Mladé nevěsty

Profilova fotka
Ahoj , zajimalo by me jestli tu jsou nejake mlade nevesty. Zajimalo by me jak to prozivate 😊 svatbu mamenaplanovanou na 7.7 a me bude 23 a pritelovi 22 😊 nemame zadne deti , jen dum a hypoteku 😀 a fenu 😊 deti planujem az tak pristi rok, nechtela sem mit svabu jen kvuli diteti ( tim se nechci nikoho dotknout )
Odpovědět
@kac13 Ahoj, mě je 23, tak jsem taky mladá nevěsta :) děti nemáme, ale hypo ano. Děti zatím neplánujeme. Jak to prožívám? Teď zoufale, chtěli jsme mít svatbu na podzim a kvůli práci budoucího manžela, se to posouvá. Vypadá to během 3 měsíců...ach jo. Nemáme místo, ani rezervaci na matrice, fotografa..všechno jsem měla v plánu hezky postupně, aby to bylo na podzim krásné... Teď stresuju, protože skoro nic nemáme. Jak jste na tom vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@isabelef ty jo tak to bych stresovala taky :-S silene za 3 mesice, ale myslim ze se to.da stihnout ale zas zalezi jakou svatbu chces. My budem mit obrad normal na urade a pak jen s rodici a svedky pujdem na obed a pak na 16 bude u nas na zahradne svatebni garden party - grilovani becka atd. Pritel nechce sako takze to resime ksandy a motylkem a ja nechci byt princezna s 3metrovou vleckou a korunkou , takze mi to tak vyhovuje. Jinac planujem cca 35 hostu a zahradu mame velkou, obsluhu neresim kazdy ma nozicky a rucicky :-)
Odpovědět
@kac13 My chcem pravý opak , pohádkovou svatbu. Cca 60 lidí zatím, takže řešíme číšníky, aby měli všichni včas jídlo. Chceme sweet bar. Všechno to bylo plánované jinak. Zrovna sedím a škrtám věci co nestihneme, třídím lidi, aby to bylo snažší na organizaci a na místo, který budem hledat na poslední chvilku. Vy máte termín?
Odpovědět
Profilova fotka
@isabelef ano termin uz mame zarizeny na 7.7 ve 12 hodin. Ja prave nejsem ten typ na pohadkove svatby a hlavne ne na tu zabavu takze nebudem ani delat nejake ty hry co se hrajou a unaseni nevesty atd. Nemam rada kdyz musim neco delat pred oststnima. Jako a zatim mam fotografku ktera me i nalici a pomuze mi s vlasy , pak mam i pozvanky ktere mi dnes tiskly , kytici vybranou. Vsechno se snazim schanet pres kamarady a zname treba kamaradka co semnou chodila do skoly na kurz delala floristku takze mi udela kvetiny a sezene okolo toho. Babicka od pritele pece uzasne dorty , takze si najdeme jaky chceme a ona nam ho upece. Setrim kde se da , moji rodice nemaji na to aby mi zaplatili svatbu ani na pulku takze tak no. Jeste ale namm vubec saty a ani nevim jake poradne :-S
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?