Dieta

Dobrý den, máte zkušenosti s nějakou opravdu účinnou dietou? Chtěla bych zhubnout ale nevím jak na to..
Odpovědět
Keto dieta je super 🙂 já ji tedka momentálně držím a jsem z progresu nadšená 🙂
Odpovědět
Nejúčinnější dieta je naučit se správně jíst a zařadit do svého života nějaký ten pohyb. Veškeré drastické a reklamní diety způsobí to, že zhubneš ale pak to nabereš zpátky, nemluvě o tom, že většina z nich je tak nezdravá, že kdo si tím dobrovolně ničí tělo tak není normální. Taková dieta ti může taky rozhodit metabolismus, můžeš mít pak i větší problémy a celkově pak můžeš mít problemy i zdravě zhubnout. Hlavně nekupovat věci s umělým sladidlem, takové ty light jogurty a nízkotučné výrobky, různé přípravky na hubnutí a tak. Ani jedno ti z dlouhodobého hlediska nepomůže
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak říká ttalgi - dodržovat základní pravidlo: výdej > příjem a výsledky se dostaví 🙂 Trvá to sice déle, co si budem, ale ty výsledky jsou o to dlouhodobější, nemluva ani o tom prospěšném dopadu na tělo a mysl - endorfiny uvolněné při cvičení jsou prostě reálná věc.. 🙂 Moje babička je nadšená keto-dietářka, pokaždé zaplatí šílený částky za ty produkty (když jí čeká nějaká akce, na mou svatbu už si to taky zas hodlá objednávat) - jo, samozřejmě, zhubne rychle, což je asi přesně to, co chce, ale jakmile to přestane dodržovat, do pár týdnů má všechny kila zpátky.. Radši ani nemyslím na to, jak to její tělo musí být rozházené.. Přesně když toto vidím, v životě bych na to nešáhla.. 🙂
Odpovědět
@evinamaluska Na trhu keto diety je spoustu, kterou máš ty?
Odpovědět
Na keto dietu clovek nemusi kupovat zadne predrazene balicky. V mem okoli keto dietu (bez balicku) drzelo vic lidi, a nikdo z nich po prestani jojo efekt nemel (krome teda meho muze, ktery pribral po vic jak roce od skonceni teto diety kvuli lockdownu.) Akorat u teto diety je potreba pocitat s tim, ze ne kazdemu sedne. (Kamoska me pred tim varovala, nedbala jsem.) Temto mym kamaradum vyhovovala maximalne a vydrzeli na ni spokojene dlouhe mesice, ale kdyz jsem ji zkousela ja, mela jsem pocit, ze me to chce asi zabit, tak jsem skoncila, protoze zdravi je mi prednejsi.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ja bych spis doporucila si hlidat prijem a vydej a k tomu vyuzit treba kaloricke tabulky. Budes jist vlastne normalne a jeste k tomu hubnout, pokud si pohlidat kaloricky deficit 🙂 takhle jsem zhubla za 2 mesice 6 kg a nijak se neomezuji 😊 ale bez tabulek bych to nedala, musim si to zapisovat,abych si pohlidala,ze jim spravne 😂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Mně s posledními 15 kily pomohla ketodiet. Jsem ráda, že jsem do toho šla, protože jsem se kil navíc nemohla zbavit a tady na té keto dietě to šlo samo 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?