Máte zkušenosti s pobytem v lázních?

Ahoj holky, čekají mě lázně a popravdě neumím si to vůbec představit jak to bude a co a jak. A pak taky odloučení od přítele celý měsíc :-(. Zajímalo by mě jak jste na tom ... zda má některá z Vás zkušenost a pokud se mezi váma najde některá která v Lázních byla a napíše mi své zkušenosti, dojmy budu jen ráda. :-)
Odpovědět
ja ti teda len zavidim.........joooooooooj mesiac oddych od vsetkych!!!
Odpovědět
Neviděla bych to tak černě, vždyť budeš mít volné víkendy a můžeš vyrazit za přítelem nebo on za Tebou ;-)
Odpovědět
Ahojky dík za povzbudivá slova, jj jsem taková na rozpacích jsou chvíle kdy se na to těším a chvílema se ani moc nechce ... tak nějak netuším jak to v takových lázních chodí- tak asi pro to :-) blackipo: No o víkendu se vídat určo budem ... teda pokud nebude zrovna na víkend v práci.
Odpovědět
holino - já jsem v lázních každý rok na brigádě, hodně záleží kam tě pošlou:-) U nás těm pacientům občas závidím:-D Co potřebuješ konkrétně vědět?
Odpovědět
fridlolinek:měla bych jet do Klimkovic ... což je vlastně za humnama:-)). No a co potřebuji vědět ... vlastně asi všechno :-D ...prostě nevím jak to tam chodí co a jak ... kdysi jako malá jsem do lázní jezdila vlastně pravidelně každý rok ... ale je mi jasné že to s tím srovnávat vůbec nejde (25 let je strašná doba) takže je to promě úplně nové :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holino: přesně jak píše Cutty pořádně si to užij a zrelaxuj, nemysli na to co se děje doma. Z Klimek to za tebou má rodina kousíček a i ty je můžeš navštívit. Pokud má tvůj partner v úmyslu dělat nějaké kulišárny tak věř že by je dělal i kdybys v lázních nebyla. Tak na to nemysli věřte si a užij si to. Taky bych jela. Navíc máš teď krásné období - babí léto :-) PS: nezapomeň zajít na tvarůžkové speciality do Mexika- je to kousíček a je tam z lázní značená stezska, opravdu stojí za to ;-)
Odpovědět
Holino, jestli můžu radit, tak až si budeš vybírat dietu, tak si nedávej tu co dostávají lidé, co mají naordinované hubnutí, protože lidi si jí vyberou s tou představou, že budou hubnout, ale pak mají hlad a dohánějí to něčím po obchodech a v horším případě v cukrárnách, tak si zvol nějakou "normální" ;-) i ta normální je připravená v rámci zdravé výživy. Nazačátku půjdeš za doktorem a ten ti to možná sám poradí a vyjede ti rozpis procedur no a až tyhle instrukce dostaneš máš program z lázní hotový a už si ho jen vyplníš svýma aktivitama, tak si předem zjisti, co se tam dá ještě dělat, kam vyrazit atd. Oni ti tam taky určitě poradí a někteří lázeňáci jezdí do těch samých lázní několik let za sebou a znají to tam jako své boty, tak od těch se toho dozvíš asi nejvíc :-) Snad budeš na pokoji s někým prima, na tom taky hodně záleží ;-)
Odpovědět
Holky díky jste zlaté... když mi všichni v mém okolí (i vy tady) jak je to super jak si odpočinu atd - začínám se fakt těšit a má obava začíná bejt ta tam! ;-) Katy OO7: Díky za tip ... :-) konečně vím co tam o víkendu budu dělat :-)... a tvarůžky ty já ráda :-d
Odpovědět
Blackipo: dík za typ ... s jídlem takže normálka to co mám ráda a jím doma (úplně obyč strava) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jé lázně já klidně pojedu místo tebe ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
laaaaaaaazne, hnedle bych jela klidne i na dva mesice :-) nekdo se o me bude starat, nebudu nic delat, jen manzilek by mi mi chybel ale on by se urcite prijel podivat
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?