Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
ani chalvu neznám :-)
já jsem v přestávce umyla všechno nádobí a trochu urovnala kuchyň...
dala jsem si 2 chlebíky s česnečkou a žlučník se zatím neozývá...asi se bojí ;-)
Koukám, že jdu zase s křížkem po funuse. Musela jsem vyžehlit hromadu prádla neb bych se k tomu jindy nedostala. Holky, děláte mi chutě a já se chystám spát. To od vás není ani trochu hezké. :-D Tak si dám aspoň kostičku čokolády. Snad mne to přejde. Ale s tou chalvou jste mi nasadily brouka. Už jsem jí hrozně dlouho neměla a teď jsem na ní dostala strašnou chuť. :-)
no ok ja dam teda riccotu nebo mascarpone pac lucina mi nikdy moc nechutnala :-N
jo jo taky bych si ji hned dala ta ja taky nejlepci druhej den na ty oschly jednohubce :-D :-D :-D
aaa díkes
já jdu taky do hajan
a pro ty co tu básnily nad chlebíčkama - tak zítra máme v práci jendu návštěvu a budou chlebíčky :-)
až je pujdu vyzvedávat asi si vezmu i pro sebe :-D
Mucho já nevím, mě to tenkrát dali rodiče a těm se přeci důvěřuje a bylo to navíc přímo v bulharsku
aaa já dělám česnekačku tak že rozmíchám tavěnák s kapmou mléka a přidám rozetřený česnek
tot vše
Lakme me kdyz to zjistili tak sem taky myslela te natahnu brka ale ted uz je to v poho mam to docela osefovany hlavne v cem vsem jako tu krvskou laktozu muzu cekat a tak ;-)
Aaa slanej strudl delam taky nejradsi mam s uzenym a kysanym zelim to je dobrota x-)