Gynekolog, Uherský Brod nebo Uherské Hradiště

Ahoj holky z okolí Uherského Hradiště.. přistěhovala jsem se před svatbou do Uherského Brodu a kromě příprav svatby si také musím začít obíhat doktory.. Mohly byste mi doporučit gynekologa nebo gynekoložku z Uherského Brodu nebo Uherského Hradiště? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je spíš dotaz na modrého koníka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 ale Kytí, frndoviny se daj řešit i tady :-D :-D :-D :-D jinak docela dobrý sou www stránky znamylekar.cz, tam lidi píšou hodnocení na toho či onoho doktora podle vlastní spokojenosti ;-)
Odpovědět
@nutt93 MUDr.Píšťková v UH, Sviták UB... :-D
Odpovědět
Sviták v Brodě, jsem s ním spokojená, chodím k němu už moc roků
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, už jsi někoho našla? Já myslím, že důležitější než doporučení je, jestli ten doktor vůbec bere nové lidi. Jsem hledala gynekologa v sedmnácti (cca 6 let zpátky) a nikdo mě nechtěl vzít, až mi to domluvila mamka u svojí, jinak je to MUDr. Rajmicová a je super. Mám teď podobný problém, chci změnit zubaře a bez šance, obvolávala jsem po řadě co jsem našla čísla na netu a nic, takže držím palce a přeju hodně štěstí :-)
Odpovědět
v UH dobrého gyndaře nenajdeš.. nebo najdeš.. Píštěk a spol., ale neberou!! Mě po přímluvě kamarádky vzal Červinka, podle hodnocení na znamylekar nic moc, ale já s ním žádný problém níkdy neměla, jsem u něj 3,5 roku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?