Hypotéka, úvěr pro řidiče kamionů. Máte zkušenost?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá za manžela nebo přítele kamioňáka a jak to u vás bylo s hypotékou nebo úvěrem. Přítel by si ji chtěl vzít a zlé jazyky mi napovídají, že ji nedostane, protože ikdyž bude mít po¨tvrzeny příjmy tak je kamioňák a banky jim nechtějí půjčit. Je to pravda nebo máte jinou zkušenost?
Odpovědět
to je divne, proc by mu banka nepujcila, pokud prokaze prijmy? =-) Zajdete se zeptat primo do banky, tam vam urcite poradi lip ;-) Navic v nekterych bankach muzou byt ochotnejsi nez v jinych, tak to zkuste v nekolika ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vladi, já teda nevím, ale kamarádka má manžela kamioňáka a její sestra taky a obě tyto rodiny mají hypotéky na bytečky ;-) Já bych doporučila finančního poradce, ten je k nezaplacení. V bance s námi celkem vymetli, ale poradce se v tom vyzná a byly to dobře investované peníze x-) ;-)
Odpovědět
No on bude žádat sám - já jsem do ledna student a potřebujeme to řešit pokud možno rychle:-) To mě asi jenom někteří straší....už jsem psala kamarádce co dělá lišku jak je to u nich:-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky doporucuju se obratit na financniho poradce.... vedi toho vic, nez by si clovek obehal sam.... a vsechno zaridi.... ;-)
Odpovědět
satyyy no já mám strach, aby to nebyl nějaký podvodníček, co z toho chce vytřískat co nejvíc...ale mám tu kamrádku u Lišky, tak se zeptám jí:-) Ta mi snad nic tajit nebude:-)
Odpovědět
Řidiče kamionů nemůžou banky diskriminovat spíš je problém, že zaměstanavatel jim dá malý základ a zbytek peněz nahoní na dietách a tak. Nebo znám i případy, kdy kamioňáci ani výplatní pásky nedostávají. Záleží u jaké firmy přítel dělá a jaké příjmy může prokázat v tom jediném může být zádrhel jinak by mu půjčku měli normálně schválit. Nenechte se strašit předem a finanční poradce je dobrá věc, jen musíš narazit na nějakého co v tom vážně umí chodit.
Odpovědět
Blackipo - v tom myslím nebude problém:-) Většina řidičů to tak skutečně má. Mají minimální mzdu a všechno další bokem - a to má i kamarád a právě dostal hypotéku docela vysokou (no asi mu v práci pomohli zvýšit příjmy) a přítel má na papíře přiznané hodně. Ale děkuju za podporu, já se lekla, že jsme nahraní kvůli práci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?