Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Mio-jaký huhu fotky ve svatebním??? Sem s nima... :-D :-D
Sabčo-zuby jsou svině.... Docela dobře mi zabírá ibalgin nebo panák slivovice.
Jinak všem děkuju za pochvalu :-N , fakt se nebojte a zkuste to taky, já se normálně hrozně stydím, ale tohle bylo tak nenucený... Hodně záleží nam přístupu fotografa..
Pokud Saudek fakt platí, tak jdeme do toho, kochanski?????? To by byl snadnej výdělek, bavilo by mě to ;-) .
to ja chodim na gyndu jak do cukrarny, je mi to sumak a svlikam se furt :-D :-D
ja chtela m prekvapit polonahejma fotkama v kostymu santy ale bohuzel jsem to s marodenim nestihla ale ma zatim huhu fotky ve svatbnim :-N
Sabča :-D :-D , no kdyby jsi měla takového mladého, krásného gyndaře jako mám já, tak ty kalhotky budeš svlíkat s radostí :-D . Z těch fotek by byl opravdu překrásný kalendář, škoda že mě to také nenapadlo, můj manžel by to nerozchodil.
já si neumím pomalu stáhnout kalhotky ani na gyndě, takže si nedovedu představit, že bych je sundala u fotografa :-D
ale jinak mám umělecké akty moc ráda!!! :-)
Ahojky, aaa, no teda, to je fakt nádhera, opravdu skvělý nápad, tohle kdybych dala manželovi, tak se udělá blahem :-. . Pochybuji, že u nás by to nějaký fotograf zvládl, musela bych se poohlédnout jinde. Manžel o těch fotkách ví??? To bude dárek nad všechny dárky. x-)
kochanski: škoda, že nejsi v brně, taky jsem něco takového chtěla dělat :-)
teď jsem holky v háji já, trhali mi osmičku a ona se mi nehojí...bolí to jak čert, doktorka mi tam dává antibiotikový drenáže...mia poradila šalvěj a heřmánek, ale já nemám ani jedno :-(
aaa: ty fotky jsou perfektně nasvícený!!! Moc hezký... můžu jen chválit, fakt super!!!!!