Byla jste některá na Mallorce v Playa De Palm-Arenal?

Nebyla některá z vás na Mallorce? Konkrétně v Playa De Palm - Arenal? Prosím o pomoc. Předem děkuji.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Byla, copak potrebujes??
Odpovědět
Jak se Ti tam líbilo? Nebylo tam extrémně moc lidí?
Odpovědět
Kde přesně jste byli a jaké bylo moře, ceny, výlety?
Odpovědět
Profilova fotka
byla jsem tam vickrat, zila jsem na Ibize...takze co vim, tak more je super...Playa de Palma patri primo k hlavnimu mestu, tudiz ocekavej vice lidi,nez treba na severu ostrova...ceny srovnatelne..jde o to, co kupujes, jinak Spanelsko vseobecne neni tak drahe.. vylety jsou fajn, pujcte si auto a sjedte cely ostrov sami, to je nejlepsi, jsou tam vsude krasne katedraly, zalivy a zajimava mista... auto si pujcte od Easycar, nejlepsi cena :-)
Odpovědět
Ahoj! Kristi, prosim te, můžeš mi říct, jak se ti líbilo na Ibize, popř. jestli je to tam lepší než na Mallorce? Uvažujem o svatební cestě a o těchto dvou ostrůvcích přemýšlíme taky :-) Díky
Odpovědět
Moc děkuji za radu. Je tam v létě hodně velký vedro? Hotel totiž nemá klimatizaci. Auto chceme určitě půjčit a udělat si pár soukromých výletů. A nebyla jsi náhodou v Turecku? Já se totiž rozhoduji mezi Tureckem a Mallorkou? Myslíš, že má smysl si na Mallorce brát All Inclusive, nebo se tam dá v poho stravovat venku?
Odpovědět
Chudák Kristi, zavalujeme jí pořádně otázkama :-|
Odpovědět
marcik já tam byla, druhý týden v září, vedro docela velké stále a lidí stále moc, hlavně nechutnejch němců večer jsou hrozním hluční dost pijí ale jinak se mi tam líbilo
Odpovědět
Profilova fotka
v pohode, holky... marcik: v lete je opravdu hodne vedro...ve dne je to fakt sila, je okolo 35 porad a vlhko, takze se dobre dycha..ja jelikoz mam rada spanelskou kuchyni,tak bych klido brala jen PP, protoze stejne v tom vedru nemas hlad.. jani: Ibiza je bozi...miluju ji, je mensi, je tam mene turistu a je ale i trosku drazsi...jelikoz je tak mala, ze se tam skoro nic nepestuje a prakticky vsechno se dovazi...halvni mesto je nadherny, nejlepsi je jet tam tak v zari..to jsou vsude slevy a skvele se nakupuje..jinak jsou tam zatoky, ktery jsou absolutne bez lidi..proste krasa
Odpovědět
Ahoj, ja na Mallorce uz pres rok ziju. Na dovolenou bych ti ji urcite doporucila, je naaadherna. Jen oblast co jste si vybrali je plna turistu a to po cely rok...hlavne nemcu, napriklad ve 3 rano to tam vypada jako v poledne na Vaclavaku, jen s tim rozdilem, ze jsou vsichni opili... urcite bych doporucila pujcit si auto, jak uz psala kristi. My jsme zatim procestovali jen vychodni cast ostrova a bylo to uzasny. Vedro tu je opravdu velky, jestli prijedete v zari a v hotelu nebude klimatizace, nebudete tam pres den skoro byt..v tuhle dobu jsou noci uz ale prijeme chladny. Jist se tu da, ale jako vsude, nekde dobre, nekde ne.. ;-)
Odpovědět
Ja byla v El Arenalu v červnu r. 1999. Bylo mi 21 a byla jsem tam sama s kámoškou, takže to bylo super. Ale jako místo na romantické líbánky bych si to asi nezvolila. Je tam opravdu hodně živo, v tom červnu tam byli samý mladí Němci - asi prázdniny, nevím. Je tam dlouhatánská promenáda, každých pár kroků diskotéka a na každém rohu nám cpali vstupenky a pozvánky na večer. Fakt to tam v noci žije. Ale opilej Němčour nic moc. V té době byl hit písnička od Cher Believe nebo jak se jmenovala a v baru na pláži ji dokonce hráli v němčině - Ich liebe dich immer noch :-D - na to nejde zapomenout, ha ha. Dokonce tam měl vystoupení i Kája Gott. Jinak moře nádhera, bílý písek, průzračná vodička, krása, ale bylo velký vedro. Hotel byl bez klimatizace, ale vydržet se to dalo, pres den jsme tam nebyly a odpo už byl stín. Stravování - stačila nám polopenze, v tom vedru jsme fakt hlad neměly, nebo jsme si koupily jen nanuka, ovoce, atd. Ceny - no levně tam rozhodně nebylo, ale už to bude 7 let. Můj kolega z práce byl v té samé oblasti 2x v září a taktéž tam zakopával o Němce, ale narozdíl od nás o důchodce,takže ani žádný pokoukáníčko :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme přímo tam byli loni v létě a byli jsme nadšení. Asi nejvíc proto, že mě tam můj skoromanžel požádal o ruku. Byli jsme na několika výletech, i v tom jejich obrovském vodním světě, v zátoce plné oblázků atd. a bylo to super. Taky jsme neměli v hotelu klimatizaci, ale přesně jak říkala Helen, přes den jsme byli u moře nebo na výletu a večer bylo příjemně. Ceny v pohodě, kupovali jsme si na pokoj vodu, pečivo a ovoce v supermarketu, aby jsme měli něco na výlety nebo k moři a k tomu polopenzi. Taky doporučuju pronájem auta nebo skůtru. a s turistama jsme problém neměli. Bydleli jsme v hotelu Monica, který je trochu dál od toho mumraje a užívali jsme si každý den. Jen to moje zlatíčko to trochu zkazilo. poslední den, když jsme si prohlíželi asi milion nádherných fotek, jsme najednou zůstali oba koukat na prázdnej displej a četli - ALL PICTURES DELETED - mě to fakt sebralo, u každé jsem musela vydržet alespoň 5 minut než zachytil ten správný moment :-) - měli jsme nový foťák a opravdu se nám moc vyvedli. Škoda!!! Takže tam taky chceme jet na svatební cestu a užít si to tam znovu a fotit a fotit a fotit... Kdyby Vám to vyšlo, ŠŤASTNOU CESTU!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Holky díky, dle vašich zkušeností bude asi svat. cesta na Mallorku nebo Ibizu (ještě jsme řešili Španělsko a Řecko). akorát jsem se dívala na ceny - 10 nocí s polopenzí letecky vychází min. na 20.000,- Kč, no měli jsme nižší hranici, ale snad bude něco v last minute ... no uvidíme, každopádně děkuju ;-)
Odpovědět
dotaz pro obyvatelky Mallorky- existuje nějaká internetová stránka, kde se dají objednat hotely pro individuální cetsování? nerada jezdím s cestovkou, chci si vybrat sama pomůžete?
Odpovědět
Ahoj, princezno, urcite se ubytovani v hotelu da objednat individualne. Bud si zadas na internetu ve vyhledavani "hotel Mallorca" nebo doporucuju se podivat do mistnich Zlatych stranek (jsou i v internetove verzi, spanelsky je to "paginas amarillas" a wewewe pred to) ;-) A v letnich mesicich sem litaji primo chartery, takze koupit samostatne letenku taky neni problem.
Odpovědět
Paji dik, cestovaní se nebojim, spišě jsem měla obavu o t hotely btw ty jejcih paginas mají i anglickou verzi totiž yo no hablo espanol :-( ale snažím se učit
Odpovědět
Ahoj,jmenuju se antonio,ja jsem z mallorca,bydlel jsem 5 let v cz,kvuli tomu mluvim cestinu.Ja vas buvec nedoporucim arenal,ani playa de palma,je to nejhorsy z ostrova,je moc levni to jo ale jestly hledate klid a krasa jedte tam(jenom pro fiesta)mallorca je nadhera,more a kultura.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
ahojky prosim o radu kdo byl na mallorce zacatkem rijna - jake tam bylo pocasi? Nam by svatebni cesta vychazela na tento cas a z web. stranek cestovek jsem z toho zmatena, kazda uvadi prumerne teploty jine...tak se bojim aby tam uz treba nebylo chladno...a popripade muzete doporucit i cestovku? Diky moc predem!
Odpovědět
a co Paguera??? tam je to taky OK? teda ty němce ale nevím, jestli bych rozdýchala =-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
ahoj holky, na Mallorcu jezdim kazdej rok na 3 mesice pracovat. Je uzasna, jak more, hory, plaze, lidi, piti, jidlo, zabava, ale... Vsechny mista co jste psaly jsou turisticka sterdiska. Arenal, hnus...Takze pokud muzu doporucit, najdete si ubytovani v Palme, pujcte auto a jezdete!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
nevestapetulka • Dnes v 15:56 Ahoj, máte někdo zkušenost s dovolenou nebo svatební cestou na Malorku? Třeba i konkrétně s hotelem Grand Playa nebo Voranova.. alllousek • Dnes v 18:00 (Příspěvek byl upraven adminem, protože nebyl v souladu s pravidlem Nevkládej kontaktní údaje firem) koukni na stránky invia Jsou tam i recenze na hotely. Nevím, jestli přesně na tyhle, ale určitě tam toho bude hodně. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, ahojky. Nemáte někdo zkušenost s Grand Playa nebo Voranova?
Odpovědět
ooo prave sme sa vratili z Mallorky 8-) 8-) 8-) som ugrilovana ako kurca, ale bolo tam nadherne! Budeme tam byvat ked dosiahneme dochodok, sme sa rozhodli 8-) Neodporucam Madaluf, Arenal, plaze okolo Palmy....to su extremne turisticke miesta a hlavne je vsade plno mladych drzych Nemcov ]-( ]-( teda ako nemam nic proti nim, ale tito mallorski turisti su dost neslusni. Sever a vychod ostrova su nadherne!!! Tak ciste more nema snad ziadna ina krajina ci ostrov. x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ja na Mallorce bydlim uz 7 let, tak rada poradim :-) Mallorca je oravdu krasna, ale presne jak pisou holky, Arenal nebo treba Magalu radeji ne... 8-) Kamarad ma treba aparthotel na vychode ostrova, tam je moc hezky. Stejne tak na sever (Alcudia) jezdi spousta cechu. Kazdopadne radim pujcit auto a projet cely ostrov. Pokud budete jen na plazi a v hotelu, budete se nudit. Ja tak pracuju na recepci v jednom hotelu a tak vim o cem mluvim... :-)
Odpovědět
jj my sme si tiez rentli auto a nelutujeme ;-) wow chica to je teda......naozaj ti zavidim, byvat na Mallorce.... :-N x-)
Odpovědět
Profilova fotka
chica: ahojky, my se chystáme do lokality S`Illot. Znáš to tam? Myslím, že to bude menší letovisko, trochu klidnější....
Odpovědět
dasenka nam kazdy vravel ze tam je pekne, ale my sme tam neboli. :-)
Odpovědět
Ahoj holky! jake je tam počasí na podzim? někdy v říjnu? nebo té době? hledáme ideální místo na naši svatební cestu a nevíme jestli na podzim není všude už moc zima... Děkuju
Odpovědět
co som ja citala v guidovi, tak by tam malo byt okolo 22 C - ale neviem to na zivo :-) mozno ti chica odpovie :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?