Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
MM slavil v srpnu 33... bylo nás tam asi 20, a sakumprásk nás to stálo 5 tisíc.... ale hlavní bylo že se sešel s kamarádama z vojny, v komplet sestavě se to povedlo od vojny snad prvně
Sabco Bych na ta malá políčka neměla asi trpělivost.
Příští rok mě kulatiny nečekají. Maximálně manželovi říjnová 45. :-)
Muchi něco namaluj a pak nám to tu ukaž. :-) Ale hlavně nefoť prázdné plátno, že jsi ztvárňovala sníh. :-)
sab: no tak to se vám to bude teda koulet celej rok ;-) to ti vůbec nezávidím :-o Já budu příští rok kristova ale když jsem slevila 30let tak jsem to udělala mega jako nikdy jsem to neslavila ale tohle bylo suproví ani nevím co jsem všechno dostala ale to nebylo vůbec důležitý hlavní bylo že se všichni sešli a to bylo to nejhlavnější máte se holky na co těšit ;-)
milé větvičky, jak to máte s kulatinami příští rok? u nás to bude mega masakr :-)
v lednu rozjíždím kulatiny - 30, únor ségra 35, duben Filip 25, červen švagr 40, sestřenka 30, švagr 35, tatova přítelkyně září 45 pak ségřini tcháni atd atd...
jj, ale má to třeba 30 barev a pidi políčka...je to náročné jak blázen...bolí z toho očka, ale fakt mě to moc baví... a taky je to dost drahý...
je fakt, že je k tomu potřeba šííílený soustředení a neměla bych to vůbec dělat, páč jsem nervák, ale je to pak krásný... můj první výtvor dostal tchánek k narozkám a hned si to zarámoval...
taky dělám věnečky - Velikonoční, Vánoční, Dušičkový...
já chodím na výtvarku ...je to ale spíš takový pokec :-)
chodím k chlapíkovi, co nám maloval i karikaturky na oznaka ..
vždycky měvystočí s jaou lehkostí to črtá
a já jazyk mezi zuby, zběsilý soustředěný výraz a výsledek se ani vzdáleně neblíží tumu jeho .. :-N
gabinice: určitě bys necvičila, dopadlo by to jako všechno ostatní... máme doma taky rotoped - věšák... a to mi to všichni říkali, já jim nevěřila :-)
já bych taky ráda malovala, ale nemám střevo...tak dělám obrazy dle předlohy (vymalovávám čísílka) je to hokna jak blázen!!! takový titěrný políčka...no mazec
no já si teda taky myslím, že muzy líbaj na čelo hlavně
no ale proti gustu........
takže moucho - ml´´aaaaaaaaaaaask slint slint
a do pondělka at je tu nějakej výtvor
Lakme tak schvalne jo? :-D hadej co sem namalovala? no spravne houbeles bily platno na me kazdej den zira jak nema vycitka :-D nejak me holt nelibaj muzy :-N
ty brdo uz do skolky no to je uz obr chlap :-D
Muchi mno taky jsem tu dlooouho nebyla. :-) Marucha je hodnísek v rámci možností a příští týden jde poprvé do školky. :-) A jak se máš ty ? Co tvoje slibná malířské kariéra, naposledy, když jsem tě viděl,a tak jsi říkala, že jsi dostala malířský stojan a nějaké barvičky. :-)
s tím stárnutím alias zráním - no t musím potvrdit :-D
spousty lidí, které jsem leta neviděla mi říkají, že mi to sekne více než před lety
já se tdy uklidňuju tím, že to tak skutečně je a že se nejedná o falešný soucit se stařenou :-D
spaagetka: to je sice pravda že ho to můžu naučit ale bohužel přes týden je pryč a tak se budu muset spokojit o víkendu :-(
hupcza: a co jsi nám přinesla ;-)