Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Ahoj větvičky :-) .
Á cukrovíčko. Tak já už mám naštěstí od soboty hotovo. Celkem 11 druhů z toho 2 nepečené. A dělala jsem i ty linecké prdelky co tu kolovaly na netu. Docela jsem se vyřádila a je to vážně prdel vidět je všechny pohromadě nazdobené :-D .
My letos plánujeme Silvestra s holkama z naší taneční skupinky a přiberem do party samozřejmě i drahé polovičky ať nezávidí ;-) . Docela se těším.
Zítra mám dovču. Huráááá. Asi se vrhnu na nákupy posledních dárečků.
Tak zatím papa
Ahojky, tak se holky přiznejte kolik máte napečených druhů cukroví :-) , já 0. Fsvojap, tak to vám upřímně závidím, ještě že máme zásoby ze svatby, vytáhnou se z mrazáku a je napečeno, a jak bude dobrý :-) . Aaa se radši ani neukáže, aby se nám nemusela chlubit s fotkama - já jsem na ně opravdu mooooc zvědavá =-) .
ahoj větvičky, tak víkend jsem strávila fakt vánočně - pekli jsme s mamkou cukroví, mamka je na cukroví blázen, letos jsme jí s bráchou dovolili "jen" 10druhů, ale pochybuju, že by se do toho vešla...
jinak jsem se celkem držela a ochutnala jen 1 mylsivecký knoflík - já ráda ořechové a bez krému ;-)
na silvestra jsme pozvaní k přítelovým známým do Prahy, nijak mě to teda neláká, ale asi to holt budu muset zkousnout :-|
aaa: jedna slečna se tu fotila jako ty a hodila nám na chvilku fotky do alba ;-) taky bych je ráda viděla :-)
jojo: tak to jsi kápla na bezva prodavače, to se jen tak nevidí :-)
aaa, sabca: tak to já sklopný držáky mít budu :-) mi radil prodavač, sehnal si kvůli mně i hrnec a předvedl, jak se to tam krásně všechno vejde :-D ostatní prodavači na nás sice koukali, ale to přežiju :-p
aaa: fotky ukaž, třeba fakt po vánocích, jak píše digi, jsi nás všechny navnadila, tak jsme zvědavé :-D
tak jsem dneska začala péct... :-D
Tak alespoň po vánocích, když je máš jako dárek, to by šlo né????? Kdybych takový dárek dala manželovi, tak by se radostí zbláznil, moc rád mě fotí, ale já focení tak nesnáším ]-( . Jen by se mu asi moc nelíbilo, že by mě fotil nějaký jiný chlap =-)
Ahojky větvičky, hurááááááááá, byt máme předělaný, "vypíglovaný", nádhera sama :-) . Ale té práce co to dalo =-) , hrůza, ale stálo to za to. Už jen pár dodělávek, ale to už je banalitka x-) . Co je tady nového. Jen jsem si letmo všimla, že je tady pár nových větví :-) . aaa, ukážeš nám ty fotky také?????????????
Ahojky větvičky :-) , přežila jsem šňůru služeb, pár kolegů omarodilo a já jsem zralá si jít zítra pro papíry na hlavu, to byl mazec... Další službu mám až na Štědrý den, a příští dva dny hodlám prospat :-) .
Sabčo-máš recht, taky nemáme sklopné držáky na talíře...
jojo: do myčky bych rozhodně šla!!! Já mám doma 45 a bohatě stačí (pro 2+0,5 a občasnou návštěvu ažaž) :-)
já dávám stejně hrnce do horní police, protože jsem si koupila myčku s nesklopnými držáky na talíře... teď už bych to neudělala...ségra má sklopný a to je super variabilita :-)
pavli: gratuluju, že to stálo práce :-D
Ahoj holky, máme konečně potvrzený termín svatby na Dobříši - vyšlo 20.09.2008, ráno mi volali z matriky, že zámek tenhle termín uvolnil, 3x hurááá :-)
Jj to je přesně ono. Tchánovci mají tu 60 a vypadá to komicky, když v tom jejím obřím chřtánu leží pár hrnků a talířků. Musí čekat až ji naplní a tchán to občas nevydrží a jde mýt ke dřezu :-D . Já bych šla asi taky do 45cm, protože nemám takovou zásobu hrnců, nádobí a skla, abych mohla tuhle chytrou mašinku zapínat jednou za čas.
Už aby byl víkend. Manža na mě hodil bacil, tak teď trpím v práci a nějak hrozně pomalu to utíká :-S .