Nedůvěryhodný kupec_neregistrovaný uživatel Lisa

Dobrý den, ráda bych upozornila na podvodného kupce. Prodávám šaty za cenu 3200 Kč, ozvala se mi paní Lisa Hansen z USA s žádostí o poslání šatů do USA a nabízí mi 300 EUR s poštovným do USA. Již v první zprávě chtěla abych jí zaslala více fotek, své číslo účtu a celé jméno, aby mi mohla zaslat peníze. Od prvního e-mailu žádala mé číslo účtu. Poslala jsem jí více fotek šatů a ptala jsem se, jakou formou chce zásilku poslat, zda UPS nebo DHL, na takové otázky však vůbec nereaguje a přišel mi opět tento e-mail: Full Name: Akin Ojo Address: 1118 North Ave, Suite 1-745A, City: Plainfield State: New Jersey ZIP Code: 07062 Country: Usa Kindly send me your bank details now so that i can make the transfer Jak jsem zjistila na internetu, tato adresa se již v několika diskuzích zmiňuje, např. zde: http://www.odpovedi.cz/otazky/duveryh... Přeji krásné léto :-)
Odpovědět
Dobrý den, i mě se ozvala úpln stejná osoba a postup byl úplně stejný. Já jsem s ní tedy chcíli komunikovala, ona poslala dokonce potvrzení o odeslání platby, ale to je také podvod. Šaty jsem naštěstí neodeslala. Dejte si na podobné osoby pozor. Šárka
Odpovědět
Profilova fotka
mě se také ozvala tato osoba a po hledání na internetu jsem našla diskuzi ze slovenského bazoše, kde se spousta lidí nachytala. Tak si všechny dávejte pozor!!!! odkaz na slovenskou diskuzi: http://www.zive.sk/diskusia/259713/za... Přeji všem hezké sluníčkové dny :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě taky oslovila a já bohužel naletěla a balík odeslala. Pak následují e-maily kdy musím zaplatit poplatky 220Euro aby mi peníze banka uvolnila. Tak blbá jsem nebyla a začala pátrat a našla diskuzi ze slovenska. Peníze nemám a šaty taky ne :-( A to jsem si zatím objednala jiné. Honím každou korunu a takhle debilně naletím :-( Mám na sebe vztek, proč jsem nehledala dřív. Měla jsem radost, že šaty prodávám a můžu si objednat menší. No jo za blbost se platí, já vím :-( Snad se mi balík vrátí.....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Hezké odpoledne všem, děkuji moc za upozornění na podvodnou osobu Lisu Dawn Hansen, která mě včera taktéž kontaktovala se žádostí o zaslání svatebních šatů do UK. Bylo mi ihned podezřelé, že nabízí rovnou vyšší částku než požaduji, tak jsem začala googlovat její jméno a bohužel těch jejích podvodů je v ČR i na Slovensku mnoho. ...... :-( Takže paní Hanson má u mě smůlu, ale dávejte si prosím pozor další nově prodávající x-) x-) x-) Hezký den.
Odpovědět
Holky, mi Lisa neustále posílá takovéto emaily: Look here, i want you to know that the payment has already been deposited in care of your bank account and cannot be returned back to me by the bank because any payment been made by the Buyer to the Seller's account cannot be returned back to the buyer and the money has automatically belong to you and will be released and credited into your account once my bank received the shipment details from you ok.. However, i do assured 100% maximum guarantee that your money will be into your account once my bank received the shipment details from you and within 24hours your money will arrived and reflect into your account for you to cashed ok.. So,i will henceforth urge you to kindly bear with my bank procedure so that we can both have a successful transaction and kindly ship out the item directly now and then contact my bank with the shipment scan receipt and your money will be credited into your account instantly without any delay ok.. Hope you understand me and i do not want any further argument because the transfer of the payment will be completed into your account within 24hours once my bank received the shipment scan receipt from you.. Awaiting for the shipment scan receipt now .... je to celkem důvěrohodné, tak pozor na nic..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?