Máme před svatbou, ale neklape nám to v sexu...

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat.. S přítelem jsme skoro 5 let a v květnu máme svatbu.. všechno zdá se být super, máme dokonce 9ti měsíční dcerku, ale pořád řeším otázku sexu :( No prostě je to bída, jak na začátku vztahu, tak teď s prckem je to snad ještě horší :( myslíte že má takový vztah budoucnost? Zatím tomu nekladu moc velkou váhu, ale co třeba po pár letech? Už teď mám někdy takové stavy, že uvažuji nad nějakým milencem :D dokonce jsem to příteli i řekla, ale nejspíš mě nebere vůbec vážně.. máte to některá taky tak?? Jinak já 28 let a můj drahý budoucí 32 let..
Odpovědět
ahoj tak já jsem na tom svým způsobem ještě hůře. Tento rok v létě budeme spolu tři roky a ještě jsme spolu nespali...chybí mi to? ano. Důvod k rozchodu? ne. Miluju ho a je takový jaký je. Věřím že nám to jednou půjde. Netvrdím že když jsme v pelíšku tak jen ležíme vedle sebe a držíme se za ručičku, to ne, ale zkrátka ještě na TO nedošlo. Pomalu už začínám být zoufalá, ale stále věřím, že ho v budoucnu touha po potomstvu přinutí k nějaké akci. Ale Nikdy bych ho nepodvedla, kvůli takové věci jako je sex. Vždyť jsou i jiné cesty:D od čeho jsou pomůcky :) Jinak my 28 a 30.
Odpovědět
Hmm, tak to je docela drsné :) A nepřijde ti že je na chlapa tak trochu "divný"? Pokud ho k tomu ovšem nevedou náboženské důvody.. Mě ten můj teda divný přijde, když už na sex dojde (když trvá 5 minut, tak jsem ráda, ovšem k orgasmu dospěje vždy pouze on :/), tak se mu údajně líbí, ale asi ne natolik, aby ho provozoval častěji a nemusel být o něj skoro prosen :D Paradox je, že můj bývalý chtěl sex i 3x denně, to bylo taky na palici.. kompromis mi asi není souzen :D Pomůcky mě zatím drží nad vodou :D
Odpovědět
@mariaana To chce si chlapa vycvičit ke své spokojenosti:-) Já manžela musela naučit spoustu věcí, a teď to je super. Musíš mu ukázat a vysvětlit co se ti líbí, a že nemá moc často chuť? Tak se ho neptej a prostě na něj skoč. Co mě zaráží že tomu tvému stačí když vyvrcholí sám. Já bych takového chlapa něčím praštila:-) Ale hlavně mu neříkej že si najdeš milence-tím dosáhneš pravého opaku a stáhne se úplně (znám z vlastní zkušenosti).
Odpovědět
já nevím my si to vynahrazujeme jinak...náboženské důvody ho k tomu nevedou spíš předchozí špatné zkušenosti a strach z vlastního selhání. Proto jsem trpělivá a snažím se ho ujistit že mě nikdy zklamat nemůže.Zasnoubeni nejsme ale občas ze srandy říkáme že si počkáme až po svatbě...no tesně před tímto vztahem jsem měla "kamaráda" a to byla teda jízda, ale za nic na světě bych drahého nevyměnila.
Odpovědět
@hitchhiker Ahoj, z jakého důvodu spolu nespíte? Kvůli náboženství? Jinak držím palce, ať je vaše poprvé skvělý :) Jinak zakladatelko, tvého přítele sex nebaví? Co třeba nějaké sex. pomůcky, oblečení, kouknout na film? Jsi s ním v sexu spokojená, jestli třeba nemá nízký sebevědomí..? Hlavně o tom mluvit.
Odpovědět
@88renca88 pokud jde o tuto část tak si nemůžu stěžovat:D
Odpovědět
@88renca88 Co já se už navysvětlovala a k ničemu to nevedlo.. Skákání moc nepomůže, on je na "ranní sex" což s dcerkou málo kdy jde, protože je většinou vzhůru rychleji než my a večer prostě lehne a odpadne, protože má náročnou práci.. Mě ale docela chybí, že on po mě netouží, že po něm musím vypálit vždycky já :( myslím, že hlavním kámenem úrazu je, že mám problém s vyvrcholením - pro něj demotivující, protože měl vždycky ženské, co co byly hned.. bere to jako můj problém a řešit ho nejspíš nehodlá. Dokonce se jednou přiznal, že kdy to na něj přijde tak jde a uleví si sám. Jsem z toho fakt nešťastná a uvažuji nad návštěvou nějakého sexuologa.. jsem docela i stydlivá, není pro mě jednoduché s ním o tom mluvit, ale už jsem tak několikrát učinila a on mi akorát slíbil že se polepší.. ale prd z toho..
Odpovědět
@mariaana hmm taky zvažuju, jestli mám někam zajít se poradit, podle mě to nemůže uškodit...
Odpovědět
@anula1 nevím, spíš ho nepotřebuje.. raději celé hodiny sedí u počítače :/ pomůcky mu nic neříkají, nevzrušují ho, má z nich spíš srandu.. orální sex odmítá - přijde mu ponižující.. přitom to je jediný způsob, jak vyvrcholení dosáhnu já. V práci má poměrně vysokou pozici, nízkým sebevědomím podle mě netrpí a nářadí má taky ucházející :) jen s ním neumí zacházet :D
Odpovědět
@mariaana Tak to je dost velký sobec. Nechápu že mu není blbý si užít sám,a na tebe nemyslet. A to že jeho bývalky byly hned...buď kecá on,nebo ty ženské lhaly jemu. Je jen malé procento žen co se udělají hned,většina nechce být za blbku,tak orgasmus radši předstírají,aby udělaly chlapovi radost.
Odpovědět
Nj, taky to nechápu.. jinak je to láska jako trám, u mě prakticky na první pohled, nedala bych ho za nic na světě - on tvrdí totéž, ale za tohle bych mu nakopala prdel ]-( Na nedostatek citu si nemůžu stěžovat - pořád mě tulí, pusinkuje, chodíme za ruce, takže to není tím, že by mě neměl rád nebo tak.. Ani nevím kolik ženských měl přede mnou, nechtěl se o tom bavit, protože věděl že by se mu nelíbilo to, co bych mu o sobě řekla já :D
Odpovědět
@mariaana A to že po něm musíš vypálit vždycky ty...zkus mu koupit v lékárně selen. Můj manžel taky byl spíš takový,že jsem ho do toho musela dokopávat...pak jsem mu koupila selen,a to bys nevěřila,jak začal být akční,to chtěl i třikrát denně,až mě to začlo lézt na nervy:-) Nevím jestli za to mohl ten selen,ale bylo zajímavý,že když mu došel,tak se vše vrátilo do starých kolejí. A když si koupil další,zas byl víc při chuti.
Odpovědět
Článek se načítá
@88renca88 teda, tak to musím vyzkoušet! Děkuji za tip! ;-) budu mu to tajně přisypávat do čaje 8-)
Odpovědět
@mariaana Buď mu to dávej tajně do čaje,nebo mu to dávej s tím že potřebuje vitamíny:-) A pak dej kdyžtak vědět jestli to zafungovalo:-)
Odpovědět
@88renca88 Ok :-) a kdy mám očekávat výsledky? :-D
Odpovědět
@mariaana U toho mýho to fungovalo asi od 5.dne braní:-)
Odpovědět
Já si teda myslím, že Selen mu možná sice zvýší chuť na sex, ale asi to nevyřeší to, že uspokojuje v podstatě sám sebe. navíc je klidně možné, že i teď tu chuť má normální, ale vybíjí si ji sám, protože si nechce dát tu námahu s Tebou, aby jsi i ty dosáhla uspokojení. Je pro něj jednodušší si to dělat sám. Já osobně bych neměla problém s nižší četností sexu ale s tím, že se můj partner nesnaží abych z toho taky něco měla. A to je problém, který dle mého nevyřeší, když on bude mít častěji chuť, když Tvé nedosahování orgasmu považuje jen za Tvůj problém. Já bych třeba jen vaginálně nedosáhla orgasmu asi nikdy, ale partner to ví a ví, jak mi orgasmus dopřát při souloži i tak..... Mizivé procento žen má vaginální orgasmus, většina potřebuje stimulaci klitorisu a trvá to prostě déle..... Selen zkusit můžeš, ale dle mého to k ničemu moc nepovede. Tvůj partner je evidentně v sexu sobec, což by pro mě bylo nepřijatelné.
Odpovědět
Ahojky, možná se mnou nebudete souhlasit, ale dle mého názoru je sex nedílnou součástí života partnerů, posléze manželů. Měl by vyhovovat jak jedné, tak druhé straně. Měl by vás sbližovat, umocňovat to pouto co je mezi vámi.. S bývalým přítelem mě to vysloveně nebavilo, a troufám si říct, že i to byl jeden z důvodů proč jsem vztah ukončila. Nyní se snoubencem je sex něco nepředstavitelného a úžasného. Pro mě sex do vztahu patří, je to jeho nedílnou součástí. Myslím, že je třeba si o tom s partnerem promluvit, vážně bez legrace a vyhrožování milencem. :-) Prostě říct mu, jak to cítíš.. ;-) Aby to vážně tak jednou nedopadlo, že přijde milenec..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@mariaana Zkoušela si ten selen? Jak to dopadlo? :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?