Závoj přes drdol, měly jste?

Profilova fotka
Ahoj. Je tu některá z vás, která měla závoj přes drdol? Většinou jsem našla fotky, kde je závoj daný pod drdolem, ale to se mi nelíbí. Nechci mít rozpuštěné vlasy, ale závoj bych zase určitě chtěla.. Nemáte nějaké fotky, jaký účes pod závoj? A aby dal závoj třeba večer sundat a zůstal pod ním pěkný účes? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
řeším to samé líbí se mi toto http://www.wedme.cz/upload/pripravy/2... a ještě ví toto http://static0.asmira.com/photo/09/30...
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle jsem našla.. třeba Tě to bude inspirovat.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, také se mě nejvíce líbí závoj nahoře a vlasy pod ním...Myslím, že se nemusíš omezovat účesy, zapíchnout závoj by mělo jít snad všude. Zkus si vybírat účesy, které se ti líbí a do toho si představ navíc závoj :D Třeba tohle téma je jedno z mála, kterým si jsem jistá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bartosba Ahoj, tak to třeba já budu mít závoj dole i přesto, že mi skoro všichni říkají, abych ho měla nahoře.. :-D ale nechci zakrývat svůj krásný drdol co budu mít a nechci, aby mi závoj nějak lezl do obličeje, takže když ho budu mít dole, tak to bude podle mého gusta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem závoj přes drdol, protože se mi pod drdolem taky nelíbí. Půl dne byl závoj na hlavě, odpoledne při focení jsem ho sundala a pak už byla bez něj. Drdol byl dobře zafixovanej, takže i večer byl krásnej (viz fotky v mým albu).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?