Máte některá zkušenost s robotickým vysavačem?

Profilova fotka
Ahojte holky.:-) Máte některá zkušenost s tímhle nebo podobným druhem vysavače ? wéwéwé.robzone.cz/cz/ By se mi i líbil a hlavně hodil, bo se v práci nauklízím až až .. Moc díky za tipy a rady. Čusky R.
Odpovědět
ach to by som si dala aj ja.......zatial mam system ne-robotickeho skoromanzela :-0 ktory vysava za mna :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mam vice znamych, ktere maji uz minimalne rocni zkusenost, a nemohou si ho vynachvalit. I dkyz tedy maji Roombu, ale je to na stejne brdo. Pry dokonce uklidi lepe, nez klasicky vysavac. Jen clovek nesmi mit moc "prekazkovy" byt
Odpovědět
ale vraj to je len na podlahy a nie na koberce....co je na tom pravdy?
Odpovědět
Profilova fotka
Neni to pravda. Staci si precist popis. Jen na podlahy je cleanmate. Roomba nebo Roomy je i na koberce. Zalezi na typu vysavace.
Odpovědět
Profilova fotka
moc díky za info :-)) hodně o něm uvažuju a chtěla jsem vědět, jaký je v praxi .. i když na netu je hromada ukázek.. vysávání zdar a ahoj.
Odpovědět
Profilova fotka
Jéééé, to chci :-N :-D :-D :-D Jsem to letěla říct příteli, tak prej "V jakým filmu jsi to viděla". :-D :-D No jo, jsme tu 100 let za opicema.
Odpovědět
Profilova fotka
Dokonce uz se vyrabeji i roboti na vytirani ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D Já bych tak potřebovala robota na vaření. Ale všechno sám i si sám ukidí :-D
Odpovědět
My mame roombu uz 8 mesiacov a je to najlepsi pomocnik v domacnosti. Koberce naozaj povysava omnoho lepsie ako normalny vysavac, pretoze on ako by ich vyklepal. Je to super, aj ked ja som tomu predtym neverila, ako to moze fungovat. Teraz som nim unesena. Kto ma moznost kupit si ho, urcite neolutuje.
Odpovědět
Profilova fotka
milocka29 a kolko stoji?
Odpovědět
u nas v praci uz to maji 2 lidi a chvali a chvali...nedivim se jim :-) v americe ale porizeni prijde na pulku... ale bacha maji jiny zastrcky na nabijeni - kazdopadne to neni takovy hacek.... rozhodne je fain rano odejit do prace a odpoledne prijti a je vysaty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
soni koukni na odkaz http://www.irobot.cz/index/clanek/Ind... nebo www.robzone.cz/cz/
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://www.irobotcz.cz/domaci-roboti....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, taky sme se s manželkou rozhodovali o koupi robotického vysavače, jelikož čekáme mimčo, tak abychom měli více času. Proto sem procházel spoustu stránek a narazil na celkem dobrou recenzi na robotický vysavač. Koukněte na http://roboticky-vysavac.blog.cz/ jsou tam dobré recenze na jednotlivé značky vysavačů. My už jsme si vybrali J. Dokonce jsi je i lze zapůjčit na odzkoušení. Petr
Odpovědět
My ho sice este nemame, ale kolegyna ano a ma u mna 100% ano ano, za dva tyzdne sa stahujeme do bytu a po prerábke to bude prvá vec do ktorej urcite investujeme. Okrem povysavania bez ludskeho pricinenia som si tiež všilmla, že maju omnoho lesklejšiu podlahu. Som cistotna poriadne, ale mne sa veru tak neleskne ako im :)
Odpovědět
Profilova fotka
dobry den, mame ten robzone, kvalita vysavani je ok, ale vadi mi dve veci - jednak to, ze vysava hodne nazdarbuh, nema zadny system v tom jezdeni, takze i po 45 minutach vysavani nemate jistotu, ze vysal vsude - myslela jsem, ze si mistnost nejak zmapuje a pak postupuje systematicky, ale pak se ukazalo, ze to umi az ty drazsi pristroje a druha vec je, ze casto zastavi a pipa, ze ma nejakou chybu, a potrebuje zasah, takze neni realne, ze si ho clovek naprogramuje, aby vysaval, kdyz neni doma
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Máme roombu z řady pet series. Na takovýto denní uklizení z nejnutnějšího dobrý, ale spíš bych se bez ní obešla. Trvá to dlouho, než dodělá jednu místnost a s nástavcem na vysavači beru i čalounění ve všech místnostech, mezery za radiátory atd., takže mi úklid roombou přijde jaksi nedostatečný. Jinak mi přijde, že bere důkladně, opravdu přejede skoro všechno, i vyšší prahy. Nemáme skoro žádné koberce, tak s tím zkušenost nemám. Spíš by mě zajímala ta vytírací.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?