Věděli byste, jak vytvořit tento účes?

Potřebovala bych poradit jak na účes který je ve 4 okénku. Je to takový obtočený copánek :) Chtěla bych ho vložit do svého svatebního účesu ale bohužel vůbec nevím jak to. Měli by jste nějaký návod či radu? :) Děkuji
Odpovědět
Nejsem odbornik na pleteni copu, ale co jsem vykoukala z te fotky, tak mam dojem, ze je to ze3 pramenu, pricemz jeden pramen je celou dobu rovne polozeny a okolo nej se podmotava stridave doleva a doprava druhy pramen a do nej se provlika stridave treti. To se moc neda vysvetlit, musi se to vyzkouset. Z te fotky mi to prijde docela patrne, ale bez vyzkouseni to clovek nezjisti. Kazdopadne, kadernice si poradi, pripadne sikovna kamaradka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@wwwery ahoj. Vypadá to jako samotný praminek vlasů okolo kterého je zapletený malý copanek. Bude to chtít 2 lidí rekla bych :-) jeden aby držel a druhý aby pletl.
Odpovědět
Děkuji za rady :)
Odpovědět
pramen uprostřed je základní linie, s tou se nic nedělá. Z 2 pramenů na obou stranách se jakoby dělá uzlík přes ten pramínek základní. máte tedy 3 prameny - ten co je z počátku vpravo musí jít přes ( horem) vodící pramínek, ten co je od začátku vlevo musí jít spodem( celou dobu) (je to jedno, který půjde horem nebo spodem, důležité je, aby se to během pletení nestřídalo....-) Je to těžké vysvětlit bez ukázání....
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mne se to plete jako cop ze tří pramínků, ale jeden (prostřední) se nechá napnutý a druhé dva se oplétají kolem. Myslím, že uzlíky co popisovala aneztuzka to nejsou, ale nejsem si jistá. Nejlepší vyzkoušet na kamarádce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?