Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
no, zaplať pánbů, že já mám doktora úplně normálního, kdyby mi začal říkat takové povídačky, tak bych z něj byla akorát zbytečně nervózní. To bychom tím pádem pak logicky mohly menstruovat jen 2x do roka ;-) :-D a měly bychom klid, ne? ;-)
jak psala jojo na předchozí straně, že otěhotnět můžou ženské jen 2x do roka, tak tomu bych moc nevěřila. Co máš prosím tě za gynekologa? Pokud nemá ženská nějaký zdravotní problém a normálně se jí uvolňují vajíčka, tak není problém.
Tak to ti závidím to už se mi asi nestane ani o víkendu ;-( i když si ráda pospím Gábi ted vstává v osm a přes to vlak nejede včera jsem se začetla na koníkovy do jedné diskuze a šla spát o půl druhé |-| no můžu si za to sama nemám na to čučet tak dlouho ;-)
jojo: fotky s připásanými dvojčaty bych chtěla vidět :-)
ženský by neměly tolik makat, jak se může mimi uhnízdit? ;-)
až budu chtít otěhotnět, vemu si půlroku neplacenýho volna a budu vyrábět :-D
čauky "větve", jak se dneska máte? dneska jsme měli v práci fofr, tak jsem ani nestíhala nakouknout, co se tady děje :-) . zítra mám volno, tak si to vynahradím a všechno dočtu.
držím palce vám oběma. taky mám v koutku duše strach, bavila jsem se s gynekologem a říkal, že před třicítkou má žena šanci otěhotnět dvakrát do roka a po třicítce jednou za dva roky. ale snad to nejde takhle paušalizovat.
Já mezi snažilkami jsem na Koníkovi. Kdybych to nechala na přírodě, tak jsem asi bezdětná :-( . Příroda si s námi opravdu umí zahrávat. Snad na ni přeci jen vyzraju |-| .
Vypadá to, že asi brzy rozšířím řady snažilek. Je to ale boj. Jedna půlka říká, že se na to necítí a ta druhá, že už je nevyšší čas. Tak raději nechám rozhodnutí na přírodě. :-D
zvládla bys to. kamarádka má pětiletého kluka a tříletá dvojčata - kluky a přežila to :-) když dvojčata začala chodit, přikšírovala si je na pásek, z každé strany jednoho, aby jí neutíkali :-) nechala jsem se s nimi taky vyfotit. vypadalo to fakt srandovně, když jsme takhle chodily po městě :-)