Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
ahoj větvičky ;-)
adisek: jsem to ale trotlík, tak já po tobě chtěla vývárek, ale spíš jsem měla chtít nějakou dobrou whiskey :-D
aaa: na Manželky jsem taky koukala, snad je zase nasadí :-(
aaa: zvedave jsme my zenske vsechny :-D Ja jsem zdravotni sestra, ale nedostala jsem registraci do zahranici, jelikoz jsem uz nejaky ten patek mimo republiku. Takze tady se musim spokojit s pozici osetrovatelky ]-(
Svatbu zarizujeme pres telefon a internet, dneska byl zrovna pritel obhlidnout misto na hostinu a byl nadseny, takze tohle uz mame taky z krku. ja jedu v breznu na tyden domu, takze budu muset na matriku a hlavne doma odzkouset saty, koupila jsem si je pred 2 roky v New Yorku a zacinam pochybovat, ze se do nich jeste vlezu ]-( Takze uz od noveho roku zadne sladke, aby me v breznu nekleplo. No, nevim jak to vydrzim a hlavne jak to vydrzi vsichni okolo me :-D jsem zavislak, hlavne v praci, lip se s cokoladou zvlada stres ;-)
dobré ráno větévky :-)
adisek-jako co pracuješ? jsem zvědavá... ;-)
A jak probíhá zařizování svatby, když jste oba mimo čr?
Dr.House nemusím, ujížděla jsem i na Zoufalých manželkách, ale to přestali vysílat :-( . Jo a ještě Plastická chirurgie, to je moje :-) .
já mám tuhle: http://www.bilezbozi.cz/domaci-pekarn...
a sex ve městě se mi moc nelíbí... já mám raději čarodějky, červeného trpaslíka a dr. house :-)
adisek: a co děláš tak daleko, jak ses na takové místo vůbec dostala? :-)
Digi: Na bundu je úplně nejlepší koupit si speciální prací gel, který impregnaci rovnou obsahuje. Na rozdíl od impregnačních sprejů by měla tato impregnace vydržet déle a měla by být účinější. Kupuje se ve sportech. Hledala jsem na netu a našla např.: HighTech Wash 250 ml, Atsko Sport-Wash®, výrobky firem Nikwax, Tech Wash ... Je toho spousta.
digina: zadej si do vyhledavace: impregnacni sprej, spreje jsou k dostani okolo 170 Kc, ale nevim, jak dlouho to na bunde vydrzi, my ho driv pouzivali na boty a ok, cas od casu jsme je prestrikali
aha, to je škoda :-( budete stavět? to je fajn, ale těch starostí...
tak my jdeme k babí - předvést rohlíky a Pavlík tam chce zůstat až do Nového roku, tak sem nakouknu až někdy pozdě večer
zatím čau, větvičky :-D
adisek: když vy jste všechny tak daleko :-( a můj skoro sedmiletý syn má velkou spotřebu :-D :-D :-D dneska jde spát k babí a už si sbalil všechny rohlíky, nechal mi tu 2 - slovy dva - rohlíčky :-D