem to chtěla hodit na celá 70. léta ;-) , aby nebylo přeročníkováno :-) . 78 je ročník můj ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
ja se hlasi 77 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsem ten koncový ročník (78) 79 jsi diskriminovala??? :-) a není tu už přeročníkováno? :-)
Odpovědět
1
313
314
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?