Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Nazdar, jsem tady, třeste se :-D :-D :-D .
Já vám ty fotky ráda ukážu... Ale fakt mi přijde blbý je dávat sem do alba... Kdyžtak jen na chvilku a po vánocích. Manžílek už je viděl a konstatoval, že netušil, čeho jsem schopná... :-D , ale líbily se mu, už hlásil, že si jednu dá jako tapetu na pc v práci... Zítra budou vyvolané :-) .
Co se týká cukroví, druhy mám dva a dál to neřeším, stejně to nejím a manžílkovo linecké jsem napekla.
Jen mi jaksi ještě chybí pár dárků a děsně se mi nechce do krámů, to je hnus, co tam se děje ]-( .
Vítám miu :-D :-D :-D , stará známá firma, ta nám tady teda chyběla.... Čekala jsem, kdy sem vpadne :-D :-D :-D
jo a muj nastavajici se zase boji, aby ditka nebyly prasteny po mne =-) No ale po nekom prece byt musi, hlavni bude, ze nebude po sousedovi nebo po postakovi, musi to zustat v rodine :-D
miamia: no mne to vykladej :-D muj tatka se taky povedl,na nem se matka priroda taky pekne vyradila, jen aby nase deti nebyly po nem, to bych si to sla brzo hodit :-D
miamia: tak to me tesi, ze nejsem sama ;-) ikdyz ja bych mimi brala hned vsema deseti, ale prvni musime postavit domecek, aby jsme meli kde bydlet :-| Uz mame plany, bude to nas spolecny darek k vanocum, vic jich nebude...ale nam to neva x-)
adisek to stejny i kdyz jsem se stihla vdat tesne pred tricitkou ( coz nasralo vsechny sousedy) tak deti nemam a nespecham a manza tvrdi ze sem stejne este decko a mohla byt byt dospelejsi ( o vanocich zavidim detem ze maj vic darku) tak mu dycky rikam ze az po nem :-N
Ahojky, tak ja jsem cerven 77 a taky typicky, ale rak :-)
Tricitka za mnou, vzdycky jsem si predstavovala, ze ve triceti uz budu buhvi kolik let vdana a mit nejmin tri caparty...leta bezi, stale svobodna, ikdyz zadana a caparti nejdriv pristi rok, to uz jsem mohla byt podle mych drivejsich snu babickou, hi hi :-D
sabčo asi to fakt bylo masérkou, na ty kalhoty jsme chodila k jiné a ta byla lepší ;-) ale modřiny jsme po vacupress neměla, jen to pro mě bylo strašné mučení :-|
holky, šéf nám dal v práci předčasně dáreček od Ježíška - Nescafe Dolce Gusto, tak jsem zkusila Latte a docela mě to překvapilo, je to celkem dobré, no ale je to rovnou slazené a pak jak můžu zhubnout ;-)
pokud to bolelo, tak jsi měla špatnou masérku... musí tam pustit jen tolik atmosfér, aby se ti nedělaly boláky!!! já měla celou proceduru tak super, že bych u ní i spala... záleží fakt na člověku, který to dělá!!!!
sabčo - já jsme asi předloni chodila do takových těch "nafukovacích" kalhot na lymfatické masáže a bylo to taky super, tak skvělých výsledků jsem nedosáhla, ale pár cm taky ubylo ;-) jestli vacupress jsou ty baňky, tak to jsem taky zkoušela, ale dost mě to bolelo, třeba z boku stehen, na to jsme teda srab, to jsou ty kalhoty mnohem příjemnější 8-)
pavli, do svatby máš času dost!!! Jen si dej ;-)
já jsem před svatbou chodila na vacupress a můžu vřele doporučit... přišla jsem díky tomu o 6 cm v pase :-D
novako - my jsme dělali taky moc dobré burizony, ale v mléčné čokoládě, ale měla jsem o tu čokoládu strach, takovou dobrou mléčnou čokoládu jsme na to koupila a děsila jsme se, jak to s ní dopadne až se rozehřeje a smíchá s rozehřátým tukem, ale je to moc dobré ;-) ale potřebuju do svatby pár kil shodit, tak toho nesmím jíst moc ;-)
Ahoj větvičky! Upekla jsem jen rohlíčky a linecké a strašně dobré nepečené burisony v karamelu. Bohužel se můj drahý rozhodl darovat část cukroví sestře a mámě. Tak jsem ještě dneska dělala rohlíčky a večer se chystám na linecké, ale s tím už mi drahý pomůže. Jinak ho sežeru jako hada. :-D
Fsvojap: Moc blahopřeji!!! Teď už jen aby vám vyšlo počasí.