Jsem chorobně žárlivá. Jste na tom podobně?

Ahojky vsem, jsem chorobne zarliva, snazim se s tim poprat, ale nejak se mi to nedari. Pritel asi uz ve vztahu nechce pokracovat, ja ano. Jsme spolu ani ne rok, uz jsme neco podobneho resili nekolikrat, mysli si ze to nema smysl do budoucna, ale ja ho ztratit nechci. Pokazde kdyz me chytne amok, snazim se to mirnit, ale obcas se neudrzim....Precetla jsem si uz spoustu psychologickych clanku, diskuzi na tema zarlivost.....v podstate vim cim to je a proc se tak chovam, jen s tim neumim zachazet. Vysiluju podle nej kvuli zbytecnostem, jenze se mnou se to tahne od detsvi.....je tezke se behem dne zmenit...nemam hezke zkusenosti ani s lidma, ani s protejskama, nejvic me ovlivnil vztah s otcem mych deti, byl to har sedmilhar,dostal nas do dluhu, a ja presto se citila byt tak neschopna zit sama, ze jsem bya radeji s nim. Vysvobozenim bylo ze od nas odesel. Od te doby nejsem schopna duverovat nikomu, porad hledam na vsem podraz...nevim co s tim. Vim ze tim ublizuju nekomu, komu nechci, ale nechci ani toho cloveka ztratit. Mate s tim nekdo podobne zkusenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@appalandia tohle není na radu z beremka, tohle je podle mě na odbornou péči profesionála. Když sama víš, co je špatně a co bys měla dělat, ale nejsi schopná to provést, stejná rada odsud ti nepomůže. A naopak snaha řešit to s odborníkem by mohla přítele přesvědčit, že to myslíš vážně a opravdu s tím chceš něco udělat... GL.
Odpovědět
dekuji,ano mam strach zajit k odbornikovi, az panickou hruzu, ale je mi jasne ze jine reseni nema smysl...drzte mi pesti :o)
Odpovědět
Tak je rozhodnuto, zadne pokracovani se konat nebude ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@appalandia to je mi líto, že to nedopadlo... ale stejně zkus tu odbornou pomopc, kvůli sobě a kvůli budoucím vztahům... ten problém by se nejspíš opakoval, tak to aspoň budeš mít vyřešené, než se objeví někdo, s kým bys chtěla trávit život x-)
Odpovědět
@appalandia souhlasím s @ifoun, když víš, že je problém v tobě, může takhle dopadnout každý tvůj vztah. Určitě je dobré pokusit se něco s tím dělat, vždyť právo na spokojený partnerský život má každý. Držím palce.
Odpovědět
@appalandia teď jsem narazila na Tvůj příspěvek... souhlasím s názorem, že bys měla odborníka vyhledat. To nejdůležitější - a to připustit si, že máš problém - už máš za sebou. Budu držet palce, ať to dopadne!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?