Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my si s filípkem děláme buď z červeného vína s rumem nebo se někdy rozmazlíme brandy... cukr tam nedáváme, spíš vodu z toho ovoce... jj, já jsem se k spánku uložila, protože mi nešlo spát v noci :-) ale už jsem se probrala a jsem tu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, tady to vypadá, že se všechny větve uložily k zimnímu spánku :-N .
Odpovědět
Profilova fotka
Sabčo-já taky většinou dojedu na to, že nemám pevnou vůli :-| . Holky, poraďte, chtěla bych připravit vánoční bowli, co do ní patří? Na netu jsem našla pár receptů, vždycky tam je červené víno, rum, cukr a ovoce, někde se přidává i sekt a brandy... Nechce se mi zkoušet všechny recepty :-D , to bych vypadala... Nemáte některá nějaký ověřený? Když už mi nevyšla ta mimi party, chci udělat mikulášskou a ráda bych nalévala něco jiného, než je obvyklý svařák, grog, punč... Co děláte při sobotě? Venku je pěkně ponuré počasí. Mám v plánu si zalézt do vany ;-) a přestavovat si, že jsem u moře :-D . Mažílek šel makat, takže tam můžu strávit zbytek dne.
Odpovědět
Profilova fotka
já neumím cvičit, ani hubnout :-( nemůžu se donutit...
Odpovědět
Profilova fotka
to já taky... ale na druhou stranu bych ráda přivítala jaro o pár kilo lehčí, takže čas ZATÍM pracuje pro mne ;-) . třeba bude hezká zima, sníh a mráz, žádné bláto a plískanice... já se tím utěšuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ach jo... to je hnus... fakt mě to štve...já bych chtěla sluníčko, teplo, lehké oblečení...
Odpovědět
Profilova fotka
:-D myslím, že si můžeme přičarovat maximálně tak sněhovou vánici :-D , v noci má být mínus dvanáct :-o , jsem ráda, že nevstávám na denní, to by byl šok...
Odpovědět
Profilova fotka
nevím, je tu nějaká čarodějnice??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Co navrhuješ??? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pojďte, uděláme nějaký rituál za teplíčko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci také teploooo!!! Snad nám ta zima rychle uteče :-o
Odpovědět
Profilova fotka
digi-slintám nad těma fotkama... úplně cítím to teploučko, sluníčko a slyším šumět moře... já chci jaroooooooooo
Odpovědět
Profilova fotka
tak to mě mrzí dvojnásob!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dík Sabi, škoda jen, že se to teplo nedalo zabalit do kufru =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pepi, neboj, osud ví, co dělá...asi nebylo všechno tak jak má!!! Digi: krásný fotky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Novako, vánoční počasí je super, už se těším na lyže, ale po příletu z Egypta to byl docela šok :-. . Tam bylo překrásné teplíčko. Jdu se hrabat ve fotkách a nějakou dám do alba, ať se také trochu ohřejete :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj Digi, vítej zpátky. Jak se Ti líbí letošní vánoční počasí? U nás jsou momentálně pěkné tři pod nulou a cca 10 cm sněhu.
Odpovědět
Profilova fotka
Pepi: Už jsem četla na koníkovi. Moc mne to mrzí!!! :-(
Odpovědět
pepibubu: to je mi moc líto, ale určitě se zadaří. Držím palečky.
Odpovědět
Profilova fotka
Pepi-je mi to líto :-( , ale ono se zase zadaří, nevěš hlavu...
Odpovědět
Profilova fotka
holky, tak ratolístka odešla :-/ musíme se snažit znova :-(
Odpovědět
Profilova fotka
když už všechno zhnědne a opadá, tak se mi to taky nelíbí :-(
Odpovědět
digi: kanáry jsou cca na stejno jako Egypt. Já Kanáry ráda, nedám na ně dopustit, ale hodně záleží, kterou oblast si na jakém ostrově vybereš. my jsme to vždycky vychytali hodně dobře, ale setkávám se s názory, že některý ostrov stojí za prd, ale většinou ti lidé byli na opačné straně než my ;-). Moře jsme teda měli chladnější jen na Fuerteventuře, jinak všude byla příjemná teplota.
Odpovědět
Profilova fotka
Já na tři :-D , podzim také nemá chybu ;-) . Pa
Odpovědět
Profilova fotka
já bych taky zkrátila období na 2... jaro (moc hezký) a léto... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, ještě, na Kanárech je dost studené moře, přece jen je to Atlantik ;-) . Ale to mi nevadí, zase pěkně ozvěží :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Sabča, tak to ho koukej ukecat, čeká tě opravdu ráj ;-) . Ale pak ten přílet do zimy je docela šok =-) . Mě vyhovovalo Rudé moře, že tam je hodně korálů i kolem pobřeží, měli jsme stále zabořenou hlavu v moři a sledovali tu podmořskou nádheru. Nedovedu si to bez toho představit. Ve Středozemním moři prý nic není :-( . Škoda jen, že to je dost finančně náročné, takové Chorvatsko se dá pořídit za pár tisíc, ale co tam?! :-| Zimu mám ráda jen kvůli lyžování, jinak ji nesnáším ]-( . Ach jo, já chci teplooooo :-o .
Odpovědět
Profilova fotka
taky to nesnáším, ale ještě jsem v životě nebyla v zímě za sluníčkem...chci ukecat manžu, abysme jeli v lednu na moje třicetiny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že Kanáry nejsou o moc dražší než Egypt. Je teda pravda, že jsme tam už pár let nebyli, protže jsme získali totální úchylku na Řecko, takže u nás vede Lefkada a jižní Kréta. Ale Kanáry jsou super v tom, že se tam dá jet právě v listopadu, sice jsou kratší dny a večer je to na svetr, ale utéct z tohodle počasí je k nezaplacení, alespoň pro mne, já nemám ráda mlhy, déšť... Sníh můžu, ale ty plískanice, co jsou teď nesnáším :-| . Na Kanárech se taky dobře nakupuje-kosmetika a parfémy, je tam vše duty free a dost levnější než tady, takže doporučuju jeden kufr navíc :-) ;-) . Byli jsme na Gran Canarii, Tenerife a Lanzarote, Gran Canaria je nejhezčí.
Odpovědět
Profilova fotka
taky si myslím, vždy mě to vzpruží!!! Hlavně teď, když jsou ty podzimní deprese :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?