Diskusi odebírá 1 člověk

Nejde mi otěhotnět

Ahoj holky, už několik měsíců se snažíme s manželem o miminko, ale zatím bez úspěchu. Nevím, jestli máme čekat, nebo radši něco řešit. Poradíte, kam se obrátit, když to nejde samo?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Holky ano, slyšela jsem o klinice ve Zlíně, že jsou odborníci s dlouholetou praxí a žemají opravdu velkou úspěšnost, co se týká léčby neplodnosti. Navíc mají i vlastní přírodní doplněk stravy pro muže (který pomáhá na cestě za miminkem), což mi přijde fajn. Cena je navíc rozumná a spolupracují i s pojišťovnami, což ulehčuje finance.
Odpovědět
Dobrý den, já znám jednu kamarádku, která tam byla na vyšetření a moc chválila klidnou atmosféru i to, jak se o ni celý tým staral. Co vím, tak se jí tam dokonce podařilo otěhotnět, což je zázrak, protože před tím byla ve 3 klinikách a tam ji nedokázali pomoct.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od mirabelka77:

Holky ano, slyšela jsem o klinice ve Zlíně, že js…
@mirabelka77 Já jsem byla na IVF ve Zlíně minulý rok... a dneska už se koukáme na náš malý zázrak 💕 Můžu jen potvrdit, že jsou tam fakt profíci, všechno probíhalo citlivě, srozumitelně a s lidským přístupem. I ten jejich doplněk jsme zkusili a celkově jsme měli pocit, že jsme v dobrých rukou. Rozhodně doporučuju.
Odpovědět
Moc díky za tipy, taky bych ráda začala řešit věci víc aktivně a nerada bych čekala zbytečně dlouho. Určitě se na kliniku ve Zlíně podívám, ať mám aspoň nějakou jistotu a víc informací. Když je tam takový přístup, tak bych tam šla klidně hned. Držím nám všem palce, ať to brzy vyjde!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?