Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: jeeeee, ja bych brala sushi hned, mnam, ale steak taky mnam, ale osobne bych dala prednost tomu sushi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ránko větvičky, co máte dnes v plánu? Já celkem nic, budu trochu uklízet, prát, zajdu na solárko a budu se psychicky chystat na to, že zítra vstávám v půl pátý :-| . Manžílek mi slíbil na dnešek véču, mám na výběr mezi sushi a steakem... Mám chuť na oboje :-D , jsem po vánocích jako prasátko ;-) :-N .
Odpovědět
Profilova fotka
adisek-neznám žádnýho chlapa, kterej by měl rád tenhle seriál ;-) , přitom by se tam mohli hooooodně poučit :-D . vlastně jednoho znám, ale to je světlá výjimka. manžel mi tenhle úlet toleruje se shovívavým úsměvem, ale koukat na to nechce :-) a já si to sama víc užiju ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
jj, taky uz se mi klizi oci.....dobrou..
Odpovědět
větvičky, jdu hají :-D dobrou s kobrou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: kdyz my se o tv pereme a musime se nafilmu shodnout oba, coz je nekdy opravdu tezke :-| znas chlapy a nerikej ze ten tvuj na to kouka s tebou ;-) ;-)
Odpovědět
nee
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt jste neviděly Sex ve městě???? Já na tom ujíždím neuvěřitelným způsobem :-D , nasměju se u toho, odpočinu si a přitom je to jen a jen realita... To, jak tam rozebírají chlapi, nemá chybu. Mám i třetí řadu od loňska.. ;-)
Odpovědět
taky jsem neviděla ani jeden díl :-| aaa: jak píšeš, že ses koukala skoro celou noc - můj přítel ode mě dostal kdysi Jedna ruka netleská a během jedné noci ho viděl třikrát :-D :-D já odpadla v polovině prvního opakování :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: ja nevidela ani jeden dil :-( asi to budu muset napravit :-D
Odpovědět
;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jojo-jasně, orgasmus je lepší kdykoliv než cokoliv jinýho :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, dostala jsem pod strom celou druhou řadu Sexu ve městě, koukala jsem na to skoro celou noc, já tenhle seriál prostě miluju. Jen jsem nikdy neviděla první řadu a bohužel není k sehnání :-( . U ničeho jiného se tak nepobavím ;-) .
Odpovědět
to je různý, já mám http://www.bilezbozi.cz/domaci-pekarn... a jsem s ní spokojená neee, orgasmus po ránu je leeepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
adisek :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: to je asi lepsi jak orgasmus po ranu :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jojo-vítat mě ráno čerstvý voňavý chleba, to by byla bomba :-D . Jak se to pohybuje cenově?
Odpovědět
aaa: nejíme cukroví, jíme čerstvý chlebík :-D cukroví asi poputuje do mrazáku ;-) cenu to určitě má, vyber si pekárnu, kde se dají péct i malé chleby, určitě s odloženým startem (ale to snad mají všechny), aby vás čerstvý chlebík budil nebo vítal, až se vrátíte z práce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jojo: smaragdovy ostrov ;-)
Odpovědět
adisek: kdepak teď žiješ?
Odpovědět
Profilova fotka
jojo-a všechno to sníte? =-) láká mě to, ale má to cenu pro dva, co pořád trčí v práci?
Odpovědět
adisek: víš, že tohle nás taky napadlo? jenže když jsme byli na matrice, poslali nás do bža :-(
Odpovědět
Profilova fotka
babizny, nemluvte mi o chlebu a jeste krupavem :-( Ja uz ho nemela od srpna. To by byl ale dobry svatebni dar, pekarnicka x-)
Odpovědět
pekla jsem 25., 26. a dneska, zítra se chystám na rohlíky :-D je to fakt super. a ta vůně po celém bytě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To ti schvaluju, svatba má být pořádný mejdan ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: hmmm, my byli vloni u znamych a silvestr super, ikdyz jsem to ani necekala, ono uz to tak byva... My si spojime asi silvestra se svatbou, to bude parba x-) a v alejich nablito :-D
Odpovědět
Profilova fotka
s tou pekárnou jsme mě dost navnadily, já miluju čerstvej křupavej chleba.. jak často pečete?
Odpovědět
vždyť jsem se opravila, že mravná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jojo-já a nemravná??? :-D :-D :-D já takovej stydlín??? :-D :-D :-D
Odpovědět
aaa: hoj ty nemravná ženská :-D :-D :-D ba ne, mravná, ty fotky jsou cudný ;-) ve vlaš je už dobře, všude klid, mír :-D :-D adisek: chm chm chm :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?