Magnetický kartáček

Ahojky, máte někdo zkušenost s magnetickým zubním kartáčkem? Ideálně srovnání se sonickým?
Odpovědět
ono je to myslím podobné, jde tam o stabilitu kartáčku vylepšenou skrze magnety
Odpovědět
Já jsem na ně koukala na notinu a podle mě jsou lepší než sonické. Podobný princip, ale hlavice jsou kulaté.
Odpovědět
Tak ono záleží na ceně, ty drahé jsou už dost promakané, naopak na těch nejlevnějších si člověk nijak extra nepolepší...
Odpovědět
To je tím, že je zatím vyrábí jen oral-b, ti vždycky dělají hlavice kulaté ;)
Odpovědět
Se sonickým jsem byla moc spokojená, jediný problém byl, že jsem měla typ, na který se už nedají sehnat nové hlavice. Když už jsem si musela koupit nový, tak jsem se rozhodla zkusit ten magnetický a jakoby jsem spokojenější. Ale je to dáno tím, že má funkce, které ten starý model neměl (můžete mrknout tady https://www.notino.cz/oral-b/io-8-ele...), ne vyloženě tím, že je magnetický.
Odpovědět
Zásadní rozdíl je v tom, že magnetický je stále oscilační, jen využívá magnetickou technologii.
Odpovědět
Vsechno je to na jedno brdo, ja bych to tak nezkoumala. Mam rotačni a nikdy zadny problem
Odpovědět
Všechny elektrické kartáčky čistí zuby líp, než ty manuální. Vyber si podle toho, jaké funkce (krom čištění) u kartáčku uvítáš. :)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od cherrycoke:

Všechny elektrické kartáčky čistí zuby líp, než t…
@cherrycoke Chtěla bych funkci bělicí a pečující o dásně. Taky tlakový senzor, protože mám tendenci na zuby příliš tlačit a těžko se tomu odvyká. A kdyby mě to upozornilo na to, že jsem nějaké místo při čištění vynechala, tak by to bylo uplně boží. Jenže bez toho se dá obejít, důležitá je kvalita čištění. Proto se tak vyptávám :) .
Odpovědět
Myslím, že ty rotační nevyšli v testech tak dobře jako sonické, možná proto přišli s těmi magnetickými. Já mám sonický a nikdy bych neměnila.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od fiolinka:

@cherrycoke Chtěla bych funkci bělicí a pečující …
@fiolinka Tak to bys byla spokojená s tím, který mám já https://www.notino.cz/philips/sonicar... . Pokud na tom magnetickém netrváš, tak tento mám odzkoušený, že čistí zuby perfektně. Od té doby, co ho používám, jsem ještě neměla žádný kaz. A specializuje se na všechno, co jsi vyjmenovala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?