Domácí nehtové studio. Které byste doporučily?

Máte někdo nějakou zkušenost (ať už dobrou nebo špatnou) s domácím nehtovým studiem? Které studio by jste popřípadě doporučily? Díky moc. :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
To je ale bezva diskuze! Tak pište, pište, jsem taky moc zvědavá....
Odpovědět
Mám tím namysli podobné výrobky jako jsou tyto: http://www.neckermann-international.c... http://www.quelle.cz/cz/extern/extern... Tak co, poradíte?? :-)
Odpovědět
jé, tak to mě zajímá taky...ale jedna věc je to mít doma a druhá si umět ty nehtíky udělat :-D ale každopádně me to taky zajímá... ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, taky jsem si to chtěla objednat, ale zatím váhám :-) Doufám, že se tady někdo objeví, kdo už nehtíky udělané má.
Odpovědět
Profilova fotka
Jéje, to je ale peněz!!! :-N Ale když si spočítám, že jsem na doplnění chodila 2x do měsíce za 300,-, tak se ta investice za půl roku vrátí... Ale mám spíš strach, jestli bych to zvládla! Jak si to udělám na pravé ruce když jsem pravák??? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych do toho asi nešla. pro mě je relax nechat si ty nehty udělat. V té chvíli musím totiž opravdu vypnout a nechat se hýčkat. Navíc já chodím na doplnění do 4 týdnech za 330 kča je to dostačující. Podle ceny těch "pekáren" by se mi to vrátilo za rok, jenže pak bych musela stejně dokupovat gely a ostaní vodičky, a o jejich ceně nic nevím. Navíc už asi půl roku mám místo gelových akrylové nehty a podle mojí osobní zkušenosti je to lepší. Navíác se vůbec nezapékají :-) Je to ale jen můj názor
Odpovědět
Našla jsem i levnější ;-) http://www.itesco.cz/nabidka/akce/neh... Taky jsem přemýšlela, jak to udělat s tou pravou rukou, ale když si nehty lakuji, tak to přece zvládám taky na obou dvou. ;-) Tak by to snad mohlo jít... Fakt by mne zajímaly něčí zkušenosti s tím studiem, ale vypadá to, že se asi nikdo neobjeví.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
To je sice pravda že je úžasný relax, ale zase se musím objednávat dlouho dopředu a pak se mi třeba nehodí... Škoda, že tu není už přímo někdo, kdo ho má... Holky tak se nestyďte a pochlubte se!!!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No tak ja si doma delam nehty pomoci acrylic systemu a musim rict,ze jsem spokojena.Nepotrebuju zadnou UV lampu.Navic pri me sikovnosti bych byla hodne brzo upatlana od gelu.Doplnuju pomalu kazdych 14 dni,takze se mi vyplati,delat si nehty doma.Jinak s timhle nemam zkusenosti. ;-)
Odpovědět
benes a ten acrylic sysem je co? nemáš foto nehtíků, zajímalo by mě jak to vypadá, když si je děláš sama doma, já se bojím, že bych si je udělala nehezké... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Acrylic system je v prekladu porcelan.Potrebujes k tomu prasek a tvrdidlo.Namocis stetec do tvrdidla a potom do prasku.Vytvori se ti hmota,kterou potom postupne nanasis na nehty.Postupne ti to zatvrdne.Upozornuji,ze to dost smrdi.Vsechno na tuhle modelaz jsem si objednala na netu a uz se mi to mnohokrat vratilo.Nemuzu mit gelaky.Jinak je to o cviku.To vis,ze se mi semtam stane,ze si urazim nehet nebo mi pod nej natece voda.Na druhou stranu,kdyz mi delala nehtarka timto systemem nehty a stalo se mi to stejne,tak jsem si to zacala delat doma sama.Zacatky jsou pokazde tezke.Postupem casu to dostanes do ruky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To si dělala kamarádka, takhle, ale pak jí ty její nehty začaly nějak hnít či co. Je to možné???
Odpovědět
Článek se načítá
tak tenhle systém znám, porcelánky mám i teď, ale mě to dává nehtařka do UV lampy... =-) jako levou ruku bych asi zvládla v pohodě, postup mám okoukaný dostatečně, ale jak na tu pravou ruku to mi není jasný...nemáš foto nehtíků? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
JJ taky se mi semtam dostane pod nehet voda a tim padem chytnu zelen.Osobne to resim.Pokud na to prijdu za vcas a zelen se neobjevila:Vysaju vodu a zakapnu lepidlem.POkud se zelen objevi:Vybrousim postizene misto event sundam nehet a nasledne vybrousim.Pote namazu kyselym Primerem.Je to prevence plisne a jako dezinfekce.Dam tomu cas a za den lepim novy nehet.Voda se dostane za nehet pri odrostu.Zalezi jak si udelate nehty.
Odpovědět
a jak dlouho necháváš schnout ten porcelán?
Odpovědět
Profilova fotka
Prave si delam jeden nehet tak to zmerim :-D
Odpovědět
fajn, protože mi přijde, že bez té UV lampy to musí být věčnost než to proschne ne? a kolik vrstev si dáváš?
Odpovědět
Profilova fotka
no ono to je ruzne...zase moc nedavam..2-3 zalezi kolik se mi to ho nabali na stetec...jinak UV lampa je des.Navic jeste nesmis hnout rukou.Ja uz usycham/nehet/ a je to v poho.Muzes normalka psat...
Odpovědět
a jak dlouhý si je děláš? co všechno potřebuješ? porcelán, štětec, umělý nehty, pilníky, ještě něco?
Odpovědět
Profilova fotka
tak to schne tak cca 3-4 min......jinak potrebujes:nehty/dopurucuji pruhledne ne mlecne zabarvene/,kysely Primer,pilniky/hrubsi a jemnejsi/,stetce/na Acrylic system musis mit nejake extra/,porcelanovy prasek,tvrdidlo bud rychle nebo pomale.Pro zacatecnika je idealni pomale.Gilotina/kleste na nehty/,lepidlo/lepe objednat vic,casto zatvrdne u vicka a uz s nim nehnes/,obdelnikovy pilnik/kazda strana jinak hruba,muzes jim i vylestit povrch nehtu/
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud si delam nehty stravim nad tim tak dve hodky,vzhledem k tomu,ze me pri pilovani berou krece do rukou.... :-N
Odpovědět
tak lepidlo a pilníky bych doma měla :-D kdes to všechno sehnala? v pohodě na netu? na kolik to asi přišlo? láká mě to čím dál víc, za nehty dávám 550,- tak by to asi vyšlo levněji...
Odpovědět
Profilova fotka
kontakt ti poslu do IP.Vse me sztalo bez postovneho kolem 1300....gilotinu nemam.Pokud bys potrebovala s necim pomoct tak dej vedet.A bacha na rozmery stetcu.Koupila jsem si nejakej moc velkej a blbe se mi to delala.Pro domaci vyrobu jsem se rozhodla pote,co mi nehtarka blbe udelala nehty a me zezelenaly... :-p
Odpovědět
Ahojky holky, tak jsem v létě investovala do lampy, gelů, pilníků atd. A jsem ráda, že jsme do toho penízky dala. Jak už psala benes, rtak se to financne vyplatí, pokud máte aspoň trochu zručnosti a hlavně trpělivosti.
Odpovědět
Taky doplňuju každých 14 dní a jinak dělám nehty třem kamarádkám. :-D Se přitom vždycky pobavíme.
Odpovědět
Čau holky :-) antarres: a nemáš náhodou někde fotečku těch nehtů, jak to vypadá?
Odpovědět
Profilova fotka
Dalsi vyhodou je ze si delas vlatnim tempem.Kolikrat mi nehtarka tak zpilovala nehty a okoli,ze jsem uplne rvala bolesti.Co si budeme povidat,jit od nehtarky z rozedrenou kuzickou kolem nehtu do krve taky neni med. 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
antarres: A co používáš??? Myslím značku a tak...
Odpovědět
benes, promyslím to a kdyžtak se ozvu s dotazama, šla bych do toho stejně až po novém roce, budu ve škole 100 km od domova, nebudu mít čas chodit an nehty, tak to asi zkusím sama... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj urcite jinak u acrylicu pozor na velky chlad.Jinak se vam vytvori na nehteh vlocky,jak to rychle schne. 8-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?