Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, všem moc děkuju za přáníčko :-) byla jsem s fildem bruslit a ujali jsme se tam holčičky (skoro 5), jejíž babička (které jsem tvrdošíjně říkala maminka) nebruslila... a naučili jsme ji základy bruslení :-) a pak jsem se strááááášně přezmrzlinovala :-D adi: máš pravdu, od zítra mi táhne na 40 :-D i když ségry to maj blíž, jsou o 5 a 7 let starší :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Adisku: Tys mne rozesmála prohlášením, že už Ti táhne ke čtyřícítce. :-D To je optimistické. :-D Já si ještě 17 dní budu užívat, že mi táhne na třicítku a pak to začne. :-D Sabco: Moooc blahopřeji! Ať se Ti daří všechno na co sáhneš a ať se Ti splní všechno, co si přeješ!!! Pořádně to oslav! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gabi: Moc mne to mrzí. Přeji hodně síly!!! ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se připojuji ke gratulaci ale třicet není žádný věk to jsi ještě mladice já budu mít 22.4 33let ale je pravda že na tebe aaa nemám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se teda prásknu, jsem tu regulérně nejstarší, 12.2. mi bude 35. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne uz tahne na 40 ;-( uffff........ikdyz tobe, sabco uz taky :-D :-D :-D :-D Jinak jsem 30.6.1977 x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sabca: jj, to jsou ty naivní dětské představy :-) . Tak fajn, já se teda dobrovolně napráskám...14.5.1978 :-D A teď další :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kochanski: zrovna dneska jsem si říkala přesně to samý :-D děkuju za přáníčka...třicet je přeci jubileum a já si říkala, že je nás tu víc z roku 78 a že to teda rozjedu a prásknete se, kdy to kterou čeká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sabca: Happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vitej v klubu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
gabinice: uprimnou soustrast ;-( Vsechno potrebuje svuj cas, ikdyz tveho tatu ti nikdo a nic nedokaze nahradit...Uchovej si na nej krasne vzpominky a bude zit v tobe dal...
Odpovědět
Profilova fotka
gabinice - je to moc líto :-( můj taťka už skoro 2roky bojuje s nádorem... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Pochopila jsem to dobře, že je Sabče dneska 30? Já jsem někdy trošku pomalejší, když si přesednu kabel :-D . Ale každopádně moc moc blahopřeju k tomu krásně zakulacenému věku :-) . Tak ještě minimálně 2x tolik jo ;-) ? Mě to čeká v květnu. Když si vzpomenu, jak jsem si na základce představovala, že ve třiceti už budu vlastně hrozně stará, vdaná a kolem bude pobíhat hejno malejch špuntů... a ve skutečnosti jsem čerstve vdaná a dítě ještě ani nehrozí...tak to mám co dohánět :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
gabi musí to být teď pro Vás všechny hrozně těžké a smutné :-( . Nejhorší je, když nám někdo blízký odejde takhle náhle, bez varování a bez rozloučení....držte se. Čas to zpraví, ale teď to jistě hrozně bolí :-( .
Odpovědět
Profilova fotka
Sabčo-vše nej k narozkááááááááám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
gabi-je mi to moc líto |-| , vím, že to zní jako fráze, ale čas tu ránu zahojí, zůstanou jen hezké vzpomínky. táta tady s tebou pořád bude, v tvých vzpomínkách. drž se, bude zase líp
Odpovědět
Profilova fotka
gabi, mrzí mě to...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ach jo :-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
gabinice to je bohuzel zivot, vsechno ma svuj duvod a bohuzel smrt blizkeho cloveka boli, cas vsechno zahoji
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc ale asi si tím projde každý ale upozornuji moc to bolí ;-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
gabinice to je mi moc lito :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky vím že už jsem dlouho nepřispěla do vaší diskuse ale pravidelně jsem ji pročítala ted ani nevím jak to mám říct a proč vám to chci říct ale umřel mi v neděli táta a mám potřebu to říct celýmu světu protože to byl ten nejbáječnější táta na světě a ted je pryč a já jsem z toho celá pryč bylo mu skoro 62 měl nás pět a má šest vnoučat celý život jenom pracoval a ted se vyboural na dálnici a všechno strašně rychle skončilo. Vím že to k životu patří ale je strašně těžký se s tím vyrovnat ;-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
ja taky dycky flaknu sprndu do pracky, kdyz je vojeta tak ji vyhodim :-N
Odpovědět
Profilova fotka
adisek: jo, parní válec, to bude ono!!! Podprda nemá šanci, když se "vyvalí sudy" :-D Holčiný, já mám zítra na krku "třetí opici" už to tak bude.... asi začínám v našem tématu.... jsem ročník 78...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj větvičky! Koukám, že řešíte své vnady. Jsem asi divná, ale se svou áčkovou velikostí jsem spokojená. Tak pevná prsa bych nikdy neměla, kdybych měla větší velikost. :-D Podprsenky házím do pračky. Mám tam funkci ruční praní, takže v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
já to stejný jako sabca...do pračky do toho speciálního pytlíčku a pak hurá rovnat na mých vnadech :-D
Odpovědět
Profilova fotka
sabca: neco jako parni valec nebo buldozer??? :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já peru všechno v pračce a pak to prostě tlakem vlastního těla vyrovnám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
fsvojap: ja vyperu v ruce a dam na rucnik na radiator ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám doma jen samé pušapky, přítelovi se moje prsa líbí, spokojenost na obu stranách ;-) jeho expřítelkyně byla dost silná a měla obrovská prsa, občas ho provokuju, jestli mu to, co mám já, stačí, když byl zvyklý na mnooohem větší :-) mimochodem, když už jsme u pušapek, holky, jak je perete, aby košíčky pořád držely svůj tvar? mě je aktivní maminka vždycky hodila do pračky a to byl konec, košíček promáčklej a pod něco upnutějšího nebo splývavého si jí vzít nemůžu :-( , ale i když je peru jen v ruce, tak je musím nechat schnout bez vyždímání, což jim zase trvá pěkně dlouho
Odpovědět
Profilova fotka
kochanski: to asi jo :-D :-D :-D to potom asi nepomuze ani zhasnuti svetla :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?