Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Holky, já se picnu! Tak tady taky chumelí, jako blázen a já s hrůzou zjistila, že máme tento týden úklid baráku, který se vztahuje i na úklid sněhu.... ]-( ]-( :-D :-p
jojo-sralbotka jsem já, mám řidičák už 12 let a nejezdím, bo se děsně bojím... :-N
děkuji děkuji děkuji, autogramy až na letišti :-D
teda vánice to byla pořádná...
aaa: to asi budeš muset :-) protože jestli udělám i jízdy, bude ze mě pirát silnic ;-) spíš sralbotka, protože se budu stejně děsně bát :-D
novako: já ho mám docela dost ráda, jeho fotky jsou prostě... to se ani nedá popsat... :-) 13. komnatu jsem viděla. má fantstický názory na svět a na ženy :-D
novako: děkuju :-) ale dneska zase začalo sněžit, tak bojim bojim :-(
aaa: admin má pravdu, neměla jsem tam svoji fotku, ale fotku od Saudka - Život... když mě se tak líbí a všude mi prošla a tady mi procházela skoro 3 měsíce...
Jak to? Dej si tam jiné... ;-)
Já se dneska trestám za to včerejší obžerství, dala jsem si k véče jen salát a mám příšernééééééj hlááááád :-N :-N :-N .
můj brácha, když byl malej, ježíškovi vždycky nechával pod stromečkem bonbony - a ježíšek fak existuje, protože když jsme šli rozbalovat dárky, už tam nebyli :-D :-D