O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Spodnice pod svatební šaty
Zdravím, snad se najde nevěsta nebo švadlena, která mi bude moci poradit. Líbí se mi svatební ša…
kkarollkaa
Před 7 lety
19
Tip na místo
Tip na místo mimo Brno mezi Kuřimí a Zbýšovem (u Vyškova) ? Ne zámek, ne Brno ne kostel, nejlépe v …
alenasimona
Před 7 lety
1
Svatební šaty pro vysoké ženy (180 cm +) - tipy!
Ahoj, mate některá šaty ve velikosti 38 nebo 40, které jsou vhodne pro ženy nad 180 cm? Konkrétně…
mija_91
Před 7 lety
5
Češi utrácí za svatbu míň a pak toho litují?
Ahoj nevěsty, nedávno jsem narazila na tento článek: https://www.novinky.cz/finance/411494-cesi-u…
mikinkacs
Před 7 lety
1
2
51
Odkoupím dekorace apod.
Zdravím, svatbu budeme mít v přírodním duchu, až v lesním - barvy bílá a khaki. Ráda odkoupím deko…
petrane
Před 7 lety
3
Zkušenosti s rest. Na Výsluní v Srchu u Pardubic?
Zkušenosti s rest. Na Výsluní v Srchu u Pardubic?Na co si dát pozor? Jaké bylo jídlo? Máme tam napl…
mval
Před 7 lety
2
Drahé svatební šaty?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli je tu taky někdo, kdo si nechával šít dražší svatební šaty. Obe…
simciiik
Před 7 lety
16
Vizážistka a kadeřnice Olomouc a okolí, svatba 15.9.2018?
Sháním na poslední chvíli kadeřnici a vizážistku na svatbu 15.9.2018, Sluňákov (poblíž Olomouce). D…
sarkavizaz
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Satén nebo organza
Dobrý den, rozmýšlím se, co použít na středový pás - satén nebo nenařasenou organzu? A pokud satén…
kvetinylenkavykoukova
Před 7 lety
4
FOTOGRAF 25.8.2018 JIŽNÍ ČECHY?
Hledá se na poslední chvíli volný fotograf / fotografka na svatbu 25.8.2018 u Českých Budějovic. Dě…
fotomaslo
Před 7 lety
7
Je tato píseň vhodná na první tanec?
Ahojky zdravím všechny, za 3 týdny máme svatbu a přemýšlíme jakou písničku na první tanec, zasílám …
midaila
Před 7 lety
8
Kapela na malou svatbu Boskovicko 8.9.2018
8.9. budeme mít menší svatbu, obřad v kostele, poté posezení s jídlem. Hledám nějakou kapelu, která…
danus13
Před 7 lety
3
DJ na svatbu (Plzeňský kraj - Angusfarm Soběsuky)
Dobrý den, potřeboval bych sehnat DJ na mojí svatbu v termínu 29.7.2017. Svatba se bude konat na …
lukashsax
Před 7 lety
4
Klavírista na svat. obřad 11.8.2018 ve Slaném?
Sháním velice akutně klavíristu, který by nám zahrál jako příchod nevěsty tuto skladbu: https://ww…
greenlamb
Před 7 lety
1
Jaké víno objednat na svatební hostinu?
Víno bohužel moc nepiju, potřebovala bych poradit. Co se týká bílých a červených vín, máte nějaké d…
patas73
Před 7 lety
26
5.8.2018 - hledá se kameraman.
Hledáme svatebního kameramana v okolí Ostrava, Opava na naši svatbu. Cenový limit do 12 tis Kč. Vít…
zdenekhammer
Před 7 lety
8
Venkovní svatba - pronájem místa západní, střední Čechy nebo okolí Brna
Ahoj, plánujeme svatbu na květen 2019 a hledáme lokalitu, kde bychom mohli mít obřad, hostinu i pře…
modrokvet
Před 7 lety
4
Svatební kameraman 18.8.2018 Zlin a okoli
Zdravim, vim, ze je to na posledni chvili... ale najde se tu nejaky svatebni kameraman, ktery ma je…
zdenekhammer
Před 7 lety
3
Hledám práci a je to děs. Máte podobný problém?
Tak to vypadá, že k ukončení studia jsem si vybrala tu absolutně nejhorší dobu.... :-( Minulý tý…
fadelka
Před 7 lety
1
2
...
...
51
52
1555
Řekl mi jménem svojí kamarádky. Jak byste reagovaly?
Ahoj holky, mám takový divný stav... :-( Nevím, asi se to tu moc nehodí a pokud někoho pobouřím, …
fadelka
Před 7 lety
1
2
...
3
63
Svatební oznámení bez příjmení v textu, je to rozumné?
co si myslíte o tom, když by v oznámení chyběla příjmení, ale bylo tam například vypsáno jen Eva…
ashaki
Před 7 lety
1
2
33
Playlist na Spotify
Ahoy, mete prosim nekdo nejaky fajn playlist na svatbu? Mame cesko anglickou,takze bychom radi komb…
ozzby
Před 7 lety
2
Tlustá nevěsta
Ahoj holky mam depresi, ze budu hnusna nevesta tlusta :( v tehotenstvi jsem pribrala 30kg. Zhubla j…
evickah11
Před 7 lety
15
ZAXY baleríny se srdcem
Nechystáte se prosím některá prodávat Zaxy se srdcem? Bílé, růžové, bude nebo šedé? Velikost 37. Dě…
maryskas
Před 7 lety
2
Kde seženu náušnice pro uši bez dírek ??
Ahoj holky, jsem zoufalá chci na svatbu náušnice ale ať jsi dám do uší cokoliv zrudnou a otečou ( i…
aliiiiik
Před 7 lety
3
POPTÁVKA LUCERNA?
Poptávám bílou lucernu 2 ks, s výškou min. 26 cm. Představa dle fotky. Nabídnete některá prosím? …
angell27
Před 7 lety
1
Nažehlovací nápis NEVĚSTA?
Prosím o tipy a rady, kde sehnat nažehlovací nápis "NEVĚSTA" s kamínky hot-fix či podobné, nechci j…
angell27
Před 7 lety
1
Salon ŠATY GO HOME Praha - dejte si pozor na každý detail!
Ahoj holky, jen bych vás ráda všechny varovala, že když si budete chtít půjčit šaty v salonu ŠATY…
mel_
Před 7 lety
10
Líbí se vám na mě tyto šaty?
Ahoj holky, když jsem tyto šaty zahlédla,hned jsem se do nich zamilovala.Jenomže když jsem se pak …
evickah11
Před 7 lety
15
Sladění.... svatební šaty s oblekem
Ahoj děvčata jsou nějaká pravidla ve vyběru obleku,aby ladil k šatů. Snažím se přikladat k sobě fot…
evickah11
Před 7 lety
12
1
2
…
454
455
456
457
458
…