Sice se dotaz nevztahuje ke svatbě, ale i tak doufám, že mi pomůžete. Za čtrnáct dní máme sraz od střední školy na letošním ročníku maturitního plesu, chci vypadat co nejlíp - znáte to - a tak jsem si koupila umělé řasy. Vypadají opravdu úžasně a vůbec ne uměle. Potřebovala bych vědět, jestli se dají odličovat? Já jsem totiž blondýnka, takže ty svoje mám světlounké a byly by vidět před těmi umělými, takže je musím trochu nalíčit, tím pádem se dostane řasenka i na ty umělé. No a nevím, jestli se odličovat dají, aby se nezničily a mohla jsem je použít vícekrát. Předem díky.
ČAUKY holky, tak mám doma umělé řasy (krátké trsy, svazečky po asi 8 řasách), akorát k tomu nebylo lepidýlko, takho musím sehnat. Přece jen, nemáte někdo kontakt na kosemtičku, která to dělá v Brně? Díky!
Ahojky holky tak za čtrnáct dní mám svatbu a uvžuji o tom že si nechám nalepit umělé řasy máte stím nějakou zkušenost jen se bojím aby mi v půlce dne nespadli :-| poradíte? ;-)
Holky chtela bych na svatbu nalepovaci umele rasy, mam jeden dotaz, kdy si je lepite na vicko, pred tim nez se nalicite, nebo po tom co si naneste stiny,tekute linky atd?
pajiku: ze jsem se nesla rovnou zeptat tebe :-N ja tusila ze ty budes vedet.
Clovece ale ja se bojim,ze to nebude tak dobre lepit na vrstve stinu a linek a taky se bojim,ze to rozmaze to liceni? :-.
Ahojky......já jsem si nakoupila jen trsíky a nemůžu si na ně stěžovat, vypadá to hodně přirozeně a hlavně máš možnost si jich dát na řasy kolik chceš......takže kolikrát stačí jen lehce zhustit a výsledek je skvělej...... 8-)
doporučuji si nakoupit všechny délky - krátké, střední i dlouhé a prokombinovat - vlastní řady taky nejsou všechny stejně dlouhé, tak ať je ten výsledek co nejpřirozenější :-D
mě komsetička (kamarádka) na zkoušce dala umělé řasy, sice to nepotřebuju ale chtěla to zkusit, že by mi to dalal na svtbu aby mi je nemusla líčit a tím by třeba nedošlo k roztečení řasenky apod. Měla jen husté kvuli nějaké akci na které byla ale vypadalo to pohádkově. Na svatbu mi dá míň husté. A tu linku dala až je nalepila atou linkou to vlastně jakoby skryla. Doporučuju je to fakt super ;-)
holky tak jsem o vikendu nalepila moje samopelici rasy Eyelure, byl to porod je dat na spravne misto, fakt kdyby byla u nas v koupelne skryta kamera tak se narod zasmeje :-D :-D ale stalo to za to vypadalo to paradne a drzeli jak pribity! ;-)