Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji krásného silvestra všem větvičkám, ať je nový rok ještě lepší jak ten předešlý ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
jojo: tos mohla rict hned s tou whisky :) jaky mely uspech rohliky u babicky?? jak je vlastne delas v ty pekarne, to je musis sama usoulat???
Odpovědět
ahoj větvičky ;-) adisek: jsem to ale trotlík, tak já po tobě chtěla vývárek, ale spíš jsem měla chtít nějakou dobrou whiskey :-D aaa: na Manželky jsem taky koukala, snad je zase nasadí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: zvedave jsme my zenske vsechny :-D Ja jsem zdravotni sestra, ale nedostala jsem registraci do zahranici, jelikoz jsem uz nejaky ten patek mimo republiku. Takze tady se musim spokojit s pozici osetrovatelky ]-( Svatbu zarizujeme pres telefon a internet, dneska byl zrovna pritel obhlidnout misto na hostinu a byl nadseny, takze tohle uz mame taky z krku. ja jedu v breznu na tyden domu, takze budu muset na matriku a hlavne doma odzkouset saty, koupila jsem si je pred 2 roky v New Yorku a zacinam pochybovat, ze se do nich jeste vlezu ]-( Takze uz od noveho roku zadne sladke, aby me v breznu nekleplo. No, nevim jak to vydrzim a hlavne jak to vydrzi vsichni okolo me :-D jsem zavislak, hlavne v praci, lip se s cokoladou zvlada stres ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobré ráno větévky :-) adisek-jako co pracuješ? jsem zvědavá... ;-) A jak probíhá zařizování svatby, když jste oba mimo čr? Dr.House nemusím, ujížděla jsem i na Zoufalých manželkách, ale to přestali vysílat :-( . Jo a ještě Plastická chirurgie, to je moje :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
a dr. haus je genialni, jeden z mala serialu, ktery shlizime spolecne 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
sabca: vydelavame korunky na domecek, v cechach by jsme si na nej nevydelali, bohuzel
Odpovědět
Profilova fotka
já mám tuhle: http://www.bilezbozi.cz/domaci-pekarn... a sex ve městě se mi moc nelíbí... já mám raději čarodějky, červeného trpaslíka a dr. house :-) adisek: a co děláš tak daleko, jak ses na takové místo vůbec dostala? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aaa: Sex ve městě úplně zbožňuji. To je naprosto geniální seriál!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Digi: Na bundu je úplně nejlepší koupit si speciální prací gel, který impregnaci rovnou obsahuje. Na rozdíl od impregnačních sprejů by měla tato impregnace vydržet déle a měla by být účinější. Kupuje se ve sportech. Hledala jsem na netu a našla např.: HighTech Wash 250 ml, Atsko Sport-Wash®, výrobky firem Nikwax, Tech Wash ... Je toho spousta.
Odpovědět
Profilova fotka
digina: zadej si do vyhledavace: impregnacni sprej, spreje jsou k dostani okolo 170 Kc, ale nevim, jak dlouho to na bunde vydrzi, my ho driv pouzivali na boty a ok, cas od casu jsme je prestrikali
Odpovědět
Profilova fotka
digina: ja vim, ze jsou i specialne spreje, zkus se zeptat ve sportovnich potrebach ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzko, a kde ho seženu??? Když jsem se na to byla ptát v obchodě, kde bundy prodávají, tak na mě koukali jak na vraha :-. . Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Hele urcite to jde alespon castecne napravit - staci to vyprat ve specialnim impregnacnim prostredku, driv se takhle impregnovaly i stany.
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, tak to je v pr... , ta bunda stála 4 000, pro mě to je dost, ale když věc stojí za to, tak ráda investuji, no jo, chybami se člověk učí :-| .
Odpovědět
Profilova fotka
digi-nejde :-| , taky jsem na to "dojela"... no, te´d už jsem chytřejší, prodavačka mi to vysvětlila, když jsem si na podzim kupovala sportovní bundu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
aaa, díky, no samozřejmě že jsem dávala do praní aviváž ]-( . A vrátit impregnaci už asi nejde, viď :-| .
Odpovědět
Profilova fotka
Mio-proč tě prohlíželi? To vypadáš tak podezřele? :-D
Odpovědět
aha, to je škoda :-( budete stavět? to je fajn, ale těch starostí... tak my jdeme k babí - předvést rohlíky a Pavlík tam chce zůstat až do Nového roku, tak sem nakouknu až někdy pozdě večer zatím čau, větvičky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
musela jsem do prace, u nas na vanoce dovolena nehrozi :-( ale on jel taky jen na par dnu, vyrizovat veci ohledne stavby baracku
Odpovědět
já když udělám vývar, tak se do toho pustí mlaďoch a přítel a hádej, kolik toho tak asi zbyde na mě :-D jak to, že nejsi v Čechách s ním?
Odpovědět
Profilova fotka
jojo: jeee, tak ja beru, trba i 2 hrnky, jsem na cely hrnec sama, pritel se vrati az zitra z cech ;-)
Odpovědět
teda za hrnek vývárku bych třeba i 3 rohlíky dala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jojo: hmmmm, to je skoda, ze jsme daleko, ja si uvarila kereci vyvar, s tim musim vystacit :-|
Odpovědět
mia: a to jako osobní prohlídka? od nějakého fešného policajta? ;-) :-D
Odpovědět
adisek: když vy jste všechny tak daleko :-( a můj skoro sedmiletý syn má velkou spotřebu :-D :-D :-D dneska jde spát k babí a už si sbalil všechny rohlíky, nechal mi tu 2 - slovy dva - rohlíčky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mia: asi vypadas podezrele :-D jojo: a ze bys nam nabidla?? :-p :-p
Odpovědět
Profilova fotka
to sou veci co? :-D
Odpovědět
miamia: a helemese :-D ahoj větvičky, právě jsem dopekla rohlíky :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj zdrazi drogovy dealer :-D vcera me prohlizeli kvuli drogam :-D :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?