Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
no, zaplať pánbů, že já mám doktora úplně normálního, kdyby mi začal říkat takové povídačky, tak bych z něj byla akorát zbytečně nervózní. To bychom tím pádem pak logicky mohly menstruovat jen 2x do roka ;-) :-D a měly bychom klid, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, co to máš za divnýho doktora, ten snad ještě žije ve středověku, ne? Není důvod k těmto pověrám.... 8-(
Odpovědět
jak psala jojo na předchozí straně, že otěhotnět můžou ženské jen 2x do roka, tak tomu bych moc nevěřila. Co máš prosím tě za gynekologa? Pokud nemá ženská nějaký zdravotní problém a normálně se jí uvolňují vajíčka, tak není problém.
Odpovědět
Profilova fotka
Gabi, jasně, děti ještě nemáme, až budou, bude to jiný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to ti závidím to už se mi asi nestane ani o víkendu ;-( i když si ráda pospím Gábi ted vstává v osm a přes to vlak nejede včera jsem se začetla na koníkovy do jedné diskuze a šla spát o půl druhé |-| no můžu si za to sama nemám na to čučet tak dlouho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gabinice, v 6 vstává Honza, a já pak už neusnu..... ale o víkendu chrupkám klidně do desíti :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ty jsi ale raní ptáče já zatím piji kávu tak až se mi dostane na patřičná místa budu vědět víc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky takyvětve, tak co, jak se dneska daří? nebo jak jste se rozhodly, že se dnes bude dařit? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jojo: fotky s připásanými dvojčaty bych chtěla vidět :-) ženský by neměly tolik makat, jak se může mimi uhnízdit? ;-) až budu chtít otěhotnět, vemu si půlroku neplacenýho volna a budu vyrábět :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, to se ani neptej co se tady děje, jen si pěkně počti ;-) . Dobrou, jdu do hajan |-|
Odpovědět
Profilova fotka
čauky "větve", jak se dneska máte? dneska jsme měli v práci fofr, tak jsem ani nestíhala nakouknout, co se tady děje :-) . zítra mám volno, tak si to vynahradím a všechno dočtu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se jdu vrhnout na to nádobí, co mi leží ve dřezu už od večeře. Mějte se a přeji příjemné sny. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ale je to geniální. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To vymyslel skoromanžel, hned jak jsme se pro svatbu rozhodli, v tom nejedu ;-) :-D . On mívá takové nápady x-)
Odpovědět
novako :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Digino, právě jsem se koukala do Tvého přípravného alba a úplně mne nadchlo Vaše heslo: Akce trvalá svoboda. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to abychom se do toho dali hned, abychom nepropásli ten druhý půlrok. :-D
Odpovědět
držím palce vám oběma. taky mám v koutku duše strach, bavila jsem se s gynekologem a říkal, že před třicítkou má žena šanci otěhotnět dvakrát do roka a po třicítce jednou za dva roky. ale snad to nejde takhle paušalizovat.
Odpovědět
Profilova fotka
A je pár žen co můžou a mají a pak jim ubližují. To bych vraždila. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
jojo1, souhlasím :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Jednou se to musí zlomit. Tak držím palce, ať je to co nejdřív!
Odpovědět
stejně je to hrozný. tolik žen chce a jde to ztuha a spousta "žen" můžou a nechtějí.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mezi snažilkami jsem na Koníkovi. Kdybych to nechala na přírodě, tak jsem asi bezdětná :-( . Příroda si s námi opravdu umí zahrávat. Snad na ni přeci jen vyzraju |-| .
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadá to, že asi brzy rozšířím řady snažilek. Je to ale boj. Jedna půlka říká, že se na to necítí a ta druhá, že už je nevyšší čas. Tak raději nechám rozhodnutí na přírodě. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to máš recht ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Někdy je lepší nevědět. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je tedy fakt srandovní, když si tak představím sebe, tak je to srandovní dvojnásobně :-D . Kdo ví co mě v tomto směru čeká x-)
Odpovědět
zvládla bys to. kamarádka má pětiletého kluka a tříletá dvojčata - kluky a přežila to :-) když dvojčata začala chodit, přikšírovala si je na pásek, z každé strany jednoho, aby jí neutíkali :-) nechala jsem se s nimi taky vyfotit. vypadalo to fakt srandovně, když jsme takhle chodily po městě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím, že péče o dítě není procházka růžovou zahradou, ale to už k životu patří. Jen se trochu děsím dvojčátek, to by byl asi nářez :-| .
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?