Máte zkušenost s CK Alexandria? Hlavně s Bulharskem

Profilova fotka
Ahojky, ráda bych se poptala na zkušenosti s touto cestovní kanceláří. Převážně ohledně Bulharska..
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
Ahoj, my jsme byli loni v Bulharsku s Alexandrii a byli jsme velmi spokojeni. Služby, organizace na letišti, pak následná doprava z letiště atd. vše bylo OK. Byli jsme v Primorsku, tam měli i informační centrum, kde se domluvíš česky, pořádali i výlety do okolí, ale to se nám zdálo dost předražené, tak jsme koupili jen výlet na jachtě na moře a výlet loďkou na řeku. Na pláži má Alexandria i vlastní slunečníky - ty byli zdarma. I pro děcka tam měli nějaký dětský klub. Takže v pohodě, kdybysme jeli znova, tak s nima. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja sem byla s alexandrii uz pred trema roky ale byla sem spokojena..nebyla zadnej problem, zadny spozdeni, delagatka taky sla..
Odpovědět
Ahoj Petulko, my letíme s Alexadrii 30.8. do Primorska, taky doufám, že vše klapne, ale slyšela jsem na tuto CK jen samé dobré recenze, takže strach nemám. :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mě láká Primorsko, ta severní a jižní pláž, aquapark a ty slunečníky zdarma :-) Mají v katalogu nabídku několika desítek rodinných hotelů s bazénem za 7 000 + 1890 taxy, + 0 paliv.příplatek + 1500 polopenze (na osobu), takže to se mi zdálo moc dobrý. Jenom jak mají víc těch hotelů, tak nemají obrázky jednotlivých ubytování a to se trošku bojim, když nevim přesně do čeho jdu. Ale jestli je Alexandria dobrá, tak přestávám mít tolik obavy...
Odpovědět
My jsme byli s Alexandrií minulý rok, ale v Řecku. Na služby cestovek jsem dost kritická (mám VŠ v oboru), ale Alexandrii nebylo téměř co vytknout, jen delegátka mohla být trochu aktivnější (i když nám to bylo jedno, zařizovali jsme si všechno sami). Jinak organizace ok. V Bulharsku jsme byli s Fischerem předloni a taky spokojenost. Jen bych tam už víckrát nejela kvůli moři.
Odpovědět
Peti jedem Primorsko, penzion Andromeda, na co bazén, když mám moře :o) nás to vyšlo velice dobře 7490,- komplet. + 66 Eur jako kapesne davaji na letišti. Dobrý ne? :-) 30.8. jsme tam jak na koni :-D
Odpovědět
My jsme tam fotky měli, a chce to číst si ty recenze, ať víš kam jedeš ! Já to dělám vždy, a ještě se dívam na letiště na odlety. My letíme v 11 dopo z Brna a zpět jsme v 10ráno v Brně, což nám vyhovuje.
Odpovědět
Prej v Primorsku se polopenze ani nevyplatí platit, že se tam dá najíst dost levně, co jsem tu četla i slyšela od lidí co tam byli, tak prej jet bez stravy. Tak se tím budu řídit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bazén u hotelu je fajn, moře v Primorsku je čisté, pláž taky - chodili jsme na severní - tam má Alexandria ty slunečníky. U té jižní ústí jakási řeka a nějak to tam smrdělo. Byli jsme tam 30.8. - 10.9. 08, počasí bylo dobré, jen ze začátku trochu větrno, takže moře bylo víc rozbouřené, ale aspoň byla sranda, jak jsme skákali do vln :-D, pak to bylo dobrý a moře bylo úplně klidné. Na pláží jsou plavčíci, kteří to tam hlídají. Dá se tam jít i na ty atrakce, byli tam i kolotoče nedaleko, taky aquapark - ale tam jsme nebyli. Jo a měli jsme jen snídani, na večeři jsme pak chodili všude možně - vyzkoušeli jsme různé restaurace a i celé grilované kuře se tam dá koupit na ulici. Všude jsou stánky s nafukovacími lehátky...atd. Ožívá to tam hlavně večer - to tam je na ulici plno. Ale těch 10 dní se nám pak už zdálo moc, protože je to malé městečko a dál už nic není. Trošku tam kazí dojem ty rozestavěné hotely a sem tam smetiště. Ale to moře bylo super!!!, bylo vidět na dno, je tam hodně mušliček. A hodně dlouho je to mělké, takže se dá došáhnout na dno pohodě :-) Viděli jsme i medůzu. A nenechte si ujít východ slunce - je úžasný!
Odpovědět
Profilova fotka
Četla jsem, že Alexandria nabízí v Primorsku polopenzi za 1500 na osobu - což je 220 Kč na snídani a večeři a myslim, že bysme utratili víc. Jsou to švědský stoly, tak se to určo vyplatí. No a o Andromedě jsem četla, jenom odlety mají jen z Brna a Ostravy. My potřebujeme Prahu. To máte moc pěknou cenu!!! Přímo na internetu je nabídka "několik desítek rodinných hotelů s bazénem" a že z důvodu toho množství nemůžou každý zvlášť pojmenovat. Proto nevím, do kterého bychom se dostali my...Zítra se zajedeme podívat do Liberce do cestovky, tak uvidim...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsme byli v Alexandrii a zaplatili si zájezd do těch No name rodinných penzionů, nakonec bez jídla, protože jsme slyšeli, že v Primorsku je opravdu levněji než u nás a jídlo na každym kroku. A poletíme 2.8., tak sem pak napíšu, jestli byly ty penziony dobrý nebo nebo ne..Děkuju za rady..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, nebýt malých dětí,tak bych brala i ten penzion bez stravy. Je všude spousta restaurací a dá se najíst v pohodě i na pláži. I tam jsou stánky s občerstvením. Užijte si to. Je to tam super a počasí bude taky. nevestapetulka: jako penziony,jsou to normální baráky soukromé,takže tam bude normální pokoj s postelema, sprcha s WC a možná i lednice a vařič. Občas to tam mají. Vetšinou mají i malý balkónek. :-) Jen to možná budete mít krapet k moři dál, když jste vybrali No name penzinon,ale stejnak to tam není nikde tak daleko. Kdyžtak se trošku projdete. Můžete mít štěstí a mít fakt dobrej a blízko moře,třeba i s výhledem na moře. No uvidíte. Dej pak vědět. Jinak přeju krásnou dovolenou ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky četla jsem , že Alexandria dává jako NO name letos většinou Valex 1,2, prej letos to dali 5ti rodinám, a byli všichni spokojení, tak bych se toho taky nebála. Akorát my dali za andromedu míň, než ti za No name. ;-)
Odpovědět
receneze: Jestli myslíte no name od CK Alexandria tak bych se nebála. Vrátili jsme se tento týden z Primorska a no různých hotelech měli vlaječky alexandria a byli to všechny slušné penziony
Odpovědět
Profilova fotka
O Valex 1,2 jsem si četla v katalogu, ještě na to kouknu a to jsou moc pěkný penziony!!! Tak to by se mi líbilo. Já myslela, že to bude něco jako když jsme jezdili s našima na blint a pak bydleli u nějakých lidí v domě, měli jsme ledničku, koupelnu, postele a klíče, takže oni tam nemohli. Bylo to skvělý, takže s něčim takovym jsem vůbec nepočítala! A byli ty lidi spokojení? Jak jsi psala, že to 5ti rodinám dali?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim i se službama Alexandrie...
Odpovědět
Profilova fotka
Ted jsem koukala do katalogu a Valex je rodinný hotel, my máme zaplacený rodinný penzion..Ten hotel jsem původně chtěla, ale už je měli vyprodaný. My měli údajně poslední dvě místa v penzionu. Tak se necháme překvapit, třeba budem taky v Andromedě :-)
Odpovědět
:-) Však uvidíš, ale prej všechny ubytka mají Alexandrie pekné, takže spokojení si myslím, že určo budete!
Odpovědět
Profilova fotka
Alexandrii musím jen pochválit, delegátka vstřícná, byli jsme na Krétě, ubytování super. Stala se nám nemilá událost se zapomenutým foťákem před hotelem v den našeho odletu. Delegátka se o vše postarala a poslala nám ho hned s dalším letem následující den, včera jsme si pro něj byli na letišti. Takže jen doporučuji x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se připojuji ke kladnému hodnocení CK Alexandrie též. Byli jsme ubytováni v Kittenu- hotel Coop - trpělivost delegáta CK byla obdivuhodná - klienti (2 manželské páry v důchodovém věku) si stěžovali každé ráno u snídaně- stížnosti bych skutečně na jeho místě nevydýchala... nic podstatného, hotelový komplex čistý, příjemný personál, služby v naprostém pořádku. Ale našli se tací, kteří si stěžovali, že jim ráno svítí do pokoje slunce, že stojí příliš dlouhé fronty na rohu ulice, když si chtějí koupit zmrzlinu, v hotelovém bazénu je spousta lidí apod. Pan delegát se snažil možně i nemožně řešit tyto"jejich" problémy ... až nám ho bylo líto :-( Nám se zdála dovolená v Bulharsku super.
Odpovědět
Osobní zkušenost sice s Alexandrií nemám, ale děda s babičkou s nimi byli v Bulharsku dvakrát a jen o tom básnili, byli moc spokojení. A jídlo je tam prý opravdu levné, to si děda nemohl vynachválit.
Odpovědět
vrátila jsem před týdnem z dovolené s touto cestovkou a musím přiznat maximální spokekojenost /a to po dlouhé době) na vánoce s nimi jedeme zase ... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky jsme byli s Alexandrií v Bulharsku minulý týden. A 100% spokojenost!!! Carevo, Hotel Hermes, all inclusive, hotel plný Čechů (včetně personálu), skvělý animační tým.... Vřele doporučuju!! Jen jedno mínus-klidné moře je plné chaluh. Rozbouřené je čisťounké. Slyšela jsem, že když do Bulharska, tak jedině s Alexandrií.
Odpovědět
Profilova fotka
A letos dávají 66eur kapesné. Kromě toho jsme neutratili ani korunu!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ale jen z katalogových cen :-( My máme last minute a na to se 66 eur nevztahuje. werunka21: a jaký byl all inclusive? Lidi mi říkali, že all inclusive v Bulharsku je hloupost, že to není země, která se na to specializuje (jako třeba Egypt, Španělsko) a že se to nevyplatí. Tak by mě zajímal tvůj názor...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, naši se vrátili z Malty, kde byli taky přes Alexandrii a byli hrozně spokojení. Příště chtěj zase s nima. Takže ok
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak jsem zpátky, živí a zdraví a Alexandria byla supr. Dostali jsme ještě jako dárek plážovou tašku, vše probíhalo naprosto koordinovaně, bylo to moc příjemné.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych obnovit tuhle diskuzi. Chystáme se na svatební cestu s Alexandrií do Turecka a chtěla bych to zaplatit už ted, abysme měli jistotu a aby bylo místo. Chtěla bych taky využít ten balíček za bohatý červen. Pokud máte někdo zkušenosti s placením předem a tak, budu ráda, když napíšete.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme s Alexandrií byli minulý rok v Bulhursku a příští rok se s nimi chystáme na svatební cestu:-)Byli jsme s nimi naprosto spokojení,vše bylo naprosto bez chybičky,až jsem si říkala,že to není ani možné :-p
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?