O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
Nástroje
Seznam úkolů
Svatební seznam
Rozpočet
Poptávač
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Svatební seznam
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zlatnictví v Praze s velkým výběrem snubních prstenů
Prosím, kde je v Praze ještě nějaké další velké zlatnictví typu Rýdl nebo Bisaku, kde se specializu…
goldex_kralupy
Před 9 lety
2
Svatba v okolí Olomouce
Ahojky :) hledáme nějaké úchvatné místo pro naši svatbu v okolí Olomouce :) Líbil by se nám nějaký …
videostudio7
Před 9 lety
4
Nemojanský mlýn - obřad i hostina
Ahoj holky, plánujeme svatbu i obřad v Nemojanským mlýně. Nejlépe vše venku. Chtěla bych se zep…
mafoto
Před 9 lety
2
Jaký má význam podvazek pro nevěstu. Poradíte?
Můžete mi někdo říct na co je podvazek?? To je nějaká tradice?? :-S
herminavons
Před 9 lety
1
2
...
3
77
Saty co myslite?
Jak se svatba blizi zacinam byt nejista s volbou satu, co myslite vy? Omlouvam se za kvalitu, mamca…
mallorca123
Před 9 lety
23
Nemáte doporučení na obchod či eshop na kvalitní lodičky - nemusí být vyloženě svatební..
Nemáte doporučení na obchod či eshop na kvalitní lodičky - nemusí být vyloženě svatební..může být i…
zorro4
Před 9 lety
4
Prosím poraďte, jaké šaty zvolit?
Mám problém, že jsem celkem malá a mám široká ramena. Když bych měla závoj, tak ten trochu nedostat…
bzencanka
Před 9 lety
1
2
41
Výměna OP
Holky potřebuji radu, mohu si zažádat o novou OP dopředu ? Chceme vyrazit na svatebku, pas nemám a …
vineta
Před 9 lety
12
sponzor fóra
Hudba na obřad - housle
Dobrý den, rada bych našla hudbu k obradu na 25.6.016 na 12.30 hod. Děkuji za nabídky.
hudano
Před 9 lety
3
Hostinec U svatého Jána Horní Bludovice
Prosím, prosím o recenzi ty nevěstinky, které v Jánu měly hostinu a třeba i obřad ;-) Uvítala bych …
bara87
Před 9 lety
3
,,Bandaletky" aby sa vám netreli stehna
Pred pár týždňami tu jedna pridala odkaz takých pásov na stehna...aby sa netreli :) Volalo sa to ne…
julie_t
Před 9 lety
7
Proč dva podvazky?
Viděla jsem u některých z vás dva podvazky na jedné noze. Proč dva? Já tomu moc nerozumím. Jak to v…
martinak91
Před 9 lety
6
Svatba v Ostravě
Ahoj nevěsty, už to tu určitě také proběhlo, ale nenašla jsem nic aktuálního.. Poraďte, prosím, ne…
petrunkab
Před 9 lety
4
Hodí se na svatbu?
Dobré ráno vespolek, už od února mám doma koupené svatební šaty, byla jsem z nich nadšená, ale s o…
svatebni_mandle
Před 9 lety
19
Kdy objednat a vyzvednout svatební kytici?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jak dlouho dopředu jste si objednávaly svatební kytice a jestli …
jitulinka89
Před 9 lety
12
Jaké šperky
Zdravím všechny, chtěla bych moc požádat o radu, jaké koupit šperky k těmto šatům? Přemýšlela jse…
tedrezka
Před 9 lety
6
Gyros jako večerní raut?
Ahoj děvčata, nemáte někdo zkušenosti s gyrosem na svatbu? U nás ho mají rádi snad všichni tak jsme…
lucydora
Před 9 lety
14
Svatební cukroví a dorty - Boskovice a okolí
Ahoj holky poraďte mi nejlépe někoho s kým máte osobní zkušenost, kdo dělá cukroví a dorty za rozu…
jajdal
Před 9 lety
26
Čím si udělat tetování, které vydrží cca 3 měsíce?
Ahoj vsichni, chtela bych se zeptat, zda byste mi neporadili, cím si nechat udelat tetování, kte…
liaren
Před 9 lety
26
Svatební dort Ústí nad Labem nebo Teplice.
Ahojky :-) Doporučíte mi prosím, kde v Ústí nad Labem nebo v Teplicích dělají dobré dorty za slušno…
monickalea
Před 9 lety
3
2.7.2016 Video - Rychnov nad Kneznou
Hledame kameramana na 2.7.2016.
ktwedding
Před 9 lety
4
Hledám fotografa - mám svatbu 6.8.2016 na Hosíně u Českých Budějovic
Představuji si cca 2 hodiny focení - od příjezdu ke kostelu, obřad, focení s rodiči a pak focení no…
beautyfoto
Před 9 lety
3
Volno před svatbou a po svatbě - jak jste to měli - bude mi to stačit?
Zdravím! Chtěla bych se zeptat, kolik dní před a po svatbě jste měli volno? Resp. je tu někdo, kdo …
saffy
Před 9 lety
20
Jaké šperky
Zdravím všechny, chtěla bych moc požádat o radu, jaké koupit šperky k těmto šatům? Přemýšlela jse…
wewa87
Před 9 lety
1
Sháníme fotografa/fotografku pro svatební den 27. 8. 2016 v okolí Králík (okres Ústí nad Orlicí)
Sháníme šikovného fotografa. Předem děkujeme za typy i z vlastních zkušeností ;-) :-)
maryleu
Před 9 lety
12
Máma mi udělala na svatbě scénu
Ahoj slečny či ženy, tak svatební den mám za sebou a byla to nádhera, pohádkové místo i počasí.…
elisabethko
Před 9 lety
8
Bez podpatku, vel. 42 - tipy?
Ahoj holky, máte prosím tip, kde sehnat svatební botky ve větší velikosti a úplně bez podpatku? Dík…
anetka_kl
Před 9 lety
25
Nápis
Ahoj holky potřebují poradit kde si necháváte dělat nápisy které pote zaramujete. Jedna se mi o ty …
musaci
Před 9 lety
1
Rozvoz svatebního oznámení
Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti kdy rozvážet svatební oznámení, svatbu máme 16.9.2016…
petastastna
Před 9 lety
21
Svatba na Kunětické hoře - Pardubice
Ahoj holky, máte některá zkušenost s obřadem na Kunětické hoře? Jaké jsou tam možnosti? Prostory? K…
video
Před 9 lety
5
1
2
…
903
904
905
906
907
…