Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
akcel-sem s tou fotkou, před náma se nemusíš stydět :-D
digi-ty ještě nemáš vybraný účes? co třeba jen do hladka vyžehlené vlásky s jednoduchou čelenkou?
jj, slib jsem si taky furt opakovala a jak jsem ho měla říct, tak jsem se zasekla :-D manža mě musel "nakopnout"...
digi: téda, ty jsi náročná, vždyť tam toho je :-D
Hupcza, tak to nevím jak bych dopadla, kdybych to nechala na kadeřnici. Ta první zkouška byla úplná tragédie, jak jsem už asi psala, vypadala jsem jak stará cikánka, možná ještě hůř. Ta dnešní druhá, byla sice lepší...., no snad to nějak vyladíme.., prostě to v sobotu musí být OK.
Novako, jo,máme tady krásného chlapa :-) .
Sabča, ty účesy nejsou také to pravé ořechové :-(
ad účes - já bych to viděla na nějakou moooc šikovnou kadeřnici - já to udělala tak, že jsem jí ukázala šaty, řekla že chci do hlavy kytky - a ať si dělá, co uzná za vhodné :-)
trefila to hned napodruhé - a myslím, že výsledekje ok :-)
Koukám, že v našem babinci přibil chlap. To je ale překvapení. :-) Vítej Akcele!
Digi: Nic si z nervů nedělej. Jak to tak vypadá, jsme na tom všechny stejně. :-D Já jsem byla hrozně nervní asi týden před svatbou. O svatebním dnu jsem měla pocit naprostého neskutečna, dokud jsem neseděla v autě a nedělala si dírku do pásku u bot (měla jsem pocit, že je ztratím. ;-) ) K tomu jsem se začala stresovat, že neumím slib a celou cestu do Kynžvartu jsem si ho, jako blbec, opakovala. :-)
Jééééééé, to by jste byli zlatíčka. Šatky si dám do alba, tak na ně prosím jukni- ete, právě že to k nim nechce žádný přeplácaný účes. Původně jsem chtěla rozpuštěné, ale dnes mi kadeř. zkoušela vyčesané, nebylo to zlé, ale ani to nebylo ono. Navíc rozpuštěné nosím stále, uvítala bych změnu. Jdu hledat tu fotku šatů ;-)
gabi:já to pochopila až ráno, když jsem to četla znova, to víš, v noci už to tak nezapaluje :-D
hupcza: ta diana mě napadla taky...
all: já teda na to, jaký jsem nervák vůbec nervy neměla, řekla bych, že mi to nedošlo ještě do dneška :-D
a doklady jsem si zařizovala pomalu a v klídku asi v rozsahu 4 měsíců, takže pohoda i tak....
akcel: tak naskenuj fotky klasický... jinak vítám tě i na dalším tématu ;-) jaký jsi vlastně ročník?
aaa : Tak fotečky ze svatby sou odzálohovaný někde na DVD, nejspíš v krabici na půdě. A na PC sem našel akorát jednu jedinou a to je trochu trapas sem dávat :). Tak pohledám a snad najdu...
ja proste nechapu proc tio nemuzes zmenit na jednom miste a fertig :-p :-D musis litat jak blb ja si kvuli tomu musela brat dovolenou :-p ja ty uraday nenavidim :-D
Ja sem nervy ze svatby nemela vsechno bylo na pohodu v klidku proste no stress :-D nervy zacaly v momente kdy sem zacala chodit na urady v dusledu novyho prijmeni to byl teda mazec ridicak mam porat stary jmeno :-D
aaa: to já měla lehký stres až do středy před svatbou - pak to ze mě spadlo pod stejným dojmem - teď už to nezachráním .... a mé nervní místo zaujala mamča :-) ......a nakonec to fšécko dobře dopadlo :-D
dobré ráno, větvičky :-)
Digi, už se ti to sakra krátí, co? Těšíš se nebo nervuješ? Já měla nerva až večer před svatbou, ale pak jsem si řekla, že stejně už nic neovlivním, co se má stát, to se stane, otevřely jsme si se svědkyní láhev bublin a zalezly do postele ;-) .
asi jsem to večer napsala trochu divně ale myslela jsem to tak že jsem s ním nechodila dál a dala jsem šanci jiné holce aby s ním chodila protože si myslím že jsou holky kterým takové typy kluků nevadí naopak jim imponují |-|