Ahojky.Po zimě mám docela zničené vlasy a konečky nejvíc..Máte nějaký tip na kosmetiku, která brzy zabírá?? Nebo masku z domácích přírodních produktů??
Ahoj,tak jsem chtěla přispět novou zkušeností,koupila jsem si dáreček a hned ho použila :-D . Chtěla jsem původně tablety Revalid,je to na růst,zlepšení struktury vlásků,ale je to na mě moc drahé,tak možná až budu mít penízky navíc. No,tak jsem si koupila šampon a kondicioner Revalid a dneska si tím umyla pačesy a musím říct,že změnu tedy vidím. Mám jinak na hlavě melír i barvu a navíc mám hrozně jemný rovný vlasy,takže už to bylo dost znát. Když jsem si třeba vzala do ruky větší pramen a jakoby ho zvedla od hlavy,tak mi tam zůstal viset ve vzduchu :-( ,teďka padá zpátky,jako normální zdravý pramínek :-D., a taky jsou lesklejší.
No ale,uvidíme po delším používání,ony vlásky maj rády změnu a takovou tu šokovou terapii. Snad to vydrží.
Mám svých vlasů plný zuby, hrozně padaj, blbě se rozčesávaj, špatně upravujou. Žádný kůry, tablety a šampony mi nepomáhaj. Jsem z toho na nervy,takže po Novým roce půjdu asi nakrátko a bude pokoj. Jo a taky se mi do sebe zacuchávaj,takže po ránu to je něco dostat to do normální formy.:(
Ahoj, přidávám se. Jsem absolutní zoufalec s vlasama jako dřevitá vlna. Jsou docela dlouhý, ale špatně se to rozčesává, zvláště konečky. Ty vyživit je mor... a co nevypadne, to vyrve moje dítě (kterýmu je 6 měsíců, takže upozornění, že tahá je dost k prdu :-( ). Já dlouhý vlasy nepotřebuju, ale můj budoucí muž je má rád. Kdyby to bylo na mě, tak si oholim hlavu a je to (už jsem to jednou zkusila a vlasy se tak pozdravily, že jsem nevěřila...).
Kadeřnice mi poradila majonézu. tak to tam občas napatlám a vlasy jsou , taky miluju vlasový sérum od Avonu. Jenže myslím, že potřebuju lepší kondicionér, protože s miminem se moc majonézovat nedá... a navíc pak smrdím, jako sendvič. A navíc, to co vyživí konečky mi hned zamastí vršek. Nevím, ale, jestli je vhodný používat víc než jeden přípravek... ble, ble, aspoň v tom nejsem sama
holky, mně se uplne nejvíc osvědčilo hoooodne pít.Si ted asi myslite, ze si delam srandu, ale opravdu je to tak :-) Pred dvouma rokama jsem si polezela mesic v nemocnici na urologii a kazdy den jsem musela vypit min 6litru neslazenyho urologickeho caje. Po tom mesici jsem mela vlasy o hoooodne lepsi.Úplně k nepoznání!Predtim jsem je mela dost zniceny melirem a taky mi zadny masky a kondicionery nepomahaly 8-( Kadeřnice taky rikala,že není moc dobry vlasy pretezovat ruznou chemii.. napr - sampon, maska, tuzidlo, lak,vosk.. a jeste si je mezitim vyzehlit a pouzit pripravek ne zehleni je fakt masakr a o to vic, když je každy přípravek od jině značky..
reahteha: tý bláho 6 litrů??? není to moooc??? Nedávno byl v TV nějakej odborník a říkal, že je blbost pít 4 a více litrů tekutin, že to je dáno taky výškou postavy, tudíž např. na mojí štíhlejší postavu 162 cm stačí bohatě prý 1,5 litru, kafe se samozřejmě nepočítá. Vypiju 2 litry a myslím, že to je až až. Na moje vlasy to teda nepůsobí, mám je pořád bleeeee a padaj a padaj.
pajapapaja: manžel teda taky preferuje spíš delší vlasy,ale já toho mám po krk,takže jdu nakrátko,hodně nakrátko a už nikdy si asi nenechám narůst dlouhý. Je to děssss. To co vytáhnu z odpadu po 4 dnech je tak na paruku a to co najdu na zemi na příčes ještě. Nechápu, vždycky jsem měla tak pevný krásný lesklý vlasy a teď...škoda mluvit. ]-( Majonézu na vlasy necííííí, to smrdíííí,bych se poblila. pardon |-| :-p
tayllorka: No bylo to strasny, co si budeme povidat ;-) Měla jsem akutní zánět ledniv a v dusledku toho obrovitanskou panvicku. Báli se, že mi zánětlivý exsudát znemožní odtok moči, tak jsem musela proplachovat dukladne 8-( ale na vlasy to opravdu pomohlo :-D
tayllorka - mám nový šampon, a jsem z něj nadšená.
Mám husté vlasy, žehlím. Po umytí a vyžehlení jsem vypadala jak lev po sprintu, a stačilo jediné použití šamponu s kondicionerem, a věděla jsem, že jsem si vybrala dobře. Po žehlení dávám sérum pro lesk, a nic víc, žádný styling. Vlasy jsou parádní :)