Film se svatební tematikou, znáte nějaký pěkný?

Profilova fotka
Znáte nějaký pěkný film se svatební tematikou? Mám chuť se na nějaký takový podívat. Znám akorát Svatby podle Mary a Čtyři svatby a jeden pohřeb, ty jsem ale už viděla. Díky za vaše tipy ;-)
Odpovědět
Dneska ve 20:00 bude na nově Jak ukrást nevěstu a ještě mě napadá film 27 šatů:-)
Odpovědět
Já je mám zpracovaný:))) Válka nevěst - Bride Wars (2009) a Anne Hathaway a Kate Hudson Nevěsta na útěku - Runaway Bride (1999) s Julií Roberts Píseň pro nevěstu - The Wedding Singer s Adamem Sandlerem Svatba mého nejlepšího přítele - My Best Friend's Wedding - také s Julií Roberts Hlava rodiny - Father of the Bride (jsou dva: jeden je s Elisabeth Taylor, ten novější zase se Stevem Martinem) Moje velká tlustá řecká svatba Dále z poslední doby: Pařba ve Vegas (Hangover), nebo Ženy sobě (Bridesmaids) Něco pro filmové fajšmekry (festivalové filmy): australský film Muriel's Wedding, Svatební hostina režiséra Ang Leeho (natočil i Zkrocenou horu), dánský film Starý, nový, půjčený a modrý (miluju skandinávské filmy!:)) a samozřejmě klasický Absolvent s Dustinem Hoffmanem.
Odpovědět
Ještě jsem zapomněla na českou klasiku: Svatba jako řemen, Svatební cesta do Jiljí nebo takový naivní snímek Můj brácha má prima bráchu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Holky, spoustu tipů na film se svatební tematikou najdete zde: http://www.facebook.com/media/set/?se... :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
27šatů není špatnej film, dneska jsem na něj navíc narazila v datartu za 49korun (http://www.csfd.cz/film/234171-27-satu/)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?