Jak zjemnit paty kožených bot, abych neměla puchýře?

Ahojky všichni, potřebovala bych poradit, jak zjemnit paty bot - kožené, aby nedělaly puchýře. Díky
Odpovědět
Ahoj, kup si v obuvi sprej na změkčení kůže.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je nechat si ty paty vyklepat u ševce. Kůže povolí a už tolik netlačí. (Ale ještě to ověřím u manžela a když tak se znova ozvu :-D )
Odpovědět
myslím, že není nutné chodit k ševci - stačí si ty boty sama poklepat kladivem a hotovo ;-) Vždycky mi to pomohlo ;-) Ale švec může být "druhá instance", kdyby to nepomohlo :-)
Odpovědět
Já jsem někde četla, že se to místo, které chceš povolit, má namočit lihem a pak v těch botách chodit. Namočené lihem se asi snadněji rozšlápnou a povolí.
Odpovědět
Taky prý snad pomůže, když si obuješ mokré vlněné ponožky a v botách chodíš - to mi ale přidje docela riskantní :-|
Odpovědět
herminka: jo, to jsem taky četla, někde v diskusi na jiném webu, jedna holčina to zkoušela... ale nevím, jak to dopadlo. Já bych se možná bála, že se boty rozlepí... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
herminka: my jsme to tak doma dělávali vždycky...a super ;-) Problém akorát byl, nasoukat se v těch tlustých mokrých ponožkách dovnitř...ale fakt to funguje
Odpovědět
Ahoj holky, moc Vám všem děkuji za rady, určitě se na to zítra vrhnu a něco zkusim. Vivian, jen jsem se chtěla zeptat na ty Tvoje svatební botičky, nebolely Tě z nich nohy? Přijde mi 7 cm vysoký. Jinak se mi opravdu moc líbí a mam i Tvou velikost.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Sip - můj problém ale je, že já je měla na nohou už 5x a pokaždý si udělam puchýře až do krve a pak tak týden léčim nožky a uzavřený boty nemůžu ani vidět. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Nebo si přelet místo, kde bys měla puchýře preventivně náplastí a je to :-)
Odpovědět
Článek se načítá
k tem mokrym ponozkam.. moje mamka takhle rozslapuje vsechny botky..nesmi to byt samozdrejme tak, ze z nich potece voda proudem..ale aby byly proste vlhke..jak se to na noze v bote odparuje tak kuze mekne..chce to v nich ale nejakou chvili po byte trajdat... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, čeká mě 20.února maturitní ples. mam boty s plnou špičkou a nemam je rozchozený. Je nějaký způsob, jak je rozchodit, aniž bych měla puchýře. děkuji za radu
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mam zkusenosti s Compeed, ktery zabranuje treni a tim nevznikaji odreniny a ani puchyre. V lete se bez nej neobejdu :-) Jinak na zjemneni bot je dobre kladivko, kterym patu rozklepete, ale lepsi toto prenechat buvnikovi :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?