Máte zkušenost s Woolite black a Woolite classic?

Ahoj Holky, tak jsem si dnes poprve koupila Woolite black and classic. Chtela bych se zeptat jaky mate zkusenosti a kolik toho davate do nadobky. Zda se mi kdyz to budu plnit az po okraj, tak se to vzhledem k cene moc nevyplati. Diky za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já používám Woolit color (proti obarvení prádla), do jedné pračky dávám tak 3/4 víčka. Jinak Woolite black používá tchýně a dává buď 3/4 víčka nebo celé víčko. Jinak zkušenosti mám zatím jen dobré.
Odpovědět
Taky jsem spokojená uživatelka Woolite (jak blackt, tak color), prádlo se opravdu neobarví a černá si déle podrží svou barvu. Jinak dávám přibližně stejné množství jako nunacek.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda já používám Woolie Color proti obarvení prádla, prala jsem dohromady cervenou kosili, cervený triko s bílými proužky a ještě jedno červený triko, tak i přes použití woolitu mi to pustilo do těch bílých proužku :-| (byli kásně růžové :-) ) , ale nikdy jindy se mi to před tím nestalo, takže můžu doporučit i přes tu jednu špatnou zkušenost a dávám jedno víčko ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
To je zajímavý, já bych se bála...přece jen je to riziko a obarvit si pak nějaký oblíbený kousek... A dávkování... není to napsaný na té pixle? Jinak zkušenost s "blekem" je dobrá, fakt se to tak nesepírá, ale třeba je to placebo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...a nebo je to tím, že se to opraný se obarví od těch černějších 8-)
Odpovědět
Ahojky, já používám black i colour a jsem naprosto spokojená, většinou nemám pračku plnou, takže dávám jak kdy - půl víčka a stačí to. Černou si nemůžu vynachválit, barva vydrží v pohodě 8-)
Odpovědět
Super holky dekuji moc za rady. Vcera jsem prala poprve a dnes porad cmucham k manzelovy, protoze pradlo pekne voni :-)
Odpovědět
Holky, jeste jednu otazky. Zda se, ze je docela aromatickej, pouzivate pri prani i avivaz?
Odpovědět
Banninko já ne, to prádlo voní krásně i bez ní ;-)
Odpovědět
No prave, ta jeho vune uplne prebila vuni avivaze, tak se mi zda, ze je zbytecne plytvat avivazi :-D Diky vsem za nazory
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 13 letech
Profilova fotka
ahojky lidicky,poradte mi prosim,vyplati se woolite black,kdyz mam na cernem tricku zaprany deodorant?zustaly z toho tvrde casti co nejdou uz vyprat a jsou z nich bílé mapy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?