Co udělat, abyste byly krásně opálené

Profilova fotka
čau holky, tuto sobotu jsem byla na svatbě, plánovala jsem si jak budu navštěvovat solárko předem abych měla krásnou barvu, šla jsem za družičku a měla bílé šaty. Samozdřejmě že mě to k mé smůle se solárkem navycházelo a tak jsem si řekla že to vyřeším samoopalovacím mlékem, když jsem ale viděla ty přemrštěné ceny v drogerii, - kolem 300,-, tak se mi protočili panenky. Koupila jsem si asi za 70,- Astrid a jsem z něj nadšená, 2x jsem se natřela. Neměla jsem po sobě vůbec žádné fleky, zato barvu jako od moře. Na fotkách to vypadá parádně, a všichni si mysleli že jsem se vrátila od moře ;-) I já budu mít příští rok svatbu, a to vlastní takže vím jak to s opálením vyřeším, těžko budu mít totiž čas ještě na solárko a pokud se bude opakovat ještě jednou podobné léto jako letos tak to jinak asi nevidím. Moc vás zdravím
Odpovědět
1
2
12
ahoj brendi, taky mám tento krém vyzkoušený a byla jsem spokojená :) Já se ale teď vrátila od moře, tak jen doufám, že mi to do toho října vydrží :)
Odpovědět
Profilova fotka
luckies: no tak to se máš, kamarádka mi říkala že nejlepší zkušenosti má s Niveou, ta prej nedělá mapy ani při slupování, ale zdá se mi zbytečné vrážet do toho takové peníze, to bych radši zašla do toho solárka, a vím že tento krém můžu používat třeba jenom na obličej celou zimu a budu mít krásnou zdravou barvu. měj se
Odpovědět
ohledně toho solárka, co to stojí a kolikrát tam člověk musí jít, než to začne být vidět a ještě v jakých časových rozestupech? páni takových dotazů na dvou řádcích 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
janka82, pokud máš aspoň trošku dobrý pigment tak ti stačí 14 dnu, budeš chodit obden, stačí normální solárko na 30 min. ty turba jsou zbytečně moc drahé, jo a samozdřejmě nezapomenout na krém, a taky je hodně dobré zjistit si jak často se mění v solárku trubice, na vyměněných to jde hodně poznat - opalují rychleji
Odpovědět
brendi, se solárkem mám nulové zkušenosti, tak promiň blbé dotazy, ale jaký krém? jako normální opalovací?
Odpovědět
Profilova fotka
janka82: nene, myslím krém na solární öpalování, jsou to bohužel peníze navíc, to jsem si taky říkala když jsem je nepoužívala ale opravdu je výsledek jiný když je používáš, stačí jen nějaký do 100,- ale například známá si pochvalovala jeden co stál myslím kolem 800,- když si ho na sebe natřela tak ji to docela dost pálilo, to vlastně podpořilo krevní oběh, pak byla červená ale do večera nádherně zhnědla
Odpovědět
Jo jo existují přímo krémy do solárka. Já mám s karotenem a vyšel mě na cca 250Kč. Ale pokud tam nehodláš chodit pravidelně, tak to zvládneš i bez něj.
Odpovědět
áááááhááááá, a kde se dá ten krém koupit? Normálně se opaluju dobře, ale letos sem jak ředitelka vápenky, když svítí, sem v práci, když mám čas, nesvítí...
Odpovědět
Koupit se dá přímo v nějakém tom fitku nebo prostě tam kam na to solárko hodláš chodit. Pokud se opravdu dobře opaluješ, tak můžeš jít i na to turbo. Já začínala na 5min v jenom týdnu 2x, pak v dalším týdnu 2x7min a pak 10min. Teď jsem ale po dovče, takže jsem jak černoušek, podle kolegyně :) jenže mám opálená ramínka od plavek, tak tam budu muset ještě tak 2x zajít.
Odpovědět
PS. nejsem v tomhle žádnej odobrník :) zatím jen roční zkušenost...
Odpovědět
ahoj holky, já to asi vyřeším úplně jinak. Normálně jsem docela bledule. Ale rozhodla jsem se, že budu mít šampaň šaty, takže by to ani tak nemuselo vadit, že nejsem hnědá. Co myslíte?
Odpovědět
no, tak to budu muset přehodnotit, představovala jsem si, že tam zajdu tak dvakrát a bude, ale asi to bude chtít víc návštěv... po kolikáté návštěvě by to mohlo být vidět? stačí trochu, nemusím být hned jako indián...
Odpovědět
Článek se načítá
mousa: já myslím, že to bude O.K. to u mě to zavrhla jak mamka jako doprovod, tak paní z půjčovny :) Ale má se vyzkoušet všechno, tak uvidíš. Záleží hodně i na střihu šatů. janka82 u mě to bylo vidět hned napotřetí. Ale já se fakt dobře opaluju. Takže opravdu záleží na pigmentaci.
Odpovědět
mousa, viděla jsem jednu nevěstu, která měla krémové šaty, světlou kytku, světlé vlasy a byla strašně bledá a nevýrazná a hrozně splývala...
Odpovědět
Ahojky, tak u mě solárko před svatbou taky moc nezabralo, tak jsem to též řešila samoopalovacím gelem značky Balea (DM drogerie) za 129,- Kč se zlatými třpytkami. Gel se perfektně nanáší, neflekatí a dělá krásný zlatavý nádech jako od moře. Ve sněhobílých šatech jsem nádherně vynikla. Předtím jsem si koupila samoopalovací olej ve spreji Garnier a po první aplikaci přestala používat, pokožku barví (alespoň mě) do žluta.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj děvčata, paní, já před svatbou chdila pravidelně do solárka a jsem spokojená. Vynikla jsem v běloučkých šatech. Na solárko chodím asi už přes dva roky. Musím sice chodit vícekrát, aby to bylo vidět, ale nestěžuji si. Zároveň relaxuji v ton teplíčku.
Odpovědět
Profilova fotka
stika, prosim ta ako dlho si sa tym gelom natierala a ako casto? Ja mam svadbu za tyzden, ale beriem antibiotika, takze do solarka nemozem ani pachnut...a so samoopalovakmi nemam skusenosti...tak poradte baby :-(
Odpovědět
Profilova fotka
geegee: jak jsem psala, drahé jsem nepoužívala, jen ten od Astridu, vysprchuj se, ale naposledy studenou vodou, tak mi to popisovala kamarádka, že pak krém líp drží, natři se, stačí do pul pasu, když nebudeš ukazovat nohy, nebo budeš mít punčošky. Ale dej pozor at to pořádně rozetřeš a na nic nezapomen, taky obličej. pak to zopakuj ještě jednou. Umyj si ruce, vysuš ale mysli na to aby jsi neměla zase prsty bílé.......Druhý den to tak udělej ještě jednou(večer je to nejlepší), a ráno budeš jako od moře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se připojuji k monak.chodím do solárka 2x týdně a vždy se těším na ten relax v teple a klidu.je to super odreagování.určitě tam zajdu i den před svatbou.
Odpovědět
Geegee, poprvé jsem se tím gelem natřela 4 dny před svatbou (úterý). Stačí nanést jen tenkou vrstvu a asi za 2 hodiny se to opálení projeví. Natírala jsem se vždy po koupeli večer jen do čtvrtka před svatbou a pak už tomu nechala do soboty volný průběh. Měla jsem takovou akorát barvičku,ani příliš snědá ani nevýrazná. Mě stačily 3 natření, ale záleží na tobě, jak chceš být tmavá.
Odpovědět
Profilova fotka
na samoopalováky treda moc nevěřím.vím jak dopadl můj přítel který je používal na taneční soutěže,měl pak oranžové ruce,hlavně na kloubech a když to pak slejzá vypadá to jak vyrážka :-|
Odpovědět
Já mám samoopalovací krém od VICHY - ve spreji a jsem spokojená.
Odpovědět
Já se zase chci zeptat, jestli ty samoopalovací krémy pak nešpiní šaty??
Odpovědět
Upřímně-špiní. Pokud se zpotíš, tak ano. Já měla opalovákem natřený dekolt a ruce, protože v červnu a červenci sluníčko skoro nebylo a těch pár dnů to nezachránilo a do solárka jsem se nevykopala a bylo to v pohodě...do chvíle, než jsem snědla horkou polívku. To mi oranžová barva umazala lem korzetu. Ale jen zevnitř, takže vidět to nebylo, bála jsem se pak šaty vracet, ale bylo to v pohodě, buď si toho nevšimli (což pochybuju) nebo je to prostě tak běžná skvrna, že jí ani neřeší.
Odpovědět
Já když jsem si přebýrala šaty, tak mě upozorňovaly, že si nemám dekolt natírat voděodolným make-upem a hlavně samoopalovacím krémem, prý to hodně špiní a pak to nejde vyprat nebo hodně špatně. Tak nevím
Odpovědět
Tak taky nevím, ale prostě neřekli nic (možná je to proto, že šaty přebíral bratr majitelky a oni ti chlapi...co si budem povídat:-)). Tak jen doufám, že jsem jim ten nádherný korzet nenávratně nepoškodila, to by mě mrzelo.
Odpovědět
Profilova fotka
já opálení získala v solárku za měsíc - byla jsem prvně v životě, byla jsem několikrát a na svatbu to bylo akorát. Manželovi se to moc líbilo a chce, abych si to opalování udržela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
drobek_my plánujeme svatbu na přístí rok ale chodím do solárka už teď.nedávno jsme byli na svatbě kamarádky tak jsme chtěli vypadat dobře a teď tam chodím hlavně kvůli té úžasné relaxaci.a určitě mám i lepší pocit z opálené pokožky :-)
Odpovědět
Já jsem teď opálená z dovolené, ale do solárka taky musím ještě zajít, abych se zbavila ramínek.
Odpovědět
Profilova fotka
je to výborná věc.já jsem taky chtěla dohnat rozdíly v ramínkám a lemy plavek.byla jsem tam dohromady 7x a už se mi to docela daří.na to jak jsem normálně bílá mám teď pěknou barvičku.
Odpovědět
1
2
12
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?