Jaký spořící účet je momentálně nej?

Profilova fotka
Ahoj holky, můžete mi poradit jaký spořící účet je momentálně nej.. nemohu nic moc kloudného najít. Zajímají mě hlavně zkušennosti jaké s nimi máte. Chceme si více spořit a stavebka jsou dle mě momentálně o ničem i když je máme. Děkuji za rady:)
Odpovědět
Profilova fotka
na mbance muzes mit sporak az 2% ale musis na pridruzenym uctu na karte protocit aspon 4000, coz pokud treba platite benzin do uata atd, tak je asi super nabidka (ale to sem resila z jara s kamaradkou, ted aktulane nevim jiste)
Odpovědět
Ahoj, sporici ucet v tuhle chvili nema vubec zadny smysl. Zalezi kolik mas penez a na jak dlouho je chces schovat ale pokud jen na kratko tak je to uplne jedno ptze ti stejne nic nevydelaji a pokud na dlouho tak je to opet jedno protoze soucasna nabidka je tak tristni ze to nema smysl a je lepsi pockat az se situace obrati. Pokud by melo jit o vetsi mnozstvi penez a dlouhodobejsi uspory potom investovat na burze ale to uz si budes muset poradit sama nebo si zaplatit financniho poradce. Ale principielne jsem jen chtel rict ze se tim vubec nemusis trapit protoze ted ti nikdo nic neda a je tak uplne jedno kde je budes mit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem momentálně spokojená s Air Bank a spořícím účtem.
Odpovědět
Partners konto Uni Credit Bank (běžný i spořící účet bez poplatků a na spořáku rozumný úrok)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?