O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Victoria's secret župan BRIDE kde sehnat?
Holky nemá některá z Vás od Victorias secret župan (bílý -nude)s nápisem Bride na prodej? :-) popří…
blakube
Před 8 lety
3
Hromadné podání pozvánek
Jak to nejlépe podat/poslat... na poště? Nebo nakoupit známky... díky moc...mám toho asi 22 pozváne…
elesse
Před 8 lety
3
Varhaník - Praha 14
Ahoj nevěsty, na matrice Prahy 14 nám nabídli k obřadu varhaníka. Prý nám zahraje i venku (máme to…
krispycz
Před 8 lety
2
Je možné zkrácení těchto šatů?
Dobry den, myslite, ze je mozny zkratit tyto saty nad kolena tak, aby to nebylo poznat a aby vyp…
shagy
Před 8 lety
11
Hledá se DJ na svatbu 15. 9. 2017 u Plumlovské přehrady, blízko Prostějova?
Služby DJ bychom potřebovali od 17:00 do ranních hodin. Předem díky za nabídky. Lucie.
svatebnidj
Před 8 lety
4
Prosím o tipy nebo nabídky - živá hudba nebo DJ, svatba 8. 7. 2017, Ropice u Třince. Díky!
Prosím o tipy nebo nabídky - živá hudba nebo DJ, svatba 8. 7. 2017, Ropice u Třince. Díky!
svatebnidj
Před 8 lety
3
Hledám DJ s akumulátorem (obřad na louce) na 9.9.2017 - Chřibská (Děčínsko) obřad+celý den.
Dobrý den, hledám DJ, který nám bude hrát na svatbě celý den (13:30 -00:00). Svatba se bude odehráv…
svatebnidj
Před 8 lety
2
DJ na svatbu 24.6.2017 okres Rychnov n.K.
Dobrý den, hledáme DJ, který by byl ochoten zahrát nám na svatbě 24.6.2017 v obci Souvlastní, Zd…
svatebnidj
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Dj na svatbu 15.7 v Plzni
Dobrý den, hledám Dj na svatbu, je možné zaslat ceník a popř.ukázku tvorby? Děkuji :-)
svatebnidj
Před 8 lety
2
Nezajímám se o svatbu,jsem divná?:/
Asi vám budu připadat jako totální idiot,ale mám skvělýho chlapa...můj vysněnej chlap. Jenže problé…
harley23
Před 8 lety
25
Volný fotograf 21.10.2017 - H-RESORT, Kunčice pod Ondřejníkem
Dobrý večer, hledám volného fotografa na termín 21.10.2017 v areálu hotelu H-Resrt v Kunčicích p…
petrov
Před 8 lety
23
Místo svatební hostiny a rautu Jihlava
Ahojte, jsem úplně vyřízená, nemůžu najít místo na svatební hostinu. Vše je obsazené. Svatbu máme 7…
galos
Před 8 lety
2
Venku?
Ahoj holky, jsem zasnoubená jen chvilku a už začínáme plánovat. Mám pár otázek, jestli se tu najde…
dolcevilla
Před 8 lety
12
Fotograf Pavel Dufek
Nevíte některá, co se stalo s fotografem Pavlem Dufkem? Profil tady má neaktivní, na emaily nereagu…
paveldufek
Před 8 lety
3
Prsteny, zásnubní, snubní - zlatník pan Korbička
Pana Korbičku mohu všem doporučit, má opravdu moc pěknou práci a co je hlavní, že takové prstýnky n…
sarlin
Před 8 lety
6
Šaty šité na míru
Holky máte někdo zkušenosti s tímto shopem? http://www.dreamhaus.cz
sar87
Před 8 lety
1
2
55
Byly jste na Zanzibaru? Líbilo se vám tam? Co očkování?
Ahoj holky, kdo jste byl na Zanzibaru? Líbilo se? PS- co očkování, víza a zástrčky v hotelích?:…
klararychnova
Před 8 lety
11
Kytarista na svatební obřad 24.6.2017 okr. Rychnov n.K.
Dobrý den, hledáme hudební doprovod na svatbu dne 24.6.2017 konanou v okrese Rychnov nad Kněžno…
han1cka
Před 8 lety
1
Voucher na objednani snubnich prstenu
Ponukam voucher na snubne prstienky v Bisaku v hodnote 1000 Kc. Uz ho nevyuzijeme, snubne prstienky…
macareb
Před 8 lety
1
Svatební cukroví Příbramsko, Písecko
Ahoj, nemáte někdo tip na skvělé domácí cukroví na Příbramsku a Písecku? Nejlépe kdo peče doma nebo…
wendyji
Před 8 lety
1
Svatební oznámení - průšvih
Ahoj holky, prosím vás, vypadá to, že nám vybouchne svatební oznámení u jedné firmy, hrozně se to t…
lydieg
Před 8 lety
8
Úprava šiat PRAHA
Ahojte, prosím máte niektorá skúsenosť s úpravou šiat v Prahe? Nejaká šikovná krajčírka? Šaty som k…
sar87
Před 8 lety
2
Máte prstýnky Danfil/Rýdl?
Ahoj nevěsty, nemáte některá tyto prsteny od Danfil a Rýdla? Na netu se mi líbí, ale nevím jak vypa…
neyki
Před 8 lety
7
JuneBridals.com
Dobrý den, sháním svatební šaty, ale nechci do nich moc investovat. Procházela jsem mnohé stránk…
takarolina
Před 8 lety
2
Sháním kameramana na svatbu 3.6.2017 Ostrava
Dobry den, sháníme kameramana na datum 3.6.2017, místo svatby Ostrava. Max. cena 8000. Najde se…
florecita
Před 8 lety
1
Líčení okolí Mohelnice (okres Šumperk)
Sháním šikovnou paní/slečnu na líčení 24.6.2017, okolí Mohelnice. Děkuji za nějaké typy :-). Kateři…
kateriiiiina
Před 8 lety
1
Hledám vizážistku a kadeřnici v jednom 5.8.17 Dobřichovice/Lety
Zdravím, hledám někoho, kdo má ještě čas v daném termínu a není pro něj problém dojet do Dobřichovi…
adri001
Před 8 lety
6
Jak ozdobit knihu hostů?
Ahoj holky, můžete mi poradit, jak ozdobit tuto knihu hostů? Chtěla bych hlavně vědět, kde najdu ta…
galikl
Před 8 lety
4
Prstynky Danfil - cesky vyrobce
Ahojte budouci nevesty.Musim se s vami podelit - objevila jsem ceskou firmu, ktera vyrabi uzasne or…
ajinka36
Před 8 lety
7
Kolik vás stálo přešití šatů?
Ahojky, řeším kolik zaplatím za přešití šatů. Vzadu bude místo zipu klínek :-) Kolik jste nevěsty p…
linie_praha
Před 8 lety
2
1
2
…
698
699
700
701
702
…