Máte nějaký vysněný job?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky me,docela by me zjimalo,jestli mate nejaky vysneny job Ja mam ale mam pocit ze se mi nikdy nepostesti ho delat.Jak jste na tom vy,mate taky vysoko nastavenou latku,nebo se vam vas pracovni sen uz vyplnil?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, pridam se se svym snovym zamestnanim... Uz od zakladni skoly jsem chtela delat pruvodkyni nebo delegatku pro cestovku. Sen se mi splnil az letos (uz 3 mesice jsem v Recku a staram se o lidi...) Takze si ted v podstate prozivam svuj sen a kdyz se nad tim pozastavim, tak po pracovni strance je vsechno v poradku, ale tohle se bohuzel neda delat porad :-( Takze muj sen je najit praci, ze ktere se nestane rutina, bude me nutit vzdelavat se, budu moci neco kreativniho tvorit a organizovat, za tohle vsechno budu samozrejme brat pohadkove penize a vdam se za stejne uspesneho muze a bude nam fajn :-D
Odpovědět
Profilova fotka
miska :-D
Odpovědět
moje vysněná práce je něco kreativního - výšivka, krajky, korálkování a podobně x-) sice mám udělaný rekvalifikační kurz na paličkovanou krajku a teď plánuju zase další kurzy, ale je mi jasný, že to není práce, kterou bych se mohla uživit... takže si to nechám jako vedlejšák, akorát teď řeším, jestli si na to mám dělat ŽL nebo jestli to nemá cenu...
Odpovědět
chaarleene, tak se porad s nejakym ucetnim, jestli neexistuje jina cesta nez zl..a i kdybys zl mela, tak jedine, co to obnasi je danove priznani na konci roku, coz te bude stat par stovek..
Odpovědět
Catf, to je spis na poradu s danovym poradcem ;-) Zalezi na tom, kolik to Chaarleene hodi rocne, z toho bych vychazela. Kdyby to znamenalo, ze se dostane nad tu hranici prijmu, ze by musela platit zdravku a socku, asi by se to nevyplatila. Chaarleene, jestli chces, ozvi se mi do IP, poslu ti ohledne tveho dilema odkaz na diskuzi na jinem serveru, kde se presne tohle resilo x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chaarleene: ja mam ZL, ale jelikoz jsem jeste stale student, tak platim jen socialni pojisteni, coz je nejakych 1500? mesicne (ani presne nevim...) a prvni rok zivnosti je clovek osvobozeny od dani... Opravdu to chce poradu s nekym, kdo tomu presne rozumi, jestli se to vyplati nebo ne...
Odpovědět
moc díky za rady :-) já už teď jsem osvč (resp. osoba spolupracující), takže zdravotní a sociální si stejně platím sama... no, já tím zatím moc nevydělávám, hrozně mě baví všechny ty věcičky dělat a nerada je dělám jen tak do šuplíku, ale zase třeba hodit to na fler si netroufnu právě kvůli tomu žl navíc u krajek je velký problém s autorskými právy - autor předlohy na ni má autorská práva a podle toho, co mi říkaly profi krajkářky, se nesmí krajky udělané podle cizí předlohy prodávat... sice to tak dělá spousta lidí, ale nemělo by se to... a vlastní předlohu si nakreslit neumím :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?