Máte zkušenosti s výkladem z karet?

Ptám se vás,zda jste se řídila podle karet svůj život, nebo jen tak to vycházelo samo, zda tomu věříte, co tam říká.Jaké máte zkušenosti s výkladem karet? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jen ty nejlepší :-) Vykládám je.
Odpovědět
ahojky tak to nemám ale chtěla bych to zkusit ;-)
Odpovědět
:-) Martinka- to si i sobě samé vykládáš?Nebo kamarádkám i cizím lidem.Vychází to? Na jak dlouho to v těch kartách vidíš, na rok čí déle? =-) používaš tarotové?
Odpovědět
Profilova fotka
Používám Osho Zen Tarot, vykládám sobě, kamarádkám i cizím lidem. Vykládání karet ale pro mě neznamená věštění budoucnosti, spíš náhled do podvědomí člověka, co se v něm děje, co třeba on nechce vidět nebo si připustit. Budoucnost totiž můžeš ovlivnit svými rozhodnutími.
Odpovědět
Profilova fotka
Ale samozřejmě když se chceš "podívat" do budoucnosti, karty se na to vyložit dají, ale vidíš(vidím) spíš principy, které v tom daném období budeš prožívat, než konkrétní události... Třeba na Silvestra jsem si vykládala po měsících na letošní rok, vypadalo to že tenhle rok bude "fičák" spousta změn a rychlých, a zatím se to plní 8-) Žádost o ruku, svatba, já i manžel změna zaměstnání a kdo ví co ještě bude :-D A to ještě není konec roku :-D :-D :-D
Odpovědět
Jednou jedinkrát jsem si vyložila sobě taroty a viděla lásku a cestu, opravdu se tak stalo - seznámila jsem se v cizině se svým již manželem. Od té doby se už trošku karty vykládat bojím. I když mi to moje tchýňka nabízela mnohokrát (vykládá profesionálně). Případným zájemkyním můžu poslat kontakt do IP, prý je velmi dobrá a není drahá.
Odpovědět
ja tomu take verim, tedy myslim, ze zeny, co vykladaji, musi mit jeste nejaky sesty smysl, ze to proste nepujde kazdemu a musim rict, ze se toho take bojim, bojim se, ze bych byla pasivni, kdybych vedela, ze se neco nekaleho blizi...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?