Čím vás dokáže vaše drahá polovička zaručeně vytočit?

Doufám, že už toto téma někde neprobíhalo, ale opravdu jsem se snažila hledat a nic podobného jsem nenašla... Chtěla bych trochu odlehčit svatební šílenství a naše chvalozpěvy na miláčky :-) ;-) Tak se vás dámy ptám, čím vás dokáže miláček vytočit? Existuje něco takového nebo zatím nevidíte žádné závady? :-) Já musím říct, že mě miláček spolehlivě vytočí, když najdu v ledničce krabici od mléka/džusu... a v ní už je jen na dně... tak to rostu ;-) Tak sem s příspěvkama, ať si můžeme zanadávat na ty naše mužské :-) :-) :-)
Odpovědět
1
2
8
Jé, tak to je super téma, aspoň si můžem na ty naše miláčky pěkně zanadávat :-D Tak mě přítel někdy vytáčí šíleně, třeba ponožkama na ruby, který nepřevrátí když si je svlíká; špinavým talířem, kterej nedá do dřezu a nepustí na něj vodu, přestože mu to říkám každej den ]-( A možná by se toho našlo ještě mnohem víc, ale jsou to naštěstí jen maličkosti a ne důležitý věci, který by bránily našemu spokojenému soužití. Každej máme něco, že ;-)
Odpovědět
singid, jee, ja te asi zklamu, zadne vazne zavady nevidim :-D prvotni zamilovanosti to asi nebude, po vice nez sesti letech souziti ;-) vzpomenu si maximalne na zazitek, kdyz poprve tchynka prijela k nam do noveho bytu a milacek ji z besprostrednosti sobe vlastni rekl: "ahoj mami, kvuli tobe jsme extra uklizeli, jinak je tu "bordel jak v tanku" :-D, ja ztuhla nastesti ona je bezvadna, rozesmala se a hned mi rekla, ze me obdivuje, ze ho neprizabiju, ji ze stacilo ho mit doma 15 let a nikdy vice :-D, a to zase ztuhl milacek :-D jinak prkenko na zachode sklapi, rozsviceno nenechava, ponozky uklizi, domaci prace zvlada..., no ja se zamyslim a snad nejaky vroubek najdu ;-)
Odpovědět
samozrejme S bezprostrednosti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne dokaze vytocit, kdyz chci uklizet a pozadam ho o pomoc a on mi na to odveti, ze se mu nechce....Jako kdyby mne se chtelo... ]-( . Jinak mne ani nicim nevytaci, nebo si zrovna nemuzu vzpomenou :-D
Odpovědět
Mě vytáčí také s ponožkami a když se svlékne, tak to nechá na hromadě, ale už se zlepšil :-D Jinak si zrovna na nic nevzpomenu :-D
Odpovědět
Mě vytáčí svým chrápáním!
Odpovědět
Triti, a mlaskání nezabírá? Přítel teda chrápe jen když má popito a to stačí zamlaskat, případně kopnout :-D
Odpovědět
U něho nezabírá fakt nic, jenom se odstěhovat do obýváku ]-(
Odpovědět
Tak odstěhuj přítele, přece nebudeš spát na gauči ty, ne? :-D
Odpovědět
triti a zkoušela jsi mu dát pusu, to zabíralo na bývalého, když chrápal dala jsem mu pusu, no a byl klid. :-D
Odpovědět
No probrat ho a donutit ho odejít ze svý postele by mě stálo mnohem víc sil než když se přestěhuju sama. Ještěže gauč máme celkem pohodlnej.
Odpovědět
Jé, to je hezký, Majko. Úplně se stydím, já tu navrhuju kopání a ty přijdeš s pusou :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Pusa taky nepomáhá :-(
Odpovědět
Tak to jsem fakt ráda, že přítel nechrápe. Spát na gauči by se mi fakt nechtělo :-D
Odpovědět
No jo co se dá dělat, naštěstí to není zas tak často..
Odpovědět
:-D :-D tak to fakt nevím.
Odpovědět
Tak si jdu dělat s miláškem hezký večer, mějte se moc hezky a hezký víkend!
Odpovědět
Majko ahoj! Užijte si to ;-)
Odpovědět
:-D díky!!!!
Odpovědět
Taky přeji hezký večer!
Odpovědět
Ten můj má taky zlozvyky. Nechává si oblečení na haldě v obýváku a já chodím a rovnám mu je do skříně, nebo cokoliv vytáhne už nedá zpátky na místo, prostě to někde položí. Nebo když ho večer chytne mlsná, není línej skočit si pro rohlíky a salám, ale nádobí už zpět neodnese. :-| Ale myslím, že to jsou věci, kvůli kterým se ani nemá cenu rozčilovat. Já ho budu stejně milovat. Jo, a taky je dobrý, když se dělám o víkendu s obědem, vyvářím půl dne a pak ho volám k obědu, že je na stole a on na mě volá, že už jde a ještě je deset minut na počítači....bych zešílela :-D
Odpovědět
Jé, teď jsem si vzpomněla ještě na jeden přítelův zlozvyk. Připoměla mi ho Bublinka, s tím nádobím. Přítel, když po jídle odnáší nádobí ze stolu, vždycky tam na něco zapomene, třeba na sáček od rohlíků, nůž nebo podobně. Ale tohle mě ani tak nevytáčí, spíš se tomu směju, to by prostě nebyl on, kdyby to bylo jinak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bublinko, take vim o cem mluvis s tim obedem. Posledne prisel za 5 minut, co jsem ho volala k obedu a jeho prvni bylo "ta kase je tak studena schvalne?" Jinak jako jeho nejvetsi minus vidim to, ze mu vsechno dlouho trva. K svatku (v kvetnu!) mi koupil houpacku a dodneska mi ji nebyl schopny pridelat :-( Takhle to je se vsim, ale zase kdyz je to ta nejhorsi vlastnost, tak to jeste neni tak hrozne :-)
Odpovědět
Ene, tak to jsme na tom podobně. Pokud si nad přítele nestoupnu a nehučím do něj, že tohle chci už hned teď, tak se toho nedočkám snad nikdy. Prostě musím zavelet, že jdeme na to, jinak se z toho "to udělám jindy" stane nikdy.
Odpovědět
Profilova fotka
No ona je dalsi vec ta, ze kdyz do nej zacnu hucet, ze to potrebuju, tak to just neudela ]-(
Odpovědět
holky ja se pripojuji se stiznosti, ze milacek kdyz si svlekne obleceni, tak ho nerad dava tam, kam patri ]-( ale jinak si na nic nemuzu vylozene stezovat :-) je to moje zlaticko ;-)
Odpovědět
Ene, tak to ten můj naštěstí vstane a jde na to. Asi ví, že by jinak ode mě neměl pokoj :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ene: S tím jídlem, to je přesné. Já musím miláčkovi říkat tak deset minut před tím, než bude jídlo hotové, ať se vším končí a jde k večeři. Zvládne to za těch deset minut, než dovařím :-) Jinak bych to musela pětkrát přihřívat, ale na to bych se vykašlala..
Odpovědět
tak ja od posledniho prispevku zatim porad na nic neprisla, i k tomu jidlu chodi vcas ]-( :-D ja ho snad poprosim, aby si vypestoval nejaky poradny zlozvyk
Odpovědět
Mnauu, tak pokud je tvůj přítel fakt takovej vzorňas, tak ti ho můžem jenom závidět. Ale mě to handrkování kvůli jeho zlozvykům docela baví, aspoň není nuda ;-)
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?